Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)
Raspunsuri - Pagina 15
ama_kaly spune:
cristina la mine duphalac si-a facut efectul dupa vreo 3 pliculete..am luat a doua oara de cand alaptez si bebe nu a facut diaree nici acum nici data trecuta.Ce sa fac daca la mine altele nu au niciun efect..nici macar supozitoarele cu glicerina!
Ce tratament iei contra hemoroizilor? Si eu am avut probleme cu tranzitul de cand ma stiu dar niciodata asa rau ca acum..
Multumim si noi pentru aprecieri..si Madalina are o mamica tare frumoasa ,deci are cu cine semana!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
cristina1702 spune:
ama eu am folosit unguent proctoglyvenol, supozitoare hemorzon, crema de galbenele si multa, multa gheata...de mai multe ori pe zi tineam gheata pe ei...mi s-a spus ca fiind un fel de varice de la gheata se retrag...oricum imi pierdusem orice speranta folosind proctoglyvenol...cert e ca-mi facea bine gheata...la inceput nu pareau sa se retraga dar gheata aia parca amortea locul si ma simteam mai bine ... dar in cateva zile s-au chiar retras...oricum partea cu digestia nu am rezolvat-o asa ca .. la cat ma chinui sa fac si la cat fortez presupun ca trebuie sa continui tratamentul...iar la mine chestiile pe care le mananc nu m-au ajutat niciodata..nici compoturile, nimic...nici musli...cafeaua ma mai ajuta intr-o perioada dar acum nu am voie, asa ca...
o sa iau si eu duphalac...dar eu am un sirop...si cand am luat, am ales sa iau cea mai mica cantitate recomandata si ciar a mers...eram insarcinata si aveam multe zile de cand nu mai facusem si aveam niste dureri groaznice...apropos de mancare, eu pot sa amestec in cele mai ciudate moduri nerecomandate oamenilor normali, iar stomacul meu nu are nici un soc...asta e...
pupici si succes
carminabulina spune:
Cristina si Ama, multumesc pt. raspuns. Acum ca am citit raspunsul tau mi-am amintit ca am citit si eu despre asta, dar vezi am uitat. Ideea e acum iar l-am pus pe burta ca numai tacea si sa vad cat doarme acum. Dar ce au de dorm asa de bine in pozitia asta? Li se deschide vreo "supapa" care da drumul la somn?
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
arleena spune:
2 intrebari fulger:
1. cine a facut pt
vaccinul de cumparat, e normal sa se inroseasca unul din ele(a facut 2 ieri in ambele picioruse) si sa se intareasca?
2. cum arata kk normal la copil?pana acum avea in fiecare zi numai scaune explozive si nu era legat, era mai apos ca o diaree dar am inteles ca e normal la copii alimentati numai la san si ieri mi-a tras copilu' o crema dar cu ajutor cu termometrul ca se chinuia saracu si de 3 zile nu facuse nimic.....cum arata kk de copil constipat?e ca la noi?tare sau cum???e normal cremos?
pt persoanele mai sensibile
scuzati subiectul 

angelica si fiu-mio a facut de 2 ori pana acum asa ceva

...s-a facut tot vanat....prima data a trebui sa-i bag degetul in gura si sa-i apas limba sa-l fac sa respire....era tot asa inainte de baita....sotul s-a panicat ca nici nu mai stia ce sa faca....a doua oara a facut dupa ce mancase bine, a adormit si dintr-o data s-a crispat si nu a mai respirat cateva secunde si tot asa cu degetul in gura am procedat....am intrebat medicul si a zis sa fiu pe faza cu el...ca inca ei nu respira regulat ...sper totusi sa fie cum zice si sa nu fie altceva. ahhh si cateodata cand plange parca isi tine cateva momente respiratia si se face rosu(si ieri la vaccin a facut spre sfarsit ceva de genul - m-am speriat de numa)
de
ALEX (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
carminabulina spune:
Azi trebuia sa mergem la pescuit dar mi-a fost atat de somn incat nu am reusit sa ma trezesc cu noaptea in cap si ma felicit pt. asta. oricum din 24 h doarm doar 5, asa ca de ce sa renunt si la astea.
In fine, pt. ca azi era zi de peste, ieri am zis sa-i cumpar lui bebe o sepcutza ca pe balta e mult soare. Ma duc eu la magazin, casesc sepcutza, erau mai multe culori, nici nu stiam ce sa aleg, pretul 29 Lei. Zic hai sa-i iau 2 buc. dar tot eu ma conving ca nu-i nevoie de 2 si ma decid la una bleu. MA duc la casa, ii dau fetei 500 mii ea imi da restul 200 mii si pleaca prin magazin. Eu raman bolcata in fata casei de marcat, o urmaresc pe vanzatoare cu privirea, ea ma vede si imi zambeste si ma intreaba daca mai doresc si altceva. Eu plina de importanta ii zic" Da, restul". Ea imi zambeste si ma intreaba"Pai nu mi-ati dat o bancnota de 500? sa nu-mi spuneti ca era de 1 milion..." numai ca in timp ce ea vorbea m-am prins si eu ca 29 lei inseamna 290 000 si nu 29 000. Bai fetelor, imi venea sa intru in pamant de rusine dar nu m-am gandit nici o clipa ca o bucata de panza 10 cm/10 cm ar putea sa coste atat.
Ies din magazin, faceam un pas inainte si voaim sa fac 3 inapoi la magazin ca sa renunt la buclucasa sepcutza, dar imi era rusine. Si m-am dus in parculetz si intorceam shapca aia pe toate partile, poate poate descopar de ce e atat de scumpa...si nu am gasit raspunsul. Si ma intrebam cat de prost sa fi sa dai 300 000 pe un petec de panza si imi dadeam seama ca e de ajund sa fi atat de prost pe cat sunt eu.
....dar daca luam 2???
....si nici la peste nu m-am dus
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
26octombrie spune:
tanti cool cu shapca si fara peshte,
!
zi-mi si mie, cum ti-ai pus tickerul, ca eu l-am facut, tot acolo, ca de la tine am luat link, da nu imi apare in semnatura, nu stiu ce sa copiez de acolo. zi-mi ca la prosti, ca am tot incercat si nu iese..pliiiiz
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
cristina1702 spune:
stie cineva cu ce se trateaza micile puctulete albe de grasime cred/cosulete de pe fata? avem f putine dar vrem sa fim frumoase...
26octombrie spune:
cristina, le tratam cu nepasare, dispar de la sine.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
carminabulina spune:
http://b1.lilypie.com/aPXWp3.png, Luana, asta se afla la semnatura mea + chestia cu varsta, acum stiu ca si eu m-am chinuit ceva pana am reusit, si situ ca ii tot dadeam vizualizxare la semnatura pana a aparut ce vezi si tu.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
carminabulina spune:
Si sa nu mai razi de oamenii prosti ca sunt si ei tot oameni, da???????? 

...uite eu sunt dovada
.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea