Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anda noi suntem la 4 mese 2 de 270gr lapte una chio si una cu 3 masuri de cereale si 2 mese una de legume si una cu fructe cam de 300 gr. Apa bea cam 150-200 ml / zi. Si mai papa cate un biscuite Pettit Beure sau 2 /zi.

Noki si al meu tot asa face kk si eu zic ca e ok. Sunt zile in care face doar o data dar...asta e.

Gandacel si eu zic ca si Noki sa-l dezinstalezi si sa-l instalezi iar.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

fetele!
Chiar scandal pe-o mamaliga....Adevarul este ca daca-i dai copilului mincare STRICT dupa carte sau dupa medic...Eu ma vaitam unei prietene (care are 2 baietei nascuti in acelasi an -unul in ian 2003, iar celalalt in noiembrie2003)<copii bine dezvoltatii-nu obezi> ca nu-mi ia copilul in greutate, ca daca o fi bolnav, etc.Ea m-a intrebat cam ce meniu avem zilnic, dupa ce i-am povestit ca mincam iaurt 0,1%, supa, brinzica calcica(din lapte praf)etc, ma invitat sa maninc eu mincarea asta vreo 2 sapt sa vad daca nu cumva slabesc, fiind totul dietetic!!
De atunci am schimbat: iaurtul dietetic cu milli 1,8%, supa acum e ciorba pt ca pun si 1 cana de bors in ea si rosii(fara seminte si coaja), am marit portia de carnita pe zi(nu mult ), am schimbat piureurile de legume(cartofi, dovlecei) cu mincarici de legume, FARA SARE, am introdus brinzica de vaci(degresata deocamdata) cumparata de la mag(milli sau lactag),am inceput sa papam pilafior de pui si legume, mincam (in loc de cereale)mere cu banane si biscuiti sfarimati, am baut si nitel tedi dar nu ne omorim dupa el,...cam asa sta treaba la noi, si iaca ca maninca baiatul mai cu spor ca parca au alt Dumnezeu mesele si a luat multumitor in greutate.Si-a mincat si mamaliga cu fagaras(brinza de vaci+smintina), da nu prea ia placut si nu i-am bagat pe git, dar daca-i placea putea sa puna toata lumea invers ca tot ii mai dadeam!un baiat are mami!!
RIPLEY:daca te superi ITI TAI NASUL!!!
Mi-a tipat maimutelul aseara in somn de capiasem, nu stiam ce sa-i mai fac!da nu deschidea ochii!!!
Cu intilnirile e destul de complicat(zic eu! sa nu ma condamnati ca asta e parerea mea!!), de ex:intilnirea e la 16,00 in IOR copilul meu doarme in fiecare zi de la 16,00 la 18,00, dar il iau cu mine.Sigur daca nu e in patul lui nu doarme decit 1/2h si e marait toata seara apoi, nici masa numai e masa, era buna o intilnire d`asta:duminica ,incepind cu ora 11,00 intilnire cu paturici pt bebici in parcul cutare, intilnirea se termina cind vine noaptea!in genul asta, fiecare ajungea cind puteaSa nu ma luati la suturi ca e doar o idee..
ELASigur pateam ceva la bilutza(cap adica), ma dereglam sigur!bine ca a aparat-o ingerasul ei pazitor
mai am o gramada sa mai scriu da trebuie sa scoale tero si nu sunt storcite merele si biscuitii!!!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Saru' mana de raspunsuri!
Am dat restart la calculator si au parut toate la locul lor ca si cum nici nu disparusera...
Anda, tare mi-ar fi placut si mie sa o mai vad o data pe Ina si cu ocazia asta te-as fi cunoscut si pe tine. Pacat ca nu ai zis pe forum ca va vedeti.
Noi plecam la plimbarea de seara acum, dupa ce am spalat pe jos in baie, bucatarie si hol!
Sa nu uit: piticul meu vorbeste cu fiecare jucarie in alt fel. Si-a insirat trei langa el si le ia la discutii pe rand. E de comaaaa!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, eu m-am apucat de bagaje - mai am 10 zile pana plec, dar asa sunt eu, imi place sa ma pregatesc din timp. Am zis sa iau o pauza si sa mai postez cateva randuri ca sa nu ma uitati de tot, ca atunci cand sunt in RO nu stiu cat de des o sa reusesc sa mai intru.

