Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 19
dordia2000 spune:
Miha ms mult si sper si eu sa ma fac bine desi...fizic nu am nici o suparare. Te
!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Mneata si de la noi! Mi-a fost frica, ca
a racit fii-mea, ca ieri am imbracat-o cam subtireanu, dar se pare ca nu are muci, deci e ok. Ce nu pricep e de ce se trezeste noaptea sa bea apica...ca doar nu sunt calduri infioaratoare..eee, sa speram ca va trece si asta.
CristinaMH- nu prea am nici io cu ce sa te ajut, io nu am prins nici un kk live, deci habar nu am cum e mai pe interior. Sorry!
Totusi, asa zice ca probabil nu are niik. ma gandesc ca daca ar avea hemoroizi, ar urla de durere cand ar face, ca doar sunt durerosi raaaaaaaaaaau.
Dordia- perfect de acord cu tine: asa si noi - papam mai nou de rupem si tot nu luam in greutate sau luam infim. Asa este, depinde de felul de a fi al fiecaru bebelache.bafta mare cu tratamentul si cu pauza de 25 de zile, nu fii trista, gandeste-te ce dezlantuii vor fi dupa!![]()
Dayssy- ce ma bucur pentru vestile bune. Io ti-am mai zis ca pariez ca au fost piscaturi de tantari!
Simona si Anca- beblacii au perioade, dci e normal sa pape cum vor - cateodata mai mult, cateodata mai putin. Si saralyna mea face la fel. cu rabdare, trece perioada si vine una mai mancacioasa!
Simona- si noi am trecut de 3 zile pe 3 mese diversificate. E normal la varsta asta. Sunt deja maricei. daca le raman 2 de lapte - dimineata si seara, e ok. Asta cu conditia sa ia si in greutate.
Fug ca se smiorcaie!
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Gandacel spune:
Ilenutza, sotul tau are dreptatea lui... Al meu se trage de putza numai cand e in putza goala! Si trage de parca nu-i a lui, ma doare pe mine, dar el rade!
Dordia, nu e necesar sa repeti analizele ca sa ceri parerea altui medic... te duci cu astea la el si iti explica ce si cum si poate iti da un tratament mai usor de urmat. Cat despre spalaturi cu bicarbonat de sodiu, eu as alege cu ceai de galbenele. E chiar nasol cu bcb de sodiu! Vezi ca si de la branza se face infectie vaginala cu candida, din cate stiu eu. Poate ma insel. Si cum stiu ca esti pusa pe nazbatii cu sotul, un pont de la mine: infectiile alea se propaga cu usurinta pe orice mucoasa! ![]()
Simona, eu am scris ca ii dau trei mese diversificate. Si nu par sa exagerez. Dimpotriva, atat vrea el. Si nu inlocui pediatrul cu forumul! Incearca sa deschizi o cale de comunicare cu medicul tau.
Copil gras vs copil slab, ca m-ati provocat! AL meu e un grasan! Noi amandoi suntem slabi morti, desi eu cel putin mananc ca o sparta si absolut orice. Asta insemnand tone de paste, cartofi, carne, dulciuri, inghetata, sucuri, alune, ce vreti voi! Si nu ma ingras. Bebeul meu e pufos, pentru ca asa e el ACUM. Oricum nu-i dau sa manance grasimi sau proteine multe, totul echilibrat... Mananca inca 5 mese de san. Daca ii e foame, ii e foame si nu pot sa-l pun la cura, ca nu e normal. E copil. daca la 3-4 ani va fi gras (nu zic pufos) voi lua masuri. Pana atunci, consider ca e un bebe care se dezvolta normal. Si cum pana acum nu s-a imbolnavit deloc, cred eu ca pot zice ca e si rezistent, pe langa sanatos tun!
Pupici.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
Noki, eu zic ca bea apa acum pentru ca mananca mese diversificate si nu mai e ca atunci cand bea doar lapte toata ziua! Eu ii dau de cateva ori in timpul zilei, adica dupa fiecare masa diversificata ii dau pana o scuipa (deci nu mai vrea) cam la 5 minute dupa masa, ca sa apuce sa invaluie mancarea in suc gastric, sa nu i-l diluez si sa nu poata digera. Iar cand iesim la plimbare pe afara, ii dau o data sau de doua ori, in functie de cat de cald este. Nu cere si noaptea. Probabil ca ii este suficient.
Gandacel spune:
Ilenutza, nu al meu sot se trage de putza, la al meu Bogdanel ma refeream...
simona dragusin spune:
Mersi de raspunsuri promte,fetelor
Miha 
SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2
dayssy spune:
Buna ziua fetele,
Ne-am mai linistit. E reactie alergica la piersica. Ne-a dat sa luam claritine si Ca. Sper sa fie ok dupa asta. Cele care ati avut reactii de astea ce le-ati dat?
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
dordia2000 spune:
Gandacule ai perfecta dreptate cu a doua parere dar... nu mai am nervi pentru un alt control. Ca la nici un dr. daca te duci cu alte rez tot te suie pe capra sa vada si el si toto iti recomanda si el la "x" laborator o serie de analize. Asa ca...multzumesc mult pt. sfat dar...incerc tratamentul asta ca nu e chiar asa de greu de urmat. Aseara cand mi-am facut inventarul mi-am dat seama ca iau cate o pastila de 3 ori pe zi si seara imi fac toaleta cu toate alea pe care mi le-a dat. Te pup si ms inca o data.
Si inca ceva: mi s-a recomandat clotrimazol unguent si pt mine si pt sotz asa ca si ceva pastilutze pe care le luam amandoi. Deci o sa fim amandoi sub tratament!
Ai perfecta dreptate cu bb Bogdan pufos. Dar sa sti ca nu e exagerat de grasutz. Plus ca e hranit cu san deci....nu se poate vb de obezitate. Iar parerea mea e ca de obezitate se vb la copii de la 2-3 ani in sus. Pana atunci....nu are rost sa vb pe tema asta.
Te pup!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Daysy ma bucur ca nu e varsat de vant. Sincer nu ma pricep dar...e bine ca nu e varsat!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
melku spune:
Dayssy, si mie mi-a dat claritine doctorita de la V. Babes cand i-au aparut Dariutei bubite...a zis ca a fost o reactie alergica la ceva, io nu mi-am dat seama la ce...am zis ca poate la banana, dar banana mai mancase de multe ori. Daria era si sub tratament cu ospamox...
oricum, eu am ales sa nu-i dau claritine. Sotu' apucase sa cumpere reteta si pe prospectul de claritine scrie ca nu se recomanda copiilor sub 1 an. asa ca nu i-am dat si bubitele au trecut de la sine, inclin sa cred ca au fost de la antibiotic, o reactie ceva...
tu faci cum vrei, da' nu stiu ce-i cu reactia asta la piersica?? tocmai la piersica...hm...
pupici lui Dragoselu' frumuselu'
melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)
POZICI
Varsta Daria