Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)
Raspunsuri - Pagina 7
inaioana spune:
Da da, a inceput antrenamentul pentru vrajeala de acuma!
Fetelor, pazea!![]()
Adib, uite ca il las, ba chiar il incurajez ca sa isi faca mana, mititelul!![]()
Ama, nu punem putza in sus, o lasam sa stea cum vrea ea, adik in jos. Oricum si daca o pui in sus , daca nu o lipesti cu scotch tot degeaba, ca pampersu' e largutz si cade la loc putza.![]()
Uite aici am deschis subiect chiar despre asta :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79160
Enjoy!
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
adib spune:
apropo de putza.
mamicile de fetite, cum faceti igiena in zona respectiva? (nu la voi mai, la fetite!!!) la Raluca am observat ca se aduna ceva albicios. sintem cam speriati ca nu asiguram igiena corecta.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos
inaioana spune:
Igiena la fetitze: cu servetzel Pampers (juma' de bucata
) se sterge intotdeauna dinspre fatza inspre spate. In exterior intai (labiile mari si pe langa) si in interior apoi (intre labiile mari si cele mici, atat!). Daca ceea ce "se aduna" este secretie albicioasa e ok, daca e vorba de mici bobitze albicioase pe piele (lipite) pot fi perlutze de grasime, e in regula, se resorb sau candidoza - dr prescrie un unguent. Dar ultima varianta e foarte putin probabila.
Nu spalam cu sapun acolo nici fetitze nici baieti.
Va rog mult nu decalotati baieteii, nici macar "la baitza", "doar putin" etc.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
ina mersi frumos, m-am distrat copios la subiectul cu pricina
![]()
Asa i-am lasat-o si eu pana acum..de fapt n-am bagat de seama cum ii sta putza si, vorba ta, in pampers tot cade si daca o pozitionezi in sus.Evident, si eu am primit sfaturi "binevoitoare" de a o aseza in sus si eram nedumerita.Mie mi s-a spus ca il deranjeaza ... intre picioare daca nu i-o ridic!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
adib spune:
Ina multumesc. m-am linistit. este doar o secretie alba, deci fara probleme.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos
andira spune:
Salut!
Ia uite, cautam Prichindeii de martie-aprilie 2005 si am dat de Ciresele de mai-iunie 2006!! ![]()
Super, Papadie!
Sa va anunt si eu (intr-un final
) ca Natalia s-a nascut pe 04 iunie, la 38 sapt si 5 zile (DPN-ul era 13 iunie), cu 3080g si 49cm, la Municipal, nastere normala, fara epidurala (iar n-am mai apucat
).
A facut o luna, zambeste de la o saptamana cu ochii deschisi, si surioara ei crede ca e o papusa.
Azi ma duc cu ea la control,sa vedem cat a luat, lungime si latime
.
Adib - eu stiu ca acea secretie albicioasa trebuie curatata. Uite, mai intreb diseara dr si iti spun cu certitudine cand ne intoarcem.
VoichiV spune:
Luana, sunteti fete mari mey. Felicitari
Virgi, tare scumpa e micutza ta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
26octombrie spune:
voichita, 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
Lisboa 2005
gicutza spune:
Bun gasit ciresele de mai-iunie... papadie die, tu ar trebui sa te apuci de scris cartulii pentru copii ca ar fi pacat sa irosesti atata talent!!!
Uite ca de la Odisee... pana la Club... mi-am mai revenit si eu...
Multi
Luanei pentru telefon... tare bine mi-a prins. Dupa ce am vorbit cu tine mi-am facut o pulpita la gratar si o salata si am mancat cu pofta si cu folos pentru prima data in ultimele 3 saptamani
. Am sunat doctorita... a trimis asistenta... m-a chinuit ea putin, acum ne mai chinuim si noi doua.. sa vedem ce iese.. laptic inca mai este acolo la tatzuca... nu stiu cat timp, insa.
adib, tatic de nadejde... se presupune ca eu ar fi trebuit sa stiu cum sa-mi organizez timpul ca deh! sunt la al 2-lea cupil deja. Dar parca sunt dusa cu capul. CU cat mai putin timp am, cu atat vreau sa fac mai multe. Si sa calc, si sa fac mancare si sa dau cu aspiratorul... Si e suficient sa-mi spuna sotul ca ii este foame (fara nici o insinuare de altfel) ca eu si sar in sus: "pai da, ca eu iti calc camasile si iti sterg praful de pe calculator si tu te superi ca nu e gata mancarea... bla.. bla"
. Ca si cum saracul se plansese ca nu e gata mancare
. Aseara s-a consumat cel mai nou episod din acest serial, si azi dimineata s-a dus si mi-a adus flori, probabil sa pricep si eu odata ca "mi-e foame" nu inseamna "de ce nu e gata mancarea"
!
iulyp, mare dreptate ai... imi dau seama ca Vlad oricum ma iubeste neconditionat si am senzatia ca uneori, la cei doi anisori ai lui, ma intelege. Eh! asta pana la urmatoarea serie de intrebari care incep inevitabil cu ma-maaaaa
. Daca-l rog sa taca 5 minute incepe cu ta-taa
!!!
arleena, aceeasi stare de frustrare o am si eu... ca nu mai pot rezolva toate problemele cu cupilul dupa mine. Si daca trimit sotul am senzatia ca nu va sti sa le rezolve asa bine ca mine, ca pana acum eu mergeam la banca, eu plateam facturile, eu administram absolut tot ce tine de casa. Dar uite ca le rezolva si el si inca bine
.
inaioana, multumim de lamuriri cu igiena la fetite. Si eu voiam sa intreb dar ma gandeam ca se presupune ca o femeie stie cum sa mentina igiena unei fetite. Ei bine uite ca eu nu eram sigura ca fac bine ce fac. De fiecare data mi-era frica sa nu o doara, ca parca prea mica e "pasarica" copilei si eu tot ma incapatanez sa umblu acolo
.
Fetele cu suc de morcov si de mar la 6 saptamani.. sa va mai spun si eu sa nu mai faceti asta? Sau v-ati lamurit deja?
.
In rest, noi mai raportam 3150g la 3 saptamani. Adica 750 de grame in plus fata de la nastere! CU inaltimea inca nu stim cum stam, asteptam sa mergem pe 15 la doctor sa ne si masuram, dar sigur am mai pus 1 cm - 2 acolo ca au inceput sa ne vina hainutele si noua mai bine
.
Mai scriu...
Vlad si Ana
Sa traim bine!
olguttza spune:
Buna ziua, mamici si bebici! si scuzoaiele mele ca dau asa buzna la voi in club, da am si io o intrebare care ma macina de ceva vreme: ce s-a intamplat cu Dilaural?? stie cineva?? stiu ca trebuia sa fi nascut pe 19 iunie, am tot cautat mesaje cu/despre ea, dar n-am gasit nimic in ultima vreme, din pacate.... I-as da PM, da mi-e sa nu fac vreo gafa... Va rog, dati-mi de veste!
Numai bine la prichindei!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...