Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

negaracristina...frumusei gemenii..cat timp au ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ilenutza felicitari pt statul in picioare. Noi stam dar nu ne ridicam singurei nici in funduletz.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Dordia, merci!Da' Victorash abia mananca un piure de fructe amarat si niste legume pasate, pe cand Stefanel!!Si nici cu ridicatul in fund nu ma fericesc prea tare pentru ca nici nu mai pot sa ii pun pampersul si sa il imbrac, se misca in continuu, se catara pe mine, e un chin sa il imbrac, fac toaleta zilnica, etc.

Apropo de toaleta zilnica eu inca o mai pastrez de cand era mic : -sterg gura cu glicerina
-sterg ochii cu ser fiziologic
-curat urechile
-spal nasul cu ser
-ii dau vit.C si Ca 10 zile din luna
-3 pic de vigantol

Credeti ca exagerez?Si sterilizez dupa fiecare fol. biberoanele si eu am vreo 8 biberoane in conditiile in care lapte praf ii dau in completare de vreo cateva saptamani>Si parca tot nu imi ajung

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neatza!
Aseara m-am intalnit cu o prietena la Cora ca sa rezolvam "treburi importante" si am stat si noi la o clatita ca fetele. Pe la 9 si un sfert ma suna Doru sa vin acasa ca e Ilinca maraita. Cand am ajuns acasa - ce sa vezi? Era Ilinca cu ochii rosii si umflati, ca plansese de o ora Dar eu tot sper sa nu se fi invatat cu mine, ca nu stiu ce voi face cand ma intorc la serviciu.
Raspunsuri mai incolo ca s-a trezit chiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna dimineata
ILENUTZA, felicitari pt ridicatul in picioare! noi nu am ajuns inca asa departe, dar avem inca timp...
La multe lunisoare celor nascuti intr-o zi de 7!!!
RIPLEY , nu ma lasa singura, sper ca nu renunti de tot!
abia astept sa va scriu si eu despre ce mancam pe langa lapte, dar abia am ajuns la supica, dar pare sa ii placa copilului, asa ca deocamdata ma declar multumita...
FELICIA, si eu am impresia ca e cam dependent puiul de mine
NEGARA, eu ii dau 2 picaturi vigantol si 3 de fier, vorba vine, ca fierul il cam scuipa
sa aveti o zi buna!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

negaracristina, da eu ii dau vigantol in doza de 4 pic de la 3 luni (eram in urma cu fontanelele) si fier de o luna-doua, cate 7-8 pic pe zi.
ilenutza, felicitari pt dintisori si pt. ridicatul in picioare. mi-l si imaginez cu genunchii tremuranzi, stupefiat de ce facuse, hi,hi
mamicile care va ingrijorati ca nu e copilul grasut, atentie, un copil suplu (nu slab) este de multe ori mai sanatos decat cel grasut. ideea e sa echilibrati aportul de vitamine, calciu, proteine, dar nu sa-l cresteti pe cel de grasimi. un iaurt mai gras decat unul degresat nu-i aduce mai mult calciu. posibil ca-l va impufosa, dar va doriti sa fie pufos din grasimi? s-au facut prea multe studii care spun ca sugarii grasi (mai ales ingrasati cu multe fainoase, zaharuri si grasimi) vor avea toata viata tendinta de ingrasare.
mi-a placut filmuletul cu rianna vorbareata-certareata
am pierdut ce i s-a intamplat elei. a plecat liftul doar cu caruciorul? Doamne fereste!

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ilenutza, eu nu curat decat nasul ca e fonfait din nastere, altfel l-as curata si p-ala mai rar. ochii nu i-am curatat decat in prima luna, acum il spal pe fata la baie si gata. in urechi nu bag nimic, doar pescuiesc din cand in cand micile bucatele de ceara pe care le elimina urechea singura, in procesul de autocuratire. i le spal cu apica la baita. atat.

acum cateva zile nu l-am lasat sa-si bage mana in castronul cu piure si s-a suparat pe mine (pt. 10 secunde). s-a incruntat la mine cand i-am tras castronul si mi-a zis hotarat: "maa" (n-am diacritice, dar nu e "a", intelegeti..) m-am stricat de ras...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Gandacel nu stiu despre ce vorbesti. Eu ma refeream la asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78798&whichpage=1

Mi-a sarit in ochi textul:
"ma intristeaza ca in afara de subiectele umanitare forumul devine un loc de a arde gazul.
Imi doresc discutii din care sa invatam cu totii, nu din care sa ne tampim, scuze de termenul dur."

Si ca, comentariu personal: dar ce se vrea de la forumul asta? Discutii despre Kant? Cine se pricepe sa le deschida si sustina, mie mi-a murit neuronul.

Ripley mama, ce cautai azi dimineata la 4 pe forum?

Desi mi-am luat ramas-bun si nu mai vreau sa mai scriu nimic pe acest forum, intru doar acum ca sa spun ca exact din cauza acelui subiect si a acelor pareri despre care vorbeste Felicia am decis sa las deoparte forumul... Nu ma asteptam la asa ceva...

Multumesc celor care s-au ingrijorat de soarta celor "disparuti" (Ripley).

Numai bine si bebei sanatosi, frumosi, voiosi si... cumnti (asta nu rimeaza, dar asta este).

Simina (fara semnatura, ca e prea lunga si nu mai cadreaza cu noul format)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Gandacel- da, cunoastem cu mess-ul. Il dezinstalezi - din Start-Settings-Control Panel-Add or remove programs, apoi il instalezi din nou pe de site-ul yahoo. si te rogi sa mearga.Ca la mine tot a sa a facut, l-am reinstalat si tot fguri face!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

De aia am eu de mai bine de un an Trillian Pro, ca YM decedase in mod sportiv.

Acum chiar ca am plecat!

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna dimineata. Puiul meu deja a tras o tura de somn, am apucat sa mananc si eu, suntem amandoi buni de iesit la plimbare!

Inainte sa plec, sa mai zic ce-mi vine repede in cap.
Anda, lasa-l sa-si bage in mana in castron! Nu de alta, dar acum incep ei sa vrea, vezi Doamne, sa manance singuri. Nu baga in gura, doar simt mancarea cu degetele, manipuleaza lingurita, o rontaie, plimba mancarea de colo-colo pe masa (eu spun ce face al meu...). Cica daca ii descurajam acum, ca sa ne protejam noi si manance repede, sa nu faca mizerie, mai tarziu nu mai incearca. Si in loc sa avem un copil care la un an si un pic mananca singur (chiar daca putin si il mai ajutam si noi) vom hrani copilul pana la 2-3 ani sau chiar mai tarziu. Eu votez pentru mizerie si lalaiala la masa acum, ca sa scap mai tarziu de o grija.

Xandra, nu stiu de ce am avut impresia ca ai zis ca face febra si ca nu stii daca e de la dinti sau poate fi altceva. O fi fost altcineva care a intrebat... Sper ca a gasit raspunsul.

Dienutza, am uitat ieri sa-ti zic despre faza cu suptul mamei de catre Luca. De ce ii dai san?! Ca daca nu ii dai, nu are ce sa suga de alint, suge doar la masa. Iar mana, spatele, fundul sau mai stiu eu ce iti mai suge, suge de drag. Cred ca te pupa. Cum ai vrea sa-ti arate ca te iubeste?

Eu am facut ieri doua-trei poze cu Roxi si copiii nostri, dar cred ca le voi pune in contul comun, ca nu stiu cum sa le bag aici in text si parca nu v-as mai zapaci cu intrebarea asta. deci, le pun pe yahoo.

Gata, noi iesim un pic acum la soare, sa facem plaja.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput