Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Stelutza...la faza cu sangerarile cred ca sunt campioana.Mie lohiile nu mi-au curs ca la carte decat vo sapt jumate si apoi sange rosu ca la ciclu...Io...crezand ca asa tre sa fie n-am bagat in seama pana cand am vb nush cu cine care m-a pus pe ganduri ca mi-a zis ca la ea n-a fost asa.Si la 5 sapt dau si io tel la doc si-mi zice sa ma prezint rapidus la spital sa ma vada ca nu e normal sa fie asa.Io zic sa suni si tu doc.Ca la mine au urmat vo 2 sapt cu antibiotice cu fel de fel sa se stranga uterul...si la un moment dat vazand ca nu se opreste ma suspectau de v-un cheag care-si face de cap pe acolo si nu se poate el;imina din cauza ca s-a inchis uterul si ziceau ca daca nu se opreste sa-mi faca o aspiratie sa scoata nenorocirea de acolo.N-a mai fost nevoie pt ca de la o sapt la alta ma prezentam mai bine la eco,intre timp nu mai era sange rosu...erau "lohii" din nou,dar inca mai sunt(la 8 sapt si 3 zile)-aper sa scap de ele zilele astea.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

eu l-am intrebat pe nayel ce si cum si mi-a spus (ca si monicai, prietena mea)ca atunci cand o sa fiu in stare o sa ma simt in stare, cu alte cuvinte i'll know when i'll be ready.. asa ca pe la trei saptamani m-am simtit tare ready si am actionat in consecinta!! :-))

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Viviana eu am spus ca merg la dr. sa vad ce are Mihnea de manaca asa chinuit. Si am aflat ca nu are nimik...iti suna cunoscut cuvantul "COLICI"?????????????? Asta sau pur si simplu nervisori. O sa-i treaca a zis ea si in parte i-au mai trecut adica are totusi 2 mese la care manaca cuminte. Eu oricum ii dau formula si am cumparat zilele trecute niste bibe de la Bfree de care pot apune ca sunt super, dar super incantata.

Luana, vezi ca te pic la engleza. Daca gasesti greseala ai 10 de la mine.

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ioana si Luana multumesc!!!! Cred ca s-a inteles ca nu v-am "certat", da?

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

maine mergem la vaccin....brrr...asa mi-e de groaza.....eu am ales varianta de cumparat dar nu imi bat eu capul sa cumpar ci medicul mi-a spus ca ii aduce de la depozit si e mai bine fiind transportat in conditii optime.

azi am incercat sa-l pun sa doarma ca toti copii pe spate si concluzia...a dormit doar reprize mici de cate juma de ora si apoi se trezea si plangea de numa....nici n-am apucat sa-mi fac curat in casa din cauza asta....dar maine vine si tati acasa si o sa am vreme si de mine....

deci se pare ca suntem mai multe cu lipsa poftei de mancare....si ma si mir cum de nu slabesc la ce putin mananc....cristina si eu cereale sau musli cu fructe si lapte as manca toata ziua.....si am ramas din timpul sarcini cu sensibilitate la mirosuri.... cred ca nu mai mananc veci cartofi pai sau snitele sau alte prajeli

mie mi-a fost bine cat a fost mama la mine...facea de mancare, curatenie, tinea cireselul sa ragaie ca mie nu-mi iese tot timpul....acum e naspa rau de tot.....
gicutza sa sti ca frustrarea e la mine mai mare pt ca sunt singura de luni pana vineri si tottul tre sa rezolv eu...la banca am fost de 2 ori cu copilu si am scos niste bani ca ne-am mai luat pamant....imi era un pic frica sa nu ma atace cineva cand ies din banca ca ma misc cam greoi cu copilu dupa mine..... sunt franta de oboseala si mai si niste dureri de spate ca are grasunelul 6400g.....nici nu-mi pot imagina cum a pus atata pe el..si din cate observ e cel mai grasun dintre ciresari

vivighe si al meu are "frichinici" de ma termina psihic si nu ai ce sa le faci.....e combinatie de durere de colici cu nervishori de adaptare.....tre nervi puternici....la noi...asta e...

