Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
ela27oana spune:
PISI-ANDA hai mai fetelor nu incepeti iar...............faceti pace,sau bine a zis pisi fol ym

Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
dayssy- eu cred ca nu este varsat de vant,poate fii o simpla infectie,verifica te rog si cavitatea bucala si la fundic,sunt zone in care de obicei apare eruptia
ca tratam ii va da antihistaminice,ceva pt febra si vit c,daca este o infectie merge f bine ca lactic 1/4 dim si seara,aevita deasemenea ca in per asta sa-i faci baita generala ,stergel cu un prosopel umed
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
anda nu e bai ca nu aRE incaltamintea taloneta. La www. romhandicap.ro se vand si talonete separat. Au sediul langa spitalul Coltea.
nu am citit nimic in rest dar revin
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Ola si de la noi! Ploua, deci sunt in casa!![]()
Fetelor -
+ mami de poet- nu va mai certati...cu toate ca recunosc ca azi a fost haios si muuult mai cuminte decat de alte dati!
semne de maturizare!![]()
Negara- Ca ii dau lui titi 10 zile pe luna, 5 ml pe zi. Fier nu-i dau, iar Vigantol ii dau 3 pic/zi, deja de vreo 3 luni, de cand cu inceputul de rahitism.
Dordia- imi pare rau sa aud ca esti amarata. Dar las' ca-ti trece, ca uite si mie mi-a trecut si stii ce suparata eram luni!
Sanatate multa si eventual mai du-te la un al doilea doctor, pentru o a doua opinie, asat ca sa nu iei o punga de medicamente degeaba!
Madau- mai, nu e posibil asa ceva!!!
Si tu, Brutus? Ca si io i-am dat de dimineatza ananas! Ce faza! De cand am conserva aia in camara si de cand imi tot propun sa-i dau din ea, si uite ca azi am nimerit, cand si voi v-ati "innoit" in meniu! desigur ca rezultatul a fost acelasi: satisfactie totala; dar i-am pus si mar, banana, piersica si branza de vaci. Si ananas cam o canitza de bucatele de-alea.Yaaaami!
Vezi ca io planific mango-ul, cand voi gasi!![]()
Dayssy- poate nu e varsat de vant. Sa speram, adca. Dar nu pot fi muscaturi de tantari? ca la mine + titit- ca m-a mostenit - fac o reactie extrem de puternica si se fac tot asa de mari ca alea de varsat de vant. Plus cu cap. Sanatate multa!
Pisi - da, erau sandalute cu talonete. I-am luat tocmai ca stiam ca asa trebe. Plus ca erau roz si frumusele foc!![]()
Am vesi de la Alinush - sunt bine, nu au avut net. Au ajuns in Olanda cu bine si micutza Amalia e maaaaare suporter-mare si are emotii pentru echipa lui tati, ca doar e in finala! 
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Ilenutza- am uitat mai sus: felicitari pentru ridicatul in picioare! In sfarsit, cineva care ma intelege prin ce trec: azi cand incercam sa-i schimb Libero-ul lui fiim-ea la tine ma gandeam cu satisfactie, ca nu mai sunt singura care nu o mai poate imbraca-dezbraca-infasa-bla-bla pe fii-mea!![]()

Si sa nu mai vorbim de procedura de adormire...dar io o las singura in pat pana se hotaraste singura sa se aseze si se tot benocleaza la u urs sau la oaia dolly, pana o ia somnul!
Feli- asa e, a facut Saralyna nani 2 ore ieri, de la 16-18. Azi vad ca se repeta treaba, slava cerului, ca nu apucasem sa citesc forumul si amu, ca face nani, am reusit. Io am incercat sa-i fac un program de nani si vad ca incet-incet am reusit: dupa masa de 14-14.30, nani de pe la 15.30, maxim 16, vreo ora jumate-2.

Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
pisi-si-boscu spune:
Noki, tocmai pentru ca erau frumusele am intrebat...ca de obicei producatorii ne cam scot ochii cu frumusetea, si ma refer aici la diverse, nu la andale in general.
Si ai dreptate cu maturizarea, imbatranim si noi...
Hai sa va povestesc o faza super tare apropo de sandale:
Se duce maica-mea in Obor si pune ochii pe o frumusete de sandale. O caciulitza de bani, face taica-miu crize ( au bani o gramada, dar banuiesc ca sunt cam zgarciti ) si maica-mea le cumpara. A doua zi, surpriza: se rupe un toc, dar nu ca orice toc si de-a lungul, in sus, adica, cea mai ciudata chestie...Se duce, le schimba cu sandal, scandal cu tata ca el nu se mai inghesuie prin Obor iarasi, etc. etc, i-a zis el....
Le ia pe celelalte, a treia zi, se rup, dar nu tot pe lung ci invers, tot ciudat, ca aveau talpa ortopedica...
De la inceput, iar scandal, OPC, etc. isi cumpara mama altceva, pe drum constata ca noile ei incaltari au o bareta sfasiata, de-a lungul...
Nu continui ca poate ciiteste mama din greseala... Si isi aduce aminte lungul drum catre casa.
( banuiesc ca acum poarta sandalele cu bareta asa, nu cred ca a mai avut curajul sa se duca cu tata la obor... daca nu a luat tramvaiul cumva! )
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
cristinamh spune:
of, reusesc si io sa intru, ba ma chinui sa si recuperez, ca, mai stii, pierd ceva imp... si cand colo, dau de doua certuri... pai zau asa, mai merita sa citesc?!
sunt subiecte in discutie care ne depasesc, pt ca noi nu suntem diversificati, nu mergem in picioare. de 3 zile stam si noi in premergator, si surpriza, merge in fata, nu in spate sau lateral ca andrei la inceput.
ceva ce mi-as dori sa nu treaca neobservat...
azi a fost prima data cand mi-am vazut fata facand kk live. pana acum il gaseam gata facut, in pampers...
si, desi nu e constipata sau altceva, face normal, cand se scremea(ca na, e normal), mi s-a parut ca anusul arata de parca ar avea hemoroizi la "incruntarea" maxima... la andrei nu-mi amintesc sa fi vazut asa ceva...
a mai remarcat cineva ceva asemanator??
pana una alta, vad ca nu se inghesuie lumea la trimis poze... cred ca una-doua erau pe mail...
scriu mai rar, asta e, timpul nu-mi ajunge... dar de citit, citesc pe apucate cand am timp.
multumesc anticipat celor care vor comenta la intrebarea mea de mai sus. 
ps. nu inteleg o chestie. de ce mesajele acide nu pot fi tratate cu indiferenta??? pur si simplu consideri ca persoana vorbea singura!??! analiza de text nu se face pe forum... umila mea parere...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Gandacel spune:
mai Pisi, eu nu am reusit sa citesc povestea cu sandalele din cauza unei reclame nesuferite care statea atarnata pe ecran
Am citit-o acum, pe pagina de raspuns! Zi-i mamai tale sa cumpere de la mini-prix, ca-si ia sora-mea super incaltaminte din piele cu 250.000, de ma imbolnaveste!
Anda, de ce tot iei personal mesajele lui Pisi si crezi ca vrea sa se ia de tine? Sa stii ca e de buna credinta si daca zice o parere, o zice fara rautate. Plus ca incearca sa spuna ce a patit ea, nu ce a citit in carti. Sincer, nici n-am dat atentie datelor in sine, doar ideii. Daca ti s-a parut nu-stiu-cum mesajul, de ce n-ai interpelat-o pe PM?! Nu strica atmosfera pe forum fara motiv real. incearca sa tratezi cu mai mult respect pe toata lumea, fara discriminari. Pisi scrie aici cu acordul nostru, al tuturor, ba chiar la rugamintea expresa a unora, nici eu nu mai stiu cine...
Cand ne vedem? Ca vad ca mi-ai dat "ignore" pana acum. Imi scrii doar cand nu esti de acord cu mine? 
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
Cristina, ai dreptate. Doar ca am scris amandoua odata... Imi cer deci scuze. Dar parca prea se incing spiritele degeaba!
Mie mi-a facut live un kk, tocmai cand il schimbam, dar am vazut doar cum se carnateste in fata mea... Ma uitam la rezultat, nu la proces... Dar fundul lui arata bine cand nu face, manca-l-ar mama! Asa ca... nu te pot ajuta.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ilenutza spune:
Noki, imi venea sa rad si sa plang in timp ce citeam!Io m-am gandit ca toata lumea pateste la fel!
Da' e chinul de pe lume, imi vine sa imi iau campii.Dupa baie ii sterg urechile si il dau cu crema cu el stand in 4 labe si misunand dupa orice este in raza lui vizuala, imbracat, pus scutec idem.Ieri incerca sa bage mainile in priza , ca bunica are priza la nivelul mesei unde il schimb eu
si a trebuit sa il iau de acolo ca n-a fost chip.
Pampersul si-l scoate tacticos cand il las in tricou si are acces la lipici, iar de putza se trage intr-una.mamici de baieti, si la voi la fel?Esplicatie de la sotul meu: daca se poate apuca, de aia se trage
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor