Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

dayssy ma bucur ca e ok cu puiutu tau si stii ce are si ai primit tratament.Eu laVanessa nu i-am dat nimik si trec de la sine.Cum am mai spus cred ca fiecare zii aproape observ cate ceva si as putea merge la dr. asa ca m-am obisnuit sa nu ma disper imediat cum am facut pana acum ca ma termin cu nervii.
Puuuuuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna fetelor!

Tinand seama de faptul ca azi mi-o dedic in intregime contabilitatii, deci voi fi online tot timpul, mai trag cu ochiul la ce scrieti pe aici.

Dordia, nebunatico, nasol de tot cu interdictia. Stiu ca si noi am avut, luam niste ovule ( defapt erau ovuloaie si doctoritza avea pretentia sa le var acolo, undeva ) si mi-a atras atentia sa nu cumva sa ne bata pacatele sa ne... zgubilim, ca facem cate 2-3 copii odata... Si parca exact atunci cand nu ai voie e mai mare pofta...

Mai fetelor, nu o luati la vale cu copii pufosi, ca obezelul meu acum e slabanog de nu se poate, ma mai rog de mama cand pleaca cu el la tara sa il mai "indoape" nitel ca acasa... Ii scartaie oasele cateodata de slab ce e, pe mine nu ma deranjeaza prea mult, dar nici sa ii vad coastele parca nu imi place. Aveti voi dreptate ca e si felul omului, e vorba si de cat de energic e el... ma rog.

Am vazut ca va plangeti ca nu mai manaca copii. Pai eu (acum, patita !) nu m-as ingrijora prea tare. Nu de alta dar e vara, copii nu prea mananca cine stie ce vara, in schimb beau apa de sting. Sebi de mic de tot a facut nazuri la mancare vara, fara sa slabeasca sau mai stiu si eu ce, insa bea ceai ( indulcit... ), apa, sucuri, etc...

Maine vreau sa mai fac o escapasa pana la Slanic, sa ne plutim sunculitzele in apa sarata, asa ca pauza s-a terminat, bag inapoi capul la fund... Mai vrea cineva? ( la Slanic, ma refer, sa nu mai creez confuzii cum a fost cea a lui Gandacel... scuze, dar mi-l si inchipuiam pe sotul ei gol-golut prin casa, tragandu-se nervos de...cald! )

Va pup !

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

si mai ceva...uitasem sa va pove...
Nu mai reusesc sa o imbrac sau sa schimb pampersul.Cum o pun jos se intoarce pe burta si se roteste si se invarte de nu o mai poti potolii.Apoi cand o oblig sa stea cuminte sa o imbrac plange si cand e gata imbracata si eu san gata ca transpir si ma trec toate caldurile...ea rade.Cam asa stau lucrurile la noi.Si culmea branzica ce o fac eu nu i place dar de la borcanel yami yami sa tot pape.Cica rabdare si ..tutun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dayssy, nu imi inchipui de unde si-a dat seama dr. ca are alergie la piersica... I-a facut teste? Nici eu nu i-as da claritine, o sa-i dea si o stare de somnolenta cam aiurea. Lui Bogdan i-au tot iesit bubite din cand in cand, insa nici macar nu am intrebat dr. daca e vreo problema. De felul meu sunt mai calma si intai astept sa vad daca trec de la sine sau se agraveaza. Toate pana acum au trecut. Cam in doua, max trei zile. De la ce le-a facut, n-am idee. De la caldura unele, sigur. Altele... ??? Unele le-a facut cand a papat prima data piersica. I-am dat si a doua zi, ca sa verific. S-au inmultit. A treia zi nu i-am mai dat. I-au trecut in doua zile. Am stat o saptamana si i-am dat din nou si n-a mai patit nimic. Si noi mai facem bubite ca reactie la ceva ce-am mancat, mai facem cate o afta, sunt tot reactii alergice, insa usoare si trec singure. Nu luam medicamente, nu? Iar unui bebe mic chiar ca nu i-as da daca ii trece in doua-trei zile. Acum, fiecare face cum crede. Ca, daca Doamne fereste, se intampla sa fie mai grav, ma mai pomeneste cineva de rau!