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bun gasit la mamici de ciresici (cu paturici)!

Papa intr-adevar extraordinara introducerea. si pentru rugaciunea pentru Maria.

Diana, Lya, Steluta, Ella, iertati-ma da sunteti o multime care ati nascut de cand n-am mai scris, oricum felicitari pentru cireselele voastre sanatoase si frumoase.

Eu nu apuc sa citesc decat rar pe la voi, da mi-e drag sa va vad la taina despre bebeii scumpi.

Diana vaccinul de la 2 luni sunt de fapt 2, unul intr-un picior si altul in celalalt picior.

Eu pe copiii mei pe parti i-am culcat si ii culc, ca mi-e teama sa ii pun pe spate, sa nu se inece daca regurgiteaza, cum zicea Angelica. Dar Danut de pe la 2 luni a dormit pe burtica, asa dormea legat 3-4 ore si nu ma mai omora cu suptul (Ama, ia vezi, poate incerci asa).

FIe-mea mananca din motive obiective si cereale cu lapte (pentru ca e mai usor la inghitit si nu ii oboseste inimioara), altfel, lapte pompat de la mine la care adaug formula, ca are restrictie de volum din pacate. A facut si ea vaccinele de 2 luni si n-a avut probleme. Mai multe despre ea scriu la subiectul deschis de Carmen, mi-e greu sa scriu in mai multe parti, ca n-am timp din pacate si oricum nu as vrea sa va intristez si pe voi cu detaliile medicaloase... Subiectul a fost mutat la Casa Credintei de cand au reorganizat forumul.

Va pup cu drag

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Dr. neonatolog ne-a dat sa luam 4 ml de gluconat de calciu, timp de 7-10 zile/luna. Dr. pediatru ne-a recomandat cam la 2 luni. Am incercat ieri sa il dam cu seringa amestecat cu ceai. Nu i-a placut in mod deosebit, dar pana la urma l-a inghitit. Se pare ca nu e bine de pus in lapte deoarece ii schimba gustul.

Am acum alte intrebari la mamicile cu bebeii de 2 luni. Sunt diferente mari intre nou-nascuti si cei de la 2 luni?? Ma refer aici la programul de masa, etc... Va intreb caci sotul meu a primit o oferta destul de tentanta: sa ma alatur lui impreuna cu bebelina intr-un mini-concediu de vreo 2 saptamani in Thailanda platit complet de firma (transport, cazare). Ideea e ca el urmeaza sa aiba o misiune de lucru acolo timp de o luna, iar eu sa plec cam pe la mijlocul lui august. La prima vedere suna bine totul, dar fiind primul copil si atat de micut, mie imi este un pic teama... Ar fi vorba si de un zbor destul de lung si plus grija pentru cea mica intr-o asemenea tara exotica. Urmeaza sa discut si cu medicul pediatru, dar ma interesa sa vad si punctele de vedere ale mamicilor .

Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

'Neata

Irinel - ma bucur ca ne-ai scris, si mai ales am citit ca Mariuca e mai bine. Ai o fetita puternica si sunt sigura ca o sa reusiti sa-i oferiti o viata frumoasa... pentru parintii minunati si pentru Mariuca.

Steluta - eu in locul tau nu as rata aceasta vacanta...cat despre zbor...nu conteaza distanta ci depinde de copil..am vazut copii care au plans tot drumul si copii care au dormit fara probleme. Cat despre Thailanda..daca te duci in Bangkok...nu ai de ce sa-ti faci probleme...doar ca e foarte cald..dar cald e si-n romania acum...Noi, ajungem acolo in Decembrie si crede-ma ca abia astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Carmina, [iconcubagatsubpat], m-ai prins... Evident ca, daca am viitor in pricipala urma prezent...i'll know it when i'm ready...
m=am facut mica de rushinica! da, in apararea mea pot sa zic: e din cauza ca scriam in romana si gandeam in romana. cand gandesti in engleza nu patesti rushinici d'astea.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Luana- "you'll feel it when you get it"

Mergi la inceput