Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 21
pisi-si-boscu spune:
Mama, Stefan Peter sa fii cuminte si sa o lasi imediat pe mamica sa ne scrie si noua retetele...nu de alta, dar faza cu balutzele e tragica, si noua nu ne mai ies dintisori...
Mamica si taticul lui Boscu.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
ela27oana spune:
SIMONA-sa va traiasca fetita este SUPERBAAAAAAAAA
3 mese pe zi diversificate e k,numai sa iaba si min 2 de lapte cantitativ sa fie 500 ml
Ela si Oana-Daria
Hildegard spune:
Pisi, reteta iti dau la ce praji vrei...acolo sunt numai o parte, la cele la care le-am facut poza. O sa mai fac poze![]()
.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
pisi-si-boscu spune:
Hilde, am dat cu banul ca nu ne puteam hotari: eu am vrut tiramisu dar sotul meu urla prin casa: tort diplomat cu capsuni, tort diplomat !
Se poate amandoua?
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
Hildegard spune:
pisi, DA, se poate![]()
am sa-ti trimit PM
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
dienutagraviduta spune:
salutare !
noi suntem bine, in principiu. adica ziua suntem boboc, noaptea nu vrea luca sa doarma decat cu noi in pat; asa s-a obisnuit din concediu; ieri mi-a mutat dan patutul lui langa patul nostru, a zis ca daca maraie si intind mana la el, se potoleste; nici pomeneala de asa ceva, dormea jumate de ora si se trezea, iar leganat, iar "bate vantul frunzele"
, iar adormit ... pana la 3.30, cand n-a mai rezistat dan; nu l-a mai pus in patut, l-a oprit la noi in pat; eu n-am stiut, ca dormeam, m-am trezit ca ma suge de fund. plecase de pe perna pe care il pusese taica-su.
diseara ii dau romergan, ca nu mai tine treaba; avem deja 4 nopti nedormite, si de luni dan e la servici; romenerul asta e 18500 lei sticluta, ma intreb de ce n-ar putea fi toate medicamentele atata ? cand mi-a zis farmacista cat costa, dan cika : "vezi ma, ca o trebui sa-i dam 2 sticlute de-odata daca e asa ieftin !!!" dar nu e cazul; - numai 1 lingurita trebuie.
meems spune:
Dienutza, nici o poza din concediu?
Uite, vezi, de-asta mi-a fost si mie teama sa nu cumva sa se obisnuiasca Rianna cu mine in pat (ea, care doarme in patutul ei din prima zi acasa), asa ca i-am dat "ordin" lu' maica-mea sa-i puna patutul in camera separata pe cand ajungem in RO.
Simona, stai linistita ca si noi (eu, cel putin) le tot invatam, nu am avut experienta cu bebelaci pana acum asa ca... Mie mi-a spus pediatra ca Rianna ar trebui sa aibe cam 3 mese diversificate pe zi, asa ca acum ne chinuim sa ajungem la asta... Si Rianna nici n-a implinit 7 luni inca, deci tu esti ok.
Dordia, sa vezi ce repede or sa treaca zilele si dupa ce te scapi de tratament totul o sa reintre in normal. Pupici.
felicia74 spune:
Simona lopatele pe gingia de jos avem si noi de 2 luni, dar suntem inca fara dinti
Multa sanatate bebeilor si mamicilor cu probleme.

Nu mai raspund altor postari ca vad ca se intra in polemici fara rost![]()
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Pisi asa e! Stii faza cu interzisele. e ca la slabit.Nu ai voie dar.....salivezi de mama focului. Asta e,o sa treaca si asta si apoi recuperam!
Meems
!
Felicia care polemici cuscra??? S-au calmat apele involburate! Asa ca poti sa imi raspunzi la mesaje
!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005

si pupici pentru Hilde...