Pisi, as merge intr-un suflet la Slanic, mai ales ca am la cine sta, dar masina noastra e vai de capul ei si nu ne putem aventura. Poate mai mergeti si in alte week-end-uri! Distractie placuta si sa plutiti usor! La pranz intrati in salina, ca va ardeti la soare pentru o saptamana! A fost sora-mea acum o saptamana si inca mai e rosie pe burta... Si a stat la nori!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Fetele si eu ma gandeam sa mai astept si sa nu-i dau claritine. Piersica a fost ultima chestie bagata noua in ultimele 2 sapt si mi-a zis ca e putin alergena la unii copii. Oricum mi-a zis sa o scot din meniu si sa mai incerc mai tarziu cu ea.
Va multumesc mult pentru sfaturi.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

La mine aici tuna si ploua super tare.

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna ziua si de la noi!

Cam rar, dar asta e !

Alexia e bine, si-a imbogatit reportoriul cu ei..io.ihai...ta..tati.pa..papii..., papa ca de obicei nici prea mult nici foarte foarte..., oricum multumitor.Am incercat ceva nou care i-a placut foarte mult: un iaurtel cu 2 lingurite de cereale cu fructe si o jum de banana+o juma de piersica ( a iesit un castronel intreg, si s-a super saturat).
In carucior am adoptat pozitia calare, eu nu glumeam Tania astept poze curand, o pun pe copertina e foarte fericita acolo.
Pentru prima data fata mea si-a dus mana la gura ca sa bage in gurita ce ii cazu-se pe barbie( e nemaipomenit cum evolueaza!).In rest foarte energica toata ziua sta in picioare si chiuie.

Noki ca mi-am adus aminte ca intrebai de brocoli, se gaseste congelat la orice market, e foarte bun pentru bebelusi ( este leguma cea mai bogata in calciu, viatmina C, vit K si altele...)

Gandacel mi-a facut mare placere sa te cunosc si sper sa repetam curand .
Bogdanel e un scumpel si Alexiei i-a placut de el

ancaloredana stiu foarte bine prin ce treci, eu ii dau o jucarie in mana sau ceva care sa o tina ocupata, ca altfel nu-i chip s a o schimb.

Simona , Alexia are 3 mese diversificate ( fructe, supica si iaurtel/branzica).Voi ce papati acum?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Imi pare rau pentru cele care s-au retras din forum, Ripley si Siminaf , oriunde vom fi, vom gasi oameni diferiti cu peronalitati diferite, eu totul iau ca pe o experienta in viata si invat ( daca am ce invata!) din experienta altora.Sugestia mea este sa reevaluati decizia , sugestiile voastre pot fi utile multora.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

dayssy-eu una nu i-as da claritine,pana la 2 ani ,sub nici o forma,si sa-ti zic si de ce ,la ultimul simpozion la care ma fost,s-a prez un studiu asupra efectului pe care-l au asupra sarcinii si copiilor sub 2 ani,rezultatul a fost-PRECAUTIE- da-i ca lactic si o sa vezi ca e k,noua asta ne-au dat la victor babes .sanatate

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna ziua,

cu intarziere...dar n-am vreme nici de mine.
raportam la 8 luni 9.700 si 80 cm.
Scriu si io cand pot. nu stiu parca cu cat creste Stefan mai mare sunt tot mai ocupata. Acuma, eu inteleg ca trebuie sa te ocupi de ei si tooot timpul dupa ei dar nici in halul asta sa uitam de noi. io am uita de mine, serios!
Acuma m-am desteptat si trebuie sa vad cum imi impart timpul.
Altfel nu se mai poate.......

Ancaloredana, si io patesc la fel cu Stefan la schimbat, imbracat, pus pampers...de abia il pot tine cu fata catre mine. Il pacalesc cu o jucarie...dar nu intotdeauna o gaseste interesanta. Si io transpir, obosesc de mai ia naiba.
Fac cu nervii nu alta.

Gata avem AC. Nu mai e asa de cald, insuportabil era in casa....30-31 grade. Acum sunt 26-27... dar unde sufla sunt 24-25 si pana ajunge in restul incaperilor...

revin...

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput