Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina1702 spune:
salutare! salutare!
hei fetelor cred ca ati si uitat de mine...atat de mult timp a trecut de cand nu am mai apucat sa intru pe aici...cert e ca nu ma descurc cu managerierea timpului asa ca si de citit am cam citit in fuga...nu am acoperit tot...si-mi pare rau...
e, dar acum ca ne-am mutat la scutece, am zis ca e musai sa scriu si eu doua randuri...ca sa va aduc aminte de mine...
nu am mai scris de pe 16 iunie, cand am nascut-o pe ana - madalina, la ora 9:30, prin cezariana cu anestezie rahi+generala (rahi nu a prins), agpar 8, greutate 3100 gr si 50 cm.
am iesit din spital cu doar 2750 gr intrucat eu am avut mici probleme si nu m-am putut ocupa de ea...iar ea s-a procopsit si cu icter...asa ca acum suntem la program greu de ingrasat, program care pe mami o cam termina...
in rest, lapte avem suficient, am trecut prin toate cele, ca de ex furia laptelui...ce sa mai, ca toata lumea...dar acum suntem bine, sanatoase...practic, desi in spital am fost eu rau, la o zi-doua dupa ce am ajuns acasa am si uitat ca am facut o operatie...nu ma mai durea nimic...deci, am recuperat repede...si acum si madalina recupereaza bine...iar eu nu regret nici o clipa ca am ales cezariana...chiar daca nu a prins rahi ... am vazut nasterea ulterior pt ca sotul meu a filmat tot...si am vazut cum a iesit madalina din burtica...
eu ii sunt recunoscatoare doctorului nayel, care a fost ca un tatic si a avut mare grija de noi...si a bagat in priza toata maternitatea sa-mi acorde atentia necesara...
cam asta cu noi...nu stiu daca acum pe scurt mai e ceva de spus...e drept sunt chiauna de cap pt ca sunt dupa o ora de urlat (nu eu am urlat, ci madalina evident...) aproape in continuu...ceea ce m-a cam dereglat... apropos, eu consider ca are niste trepte de urlat ca treptele de viteza...s-a ajuns la treapta 3, care e dureroasa....
in rest cand doarme e ca un inger si ma intreb cum de apare si cealalta fata...ei bine, totusi am un copil cuminte, zic altii...cica se poate si mai rau...e drept ca ziua de azi a fost mai rea poate decat toate celelalte...pana si in parc a urlat, ceea ce...e chiar o premiera...la noi iesitul in parc era ca o terapie pt mama, pt ca acolo fata doarme beton...ei bine, azi m-a pacalit... poate a vrut sa puncteze cele 21 de zile pe care le implineste azi...
eu zic ca ma descurc destul de bine cu ea..dat fiind ca o fac singura...mama a zis ca ma descurc f bine asa ca s-a hotarat sa nu mai vina pe la noi...e drept, nu-i simt lipsa pt ca si atunci cand venea statea si se uita lung la ea si cam atat...eu trageam cu aspiratorul, dadeam cu mopul in bucata ei de somn...si mama imi spunea sa stau linistita ca pe ea nu o deranjeaza...![]()
de nadejde a fost sotul doua saptamani....acum insa a inceput serviciul...
apropos de sot...aveti idee cand se da drumul la
dupa nastere prin cezariana? nu de alta dar mi-e rusine sa-l sun pe nayel pt asta si la el merg la 6 sapt....ceea ce e foarte departe...va rog sa-mi raspundeti, pt ca nu e o gluma si chiar vreau sa stiu...dar la baie in cada? ca de aerobic nu are rost sa intreb....desi eu abia astept sa pot...
inca ceva mie-mi place la nebunie sa mananc cereale cu lapte...numai asta as manca...e rau? cat lapte am voie sa beau pe zi? dar cerealele sunt ok?
hai ca m-am intins..daca doarme copilul...dar trebuie sa ma duc sa fac curat...desi sunt chioara de somn...
a, si daca nu am zis...evident ca mi-e tare draga madalina...
si ca sa ma laud am pus si niste poze....speram sa va placa...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551993855&security=nmuvRL
felicit toate mamicile si bebeii de la paturici de mai - iunie 2006! si ma bucur ca ramanem impreuna mai departe sa descoperim impreuna acest nou univers....
sper sa trecem cu toate peste micile/marile depresii...ca sa ne bucuram de copiii nostri din plin...
va pup si promit sa revin...vreau sa fiu prezenta de acum inainte...sper sa si reusesc...
cristina
CamiM spune:
Salutare ciresele si mamici de cirese!!
Multumesc frumos tuturor celor care au raspuns la intrebarea mea!!
Virgi super dulce ciresica ta zambitoare!!V-ati mutat gata?
Betty13ro, Andira sa va traiasca papusicile!! 

Cristina ce simpatic pui ai.. poza aia in care doarme cu manutele pe cap e mortala!!![]()
Cami & Sofia
poze Sofia
cristina1702 spune:
multumesc camim...era prima data cand o gaseam in pozitia asta si ne-am amuzat pt ca tata tocmai ce ii dedicase o melodie...(care nu era la un volum deranjant.... )
cristina
virgi spune:
Salutica
Ina - vreau sa-ti spun ca suntem niste fete norocoase ca te avem aici cu noi. Multumim pentru explicati. Esti de nota 10 mereu. Cat despre Serghei...era de asteptat sa fie precoce
, trebuia sa inceapa de undeva.
Cristina - dulce tare papusica ta!!!
Cami - am intrat in posesia cheilor, apartamentul arata super, iar zona e de vis..insa nu ne-am mutat intrucat de maine se asteapta un mare taifun..care spun ei ca va lovi direct insula pe care locuim noi...si am fost avertizati sa fim pregatiti si sa stam la adapost pe cat posibil....si am hotarat sa-l asteptam asa cum se cuvine..sa nu ne aventuram pe drum. Speram sa treaca repede.
Ma alatur si eu fetelor fara pofta de mancare....nu stiu de ce..dar nu mai pot manca mai nimic....doar ciocolata o mai savurez.
inaioana spune:
quote:
Originally posted by cristina1702
apropos de sot...aveti idee cand se da drumul ladupa nastere prin cezariana? nu de alta dar mi-e rusine sa-l sun pe nayel pt asta si la el merg la 6 sapt....ceea ce e foarte departe...

Scumpa mea... chiar atunci ti se va da voie dak totul e in regula : la 6 saptamani! Superba printzesa
! Ne treci si pe noi pe lista de pretendenti???Felicitari pentru modul in care te descurci! Esti o adevarata supermami de ciresica!

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004) pozici
inaioana spune:
Virgi, multumim frumos
dar te rog, nu ne mai lauda ca![]()
Stati cumintzei in casutza...taifun...brrrrr
![]()
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
A, Cristina, asa m-ai distrat cu chestia aia cu
ca am uitat sa-ti spun : mie personal mi-a fost un dor de tineeee...uite asa de mare
, m-am gandit sa te sun dar mi-am zis sa nu te deranjez....
Hai mai ia un
si o
si sa treci des pe aici.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cristina1702 spune:
inaioana marturisesc ca si mie mi-a fost tare dor de tine....si m-am simtit tare bine ca mi-ai facut asa o primire calduroasa....
mai ales ca tocmai ce am tras o portie de plans...
supermami mai clacheaza din cand in cand....
m-ai omorat cu vestea ca la 6 saptamani aflu de la nayel....apropos, eu m-am vazut cu el la scos firele si mi-a zis ca ne vedem in 6 saptamani...si eu ma gandeam, sa fur si sa calculez 6 de la nastere? sau sa fiu cuminte si sa merg la 6 de la scos firele...am facut un calcul, abia inceputul lui august....mi se lungesc urechile...
cat despre Serghei...ce sa zic...sunt incantata...mai ales ca el exerseaza deja cu papusa frumoasa...
apropos, ce mai face frumoasa katja?
pupici si promit sa apar mai des...
cristina
vivighe spune:
Bine v-am gasit la scutece!
N-am mai intrat de ceva timp...am fost busy cu botezul.Inca n-am descarcat pozele dar de indata ce am s-o fac va anuntz.Ingrid a fost tare cuminte la botez,desi eu ma asteptam sa faca mare scandal.
La 8 sapt. avem 5000 gr. si 58 cm(3400 si 51 la nastere).Nu e foarte grasunica...e numai cum e bine.
Pe 13 suntem si noi programate la vaccin,am ales varianta cu cel cumparat,doc ne-a explicat ca da mai putine reactii adverse si e nevoie doar de o intepatura...pe cand la cel gratuit cica vo 2-3 intepaturi si unul in ligurita.Am zis sa n-o chinuim prea tare...
Am mai citit ca mai exista bebei cu "frichinici" in funduletz cand papa.Asa face si Ingrid...suge ce suge...si la un moment dat se inroseste,se enerveaza teribil si incepe sa planga de n-o pot potoli decat daca o tin in brate in pozitie verticala.Cateodata ii trece si la orizontala in pat...nu in brate.Cand sa zic ca i-a trecut si s-o pun sa suga ...incepe iar.Nu stiu ce ar putea avea dar cateodata ma dispera ca nu papa cum si cat trebuie.Zicea cineva ca se duce la doc si o sa intrebe...tare sunt curioasa ce zice doc...o sa intreb si eu pe 13 cand ne ducem la vaccin.Am crezut si io ca e de la ciupercutza de pe limbutza...da ii dau de zor cu glicerina...ciupercutza dispare din ce in ce ,da' frichiniciu' deloc.
Dau fuga sa mai citesc cate ceva...ca am cam ramas in urma.
la toate ciresicile.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos