Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata ma duc la nani ca de maine ma apuc de tratamentul cel cu interdictzia!!!
Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

NOKI-si daria mai cere noaptea apa,mai ales cand mananca fructe sau legume ,mai mult in acea zi

GANDACEL-poti sa-i dai apa si imediat,nu are nimic digeratul cu apa,nu dilueaza sucul gastric ,pt ca oricum enzimele din suc sunt cele care descompun substantele organice,iar apa trece fara sa sufere vreo modificare pana in intestinul subtire de unde este absorbita in sange.Acelasi lucru se intampla cu vitaminele si mineralele care ajung in sange fara sa sufere vreo modificare in tubul digestiv

si acum sa ma plang si eu NU VREA SA MAI PAPE CU LINGURITAieri mi-a refuzat legumele,azi si fructele,nu veas adeschida gura deloc,si asta de acum 2 zile cand ma incercat s-i dau iaurt si nu i-a placut si eu am cam insistat.Am facut iaurtul in casa din lapte milli si a iesit super bun,asa ca l-a mancat mami,sper sa-si revina si sa pape.Ma gandeam sa o las maine fara sa-i dau nimic cu lingurita!!voi ce ziceti??????offf si tocmai cand ma bucura si ma minunam ca manca cate 300 de fructe cu branza

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

DORDIA-sanatate multa si mult calm,va trece perioada asta si sa vezi apoi

ANDA-VAI VAI VAI VAI,azi am citit povestea ta si nu mi-a venit sa cred,ingrozitor,ce nesimtiti mai fata draga,auzisem de badiu ca il cam doare undeva de paciente si ca vine numai in momentul expulziei,dar nici asa,sa te alse sa te chinui,si eu am avut colul rigid dar mi-au facut injectii ca sa se inmoaie si a fost k apoi,moasa aia nici nu a interesat-o,bine ai facut ca nu i-ai dat nimic,sper ca nici dr nu i-ai dat 300 cat ai scris ca aveai pregatit,nu merita nimic.cred ca daca citeam povestea ta inainte sa nasc innebuneam,nu o citisem pana acum si ieri mi-a zis joy ca tu ai avut o nastere urata

apropo,joy va saluta si va pupa pe toate,cred ca abia peste 2 sapt va reusii sa intre,acum este la ploiesti ,ca sa nu stea cu piticul in praf

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor va multumesc inca o data pt raspunsuri si pt primire !
Vad ca sinteti mai multe care dati trei mese div. deci m-am linistit.
Eu ii dau Patriciei :

o masa de fructe cu brinzica
legume (pireuturi)cu carnita sau ciorbita
o masa de cereale
Cu laptele cred ca nu prea ma incadrez pt ca ii dau dim si seara, dar in total pina in 400 de gr.
Gindacel,nu-i vb sa inlocuiesc doctora cu forumul (desi sint tentata pt ca voi sinteti cu muuuult mai dragute decit dr!)dar aici, cred, sint pareri adunate in principiu de la mai multi medici,deci cu atit mai bine,zic eu.

In alta ordine de idei eu am primit o recomandare (pe care nu am putut sa o refuz) sa merg la o anumita dr. dar nu am fost multumita deloc de dinsa.
Sau poate a fost doar prima impresie...nu stiu.

Va pup si va doresc o dumunica placuta.

SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Simona, ce frumoasa e Patricia!Si ce toaleta are!

Mergi la inceput

'Neatza mamici!

Ela merci mult de urare!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

maaaama da' ce pustiu e p'aici!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna, fetele.
Ela, eu te-as sfatui sa incerci sa-i bagi usurel, cu blandete intre buze, cat sa guste, sa o lasi o cateva secunde, sa-i mai dai o data (neaparat ceva ce stii ca-i place mult de tot), iar sa o lasi sa guste si sa vezi daca la a treia lingurita deschide gurita. Daca nu, mai las-o o tura, pana la masa urmatoare. La varsta asta nu merge sa o mai lasi o zi intreaga, ca oricum nu mai uita asa usor. Daca nu i-a placut iaurtul, acum e suspicioasa la orice ii vei da cu lingurita, pana va vedea ca tot ce-i dai e gustos. Deci da-i mai bine cateva zile numai bunatati (chiar si numai fructe daca doar alea ii plac...) si pe urma mai vezi daca accepta si altceva, treptat, cand ii recapeti increderea.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Cer pareri: cel fel de:
- scaun de masina imi recomandati?Am gasit pe net neonato(model monza) , de la 0 la 18 kg, (grupa 0-1).
-scaun de masa: din cel de plastic(160RON) sau din lemn, care se transforma si in masuta cu scaunel pentru o varsta mai mare(170RON)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna ziua , dragi mamici si pitici! e cald raaau!
le doresc numai bine celor sarbatoriti azi
noi am descoperit, in sfarsit, rasucirile si, surpriza, azi noapte a ales sa doarma pe burta, macar ca n-a mai dormit asa...se vede ca creste...
altfel suntem bine,ceea ce va dorim tuturor...
CRISTINAMH,noi fiind ultimii veniti,trimitem sau nu datele? Nu vreau sa te incarc, stiu ca e mult de lucru...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput