Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Cristina la ce mail trebuiesc trimise poze si cum sa arate? Ca eu una n-am mai trimis. Cat despre kk noi nu avem probleme si am vazut si live si e ok, asa ca nu stiu ce sa-ti spun.
Nu ne-au mai iesit alte bubite dar in schimb alea de dimineata evolueaza au ajuns acum cam la 5mm diametru. N-a mai facut nici febra. Sper sa scap si sa nu fie varicela. Dar ce ar putea fi? Pe la 8 o sun pe doctorita sa vad ce-mi zice.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dayssy, http://geocities.com/nov_dec_2005/thumbnails/pg1.htm , pe chornoiu@rdslink.ro

gandacel, funduletul in "stand by" arata cat se poate de normal. nu mi se pare absolut nimic ciudat la el... tocmai de-asta m-a socat azi, la prima reprezentatie "pe viu". si daca nu a inseala memoria, am citit pe-aici, nu acum mai mult de 2 sapt... ca observase cineva ceva asemanator. de-asta am si intrebat... adica inainte de a ma duce la ca m-am zgait in fund lu fi-mea, macar sa stiu daca mai sunt si altii patiti...

ilenutza, andrei s-a tras de putza de nu se putea, cand si-a descoperit-o... intindea de ea de parca era lipitoare... s-a lasat de sportul asta

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Buna seara fetele,
M-am mai linistit un pic. Am vrb cu doctorita si i-am raportat ca nu mai sunt alte bubite si a spus ca e ok dar sa trecem si de noaptea asta. Ne-a dat voie sa iesim si afara. Am fost putin dar prin locuri mai putin bantuite de oameni. Daca in noaptea asta nu-i mai iese nici o bubita mi-a zis ca e vorba de o urticarie si sa vedem ce tratament aplicam.
Azi n-am avut doar o cazatura din pat, ci 2. A fost nebunie. Cu mine langa el si era sa-l scap de vreo 2 ori. Argint viu si nu alta. Nu i-a ajuns patul. El care abia se muta de pe o parte pe alta acum se rostogoleste de la un capat la altul si cand ajunge la marginea lui chiuie de bucurie.
Multi pupici

Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare!

Dayssy imi pare rau pt.Dragos si muulta sanatate va doresc.
Gandacule hai sa iti spun ce scrie pe Papanicolau:negativ pt caner si alte alea si e bifat pt: fungi,inclusiv candida,bacterii,inflamatzie,metaplazie. drept pt care mi-a dat tratament cuFasygin eu si sotzul, Metronidazol eu,Flagyl ovule dupa care clotrimazol ovule si clotrimazol unguent si eu si sotul si bai cu irigatorul cu bicarbonat de sodiu. Asa ca....am de tras la tratament si...ce e mai dureros...pauza de la prostioare pe durata tratamentului adica vreo 25 zile.
Cat despre bani eu nu platesc nik la papanicolau si se pare ca ciuperca pe care o am se datoreaza de la tratament cu antibiotic (am facut la nastere tratament 5 zile) sau de la dulciuri.
Sper sa se rezolve. De fapt sigur se va rezolva.

Cu igiena baiatului si eu inca ii fac baitza in fiecare seara si la cap,ii sterg urechile si nasucul dar nu ii mai pun ser fiziologic, ii belesc ce se beleste,il ung cu ulei si il trag bine si cam atat.

Ilenutza si al meu la fel face. Zici ca e titirez nu alta. Si stefan se trage de putza dar nu asa des. Cred ca inca nu s-a prins cum e cu trasul si mai dureaza pana o trage de ea ca de plastelina ca eu sunt sigura ca asa va face.

Noki ms mult de incurajari. Cat despre alta parere...nu pre ca eu am incredere in Dr.mea si ...ca sa ma duc la altul sa mai astept un rezultat inca 2 sapt cel putin....Asa ca...voi urma tratamentul si sa speram ca merge si ne facem bine.
Mango eu i-am dat lui Stafan deja de mai multe ori si i-a placut la nebunie!

Stefan al meu nu a racit cum suspectam eu,deci e ok si doarme acuma de 2 ore deja. Va pup ca ma duc si eu la nani si mai vb!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Buan seara fetele !!!
Sant cam disperata....a mea Vanessa mananca foarte putin si aia doar fructe .Sper sa i treaca faza asta si sa isi revina la normal ca dau vina pe caldura ..sper c asta sa fie cauza dar cald e peste tot si vad ca ai vostrii totusi mananca bine..(unii)
Va puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
Nici Patricia nu mai vrea de trei zile sa pape,ea care era o mincacioasa .
Acum abia daca ia trei patru lingurite si apoi nu mai deschide gurita...
O fi de la dintisori? Cum a-ti observat ca le ies dintisorii la bb-ei? Ca a mea avea gingia putin umflata de pe la 3 luni dar acum parca s-a accentuat jos,asa ca doua lopatele micute.

Nu ne-a chemat inca pt antirujeolic dar cred ca o sa il fac totusi.Ca prea ma sperii cind aud de bubite si kestii de astea.
Daissy multa sanatate lui Dragos si sper ca a fost o alarma falsa.

SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Si inca ceva ,ca uitasem (virsta inaintata!)

Acum vad ca majoritatea dati doar doua mese diversif. pe zi.
Va rog sa-mi spuneti si mie ,(care ii dau trei mese diversif) daca am exagerat cumva.
Va reamintesc,sau va spun acum ca poate nu ati avut timp sau kef sa-mi cititi mesajele anterioare,ca fetita mea e adoptata si eu sint total lipsita de experienta.

Ca asa v-am si descoperit,incercind sa invat ceva de la voi,pt ca la pediatru am inscriso abia de doua sapt si oricum nu mi-a dat nici o lamurire sau schema de alim.
Si eu eram asa emotionata ca mergeam cu fetita mea pt prima oara la un control ca nu am intrebato...
va multumesc anticipat pt vreun eventual raspuns.

SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele,
N-a mai aparut nici o bubita iar cele care sunt au intrat in regresie. Sper sa fie asta finalul.
Simona n-ai exagerat cu nimik incluzand 3 mese diversificate mai ales ca n-a fost alaptata la san. Atat doar sa nu faci exagerari. Pe Dragos l-am alaptat la san pana la 6 luni si acum are 3 mese diversificate.
Multi pupici

Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici!!!

Ce faceti? Noi ne-am trezit veseli, am papat tot sia cum ne jucam in tzarc cumintel,cumintel.

Am si eu o parere referitoare la "copilul slab vs copilul gras". Parerea mea este ca pot fi tun de sanatosi amandoi si ca mai este si de cum le este felul. Al meu copil este bine zic eu, nici gras nici slab dar la cat basculeaza ar tb sa fie obez. Dar nu, el nu se ingrasa f. mult si asa a fost din nastere. daca va uitatzi pe grafic el nu a luat decat o data 1 kg intr-o luna si asta cand i-am bagat lapte praf in completare. Deci...eu care ii dau sa pape cam orice, iaurturi grase nu dietetica, branzica de casa cu smantana, ou, carne, ficatzel, cereale si biscuitzi si altele si totusi el inainteaza rezonabil in greutate. Si de aici am tras concluzia ca...mai tzine si de mostenirea genetica.

Va pup si un weeekwnd placut va doresc.!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

CRISTINAH, vine si poza numa s-o descarc, cat despre fundulet nu te pot ajuta ca nu am vazut nimic de genul asta, si am prins-o live de "tz" ori.

DAYSSY sa speram ca e ok Dragos so o sa scapati cu unguente.

SIMONA, Patricia e o papusa de fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea, cat despre mofturile la masa io zic ca sunt temporare or sa treaca, asa is toti copii. Aproppo, sa stii ca daca noi avem copii nostrii nu inseamna ca suntem mai experimentate decat tine sau mai "mame" instinctul lucreaza la fiecare, asa ca o sa te descurci si tu. PUPICI pt tine.AAAAA si noi mancam trei mese diversificate de la 7 luni si umpic.

DORDIA sa te faci bine ca Stefanelul are nevoie de mamica sanatoasa.

REF la bbi pufosi, IULIA e pufoasa sefa si e sanatoasa tun, nu stie ce e ala antibiotic, in 7 luni a avut o data muci si atat, si 3 zile de diaree pe la 5 luni tratata cu banana si orez, so' io zic ca nu asta e important, vorba dordiei, materialul genetic dar astea sunt MARUNTISURI

ANCALOREDANA stai linistita ca isi revine ea, dupa cum vezi nu e singura care face mofturi.

W placut va doresc si bbi sanatosi si mancaciosi precum si soare (pt cine vrea ca io' DAAAAAAA)

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput