Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)
Raspunsuri - Pagina 16
LYLY809 spune:
PuiuDana, la mine s-a reglat pur si simplu bebe cu iesitul afara, ma feresc de alimente care constipa, cascaval, telemea etc.
Beau compoturi, mananc si cereale cu lapte dimineata. Acum mananc aproape orice fel de fruct sau leguma, am constatat ca-i tot aia, bebe are colici oricum. Beau si minunatul ceai de chimion pe care abia de-l mai suport. In rest, toate-s bune. Asteptam sa mai crestem, k sa putem pleca haihui...
Pupam toate mamicile si bebeii lor!
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik
EllaX spune:
Salutare!
Sunt in viteza! Iar intru fara sa citesc tot din urma. Abia astept sa pot recupera, probabil dupa ce se vindeca parlita de epiziotomie!
Intrebare: ce pompa de san electrica/automata sa-mi cumpar? Am incercat deja 2 pompe manuale - una fost un esec total, cealalta da semne de oboseala si deja m-am saturat sa dau la pompa mai mult de o ora, de fiecare data... A, mi-a venit laptele! E tot mai mult de la zi la zi. Nu va inchipuiti curgand rauri-rauri, da' fata de cei 8 ml din prima zi acasa!...
Apropos de pompe electrice: in Cluj, numai d ela Nuk am vazut, si aia intr-un singur loc.
Asteptam raspuns! Pupam, intre timp! Imi lipsiti!
EllaX cu Ana (si tati Andrei)
nikolett2445 spune:

Bine v-am gasit.
imi place "ciresele de mai-iunie"chiar nu ne-am gadit ca ar fi ca niste ciresele copilasi nostri.
Am si eu o intrebare pt cele care alapteaza artificial daca kk la bebe e normal sa fie moale (mucios),imi pare rau nu am gasit alta exprimare.ce am facut noi ,cand am crezut ca e constipat acum vre-o cateva zile i-am dat ceai bebe drink 30 ml si a facut imediat ,iar de atuci nu mai face cum facea inainte un pic mai inchegat.a facut si un pic apos ,dupa ceiulet adica seara.e motiv de ingrijorare?prepar cantitatea de lapte normal cu apa fiarta iar la doze nu umblu cat trebuie atat pun.
I rest , suntem bine frumosi,noi nu stim sa punem pozici ca v/am fi aratat,avem 5200g la 7 saptamani,si vreau sa ma laud ca am reusit performanta de a culca baiatul la ora 21 30 de doua saptamani iar la ora 4 mananca doar o doza mica de 50ml in 2 minutele si apoi doarme pana la 6 ,iar mesele in sfarsit le-am reglat din trei in trei ore adica 6 la numar,ca la noi erau vre-o 7-8.iar cantitatea e de 120 nu ne saturam niciodata cu 90 .ce parere aveti e mult pt un bb de 7 saptamanisa manance 700 ml lapte in 24 de ore?????
cand au fost caldurile de 35g celsius nu papam mai mult de 60 ml in timpul zilei doar seara si dimineata 120ml,si am stagnat cu greutatea in saptamana aceea.
As mai avea o nedumerire,vaccinul de doua luni doctora ni l-a programat la 70 de zile e vre-o problema?urmatorul la 4 luni tot asa o sa il decaleze cu 10 zile,probabil. va 
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006)
virgi spune:
EllaX - eu nu am alaptat-o deloc la san dar de 2 luni folosesc pompa mini electrica de la Medela..si e o minune...scot 600-700 ml/zi ( daca bb ar papa mai mult as putea sa scot mai mult) ..si nu-mi ia mai mult de 10 mim sa umplu o sticla. Succes!!
Carmina - m-a distrat intamplarea ta cu sepcuta. La fel am patit si eu cand i-am luat palariuta de soare. Eu am fost si mai isteata ca n-am intrebat cat costa...si am rugat-o pe tanti s-o impacheteze..si cand sa platesc..imi spune 36 usd...am ramas socata...dar muncise femeia ceva la amabalaj..si mi-a fost jena s-o refuz.....Sincer nu avea nimic special ca sa-si merite banii astia...dar acum o purtam cu drag.![]()
26octombrie spune:
virgi, se pare ca noi doua vom imparti cinstea de a fi singurele ce posteaza azi.. 
fetelor, cunoasteti mirosul de care se umple casa atunci cand se intampla sa nu versi la timp butoiul cu zeama de varza din balcon si vine caldura peste el?? ei bine, partzurile fica-mii sunt departe, in fata, comparativ cu acest minunat odor....
aveti si voi copii partzaiti?? linistiti-ma! noi am inceput sa ii spunem sifonela dupa cate bule face!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
abibrinza spune:
Luana, si Victor da aere toata ziua si le mai si plange.Dar nu miros asa de rau.
Slaba activitate pe forum.probabil e lumea la plimbare.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
26octombrie spune:
aoleu, ai dreptate, eu voiam sa aflu daca le scoate cineva asa puturoase, iar kk e durere.... arma chimica...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
arleena spune:
mda...cam slaba activitate intr-adevar....eu tot am asteptat sa ma lamureasca careva cu privire la intrebarile care le-an pus ieri...
btw luana si fiu-mio trage cateodata niste partaieli cu miros de iaurt acru.....cateodata se miauna de parca ii pare rau dupa ele, alta data zambeste, fericit ca s-a eliberat 
si daca ma plangeam ca nu facuse kk de 3 zile azi a facut de 3x
.
mai am o nelamurire....copilasi de 2 luni cam cat timp va stau treji in timpul zilei?? azi de la 11 am la 4 (5 ore)cred ca a dormit cam juma de ora si la 4 la 11pm(7 ore0(inca e treaz)inca o juma de ora...in rest tot treaz cu chef de joaca si sa ne atraga atentia plus supt...
de
ALEX (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
adib spune:
buna fetelor
legat de hemoroizi, proctoglyvenol e cam slab. atentie si la hemorzom, sint persoane care nu-l tolereaza, irita. sa stati pe ceva moale si nu pe rece. in rest succese. e o boala ca reumatismul (nu mai scapi)
legat de vaccin. cel facut in maternitate, cind se cicatrizeaza? la noi inca nu.
legat de greutate, la 7 sapt aveam abia 4,600 kg. nu e bun cintarul sau am luat noi cam putin? la externarea din maternitate aveam 3,100 kg.
si acum povesti. am avut o sapt groaznica. prima de servici de cind s-a mascut fii-mea. prima persoana la care i-a zimbit Raluca a fost mami, dupa ea un amic venit in vizita, soacra-mea ... si ultimul pe lista tati (adica eu). vineri ajung acasa, soacra-mea spala haine cu mina. am zis ca vindem masina de spalat in cazul asta, imi fac si eu bani de o revizie la masina. cind s-o iau pe Raluca in brate, vine soacra si cere sa se joace si ea cu nepotica. pai n-a avut timp? nu ca spala haine cit am stat eu la servici
. simbata, mergem in vizita la bunici. prima replica:"hai la mine in brate, ca acasa stai tot timpul cu tati si mami.
iar azi sint din nou la birou si ma uit la poze. frustrant.
numai bine va doresc.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos
abibrinza spune:
Arleena, eu cred ca stau cat pot ei.Alaltaieri si ieri a dormit de a stins pe burtica dar cu o zi inainte a dormit doar 2 ore de la 8 la 20, m-a innebunise.se pare cadoarme mai mult pe burtica.incearca si tu.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)