Piticodromul de sept-oct 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Alexuta despre mincarica la borcane nu stiu daca raspunsul meu de va ajuta prea mult dar uite-l: Eu de Hip nu stiu ca Alberto maninca Olvarit de la Nutricia dar i-am mai luat si Nestle Duo si i-au placut tare mult astfel ca daca ar fi sa aleg eu as alege Nestle Duo la mincarica. Apropo, Nestle Duo se gasesc in Bucuresti?

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alexuta, Hipp sunt bio, adica fructele provin din ferme organice unde nu se folosesc ingrasaminte si alte chestii artificiale. Eu sincer le prefer pe astea, cred ca sunt mai sanatoase. Dar ii cumpar si Nestle din cand in cand. Ea le mananca cu placere pe amandoua. De la Nestle papa cu mare placere Orez cu Banane si Piersici, iar de la Hipp, Gute Nacht Brei e yummy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana Lucia, multumesc. Nestle Duo se gasesc, dar am vazut doar 2 feluri pentru 6 luni, si nici un fel pentru 8 luni. Dar nu mai cumpar de vreo luna, paote au mai aparut intre timp.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Multumesc fetelor!Stiam eu ca pot sa contez pe voi!
Si drept rasplata va pun niste poze noi cu Alexia.
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexuta_elenuta/album?.dir=9100re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos]poze[url]

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, Irina (eu iau suturi de la Fabi de cate ori il schimb...si toate prin zona cu pricina, cred ca de ´rezbunare´, ca nu l-am lasat sa vina pe lume natural, ca sa nu mai spun de catzarari...), Kid, Dana_lucia, va multumesc pt. raspunsuri.
Dana_lucia, vreau detalii, ce tip de sport e ala? Si sa te intreb, de ce nu pui poze cu Alberto aici, sa ti-l vedem si noi? (si eu m-am oftikat ca nu au batut ´ai vostri´, da ce sa-i faci, asa-i in sport. Da tot cei mai frumosi raman

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Na, ca nu mi-a iesit prea bine treaba asta cu pozele.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

alexuta, taaaaaaare frumusica mai e Alexia.

Fetelor, cine are CD/DVD cu exercitii de sport, sa-mi dea si mie? Platesc! (dar nu mai mult decit originalul)

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Alexuta, ce fetita scumpa ai !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Ioana, ti-am facut pofta?. Eu am niste filmulete cu ´Pilates´, daca vrei ti le trimit (mai pe seara). Eu am renuntat, e prea complicat pentru mine, mor numai privind...

Carmi

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!
Am vazut toate pozele voastre si am ajuns la concluzia ca aici s-au adunat cei mai frumosi copii din lume.

poze

Mergi la inceput