Anda, si Rianna are 5 mese pe zi (foarte rar 4, asta cand se trezeste tarziu dimineata si incepem ziua... la amiaz - nu chiar, exagerez - si combinam doua mese intr-una).

Noki, tot asa face si Rianna kk si tot mai tare, in nici un caz pastos si moale cum il facea cand era bebelina mica.

Dienuta, bine ati venit inapoi din vacanta. Nu te pot ajuta cu problema ta ca eu sunt... total pe langa (la noi nu s-a "practicat" alaptatul).

Si asa, ca sa aduc si eu o parere in plus despre diversificare, mie mi-a zis pediatra sa incep cu carnita abia dupa 7 luni. Asa ca noi mancam de zor... legume si fructe, si alea din borcanele. Ah, si cereale la greu, plus laptic cat incape.

Ma intorc la bagajele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am revenit ca mi-am mai amintit ceva: si eu am fobie de lifturi, intr-un timp nu urcam singura in ele pana am lucrat intr-o cladire in care era prea nasol sa urc pe scari si atunci m-am obisnuit. Dar tot mi se strange stomacul cand sunt in lift, desi incerc de fiecare data sa-i zambesc Riannei printre dinti

Eu am o fata tare maraita, habar n-am care-i cauza. Ieri s-a plans si vaitat toata ziua, ii si place sa tipe si mi-a facut capul calendar. Acuma si povesteste de zor, asa ca putinele silabe care le pronunta se transformau rapid in tipete. Azi-noapte a dormit tare agitata si azi s-a trezit cam la fel. Sper sa fi fost doar o pasa proasta, ca i-am verificat gingiile si nu da semne de dintisori. Acuma doarme, sa vad cum se trezeste dupa. Daca e la fel... ma iau de mana cu Noki si ne dam amandoua Sau mai bine impartim o punga de pufarini virtuali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Ela, urata rau de tot patania ta… zau, cred ca si eu as fi lesinat! Bine ca dariuca e ok!
Gandacule, multam de link dar daca am citit eu bine acolo era vorba de febra, sin u ce-am intrebat eu, de inflamarea gingiei. Asta daca am citit eu cu atentie…
Tania, ai pus punctual pe i! si pupici lui Stefan-nazdravan!
Dienus, te-asteptam cu poze din concediu… despre alaptare, n-am nici cea mai vaga idée ce sfat sa-ti dau…
Madutza, stai in drumul taberei? Ca facusem eu o strigare de curand pt fetele din zona, dar vad ca nu mi-a raspuns nimeni!
Dordia, eu nu mai reusesc sa-l mai cantaresc pe vlady de pe la 9 kile…
Anda, noi inca avem 5 mese, cred ca daca as reduce la 4 mi-ar urla de nu m-as vedea!
pupilici la mamici

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Gandacel, atat de frumos ai scris despre atitudinea noastra pe forum ca m-ai uns la suflet. Ce bine ar fi sa uitam toate necazurile de peste zi insa uneori ne descarcam nervii pe aici...
Noki, noi in ultimul timp am kkcit cam dupa fiecare masa. Deci si cate 5 kk pe zi, nu foarte mult, uneori cat sa incapa intr-o lingura, dar tot facea. Pai cum sa creasca cand ea tot ce mananca kk . De obicei in timpul mesei ca sa ma oftic eu: nici nu o pot schimba imediat nici sa o ragai ca lumea. Azi a facut doar de 2 ori. Deci si la capitolul asta seamana cu tati. La el e ceas.
Anda, si la noi tot 5 mese, la fel ca la voi (lapte, fructe, supa, lapte, lapte). Am citit de curand ca pana la 2-3 ani se vor pastra 2 mese de lapte, deci mai trebuie diversificata / eliminata una.
Aseara vroiam sa va zic ceva: am fost la dr. la controlul de 7 luni si:
- ne-a crescut doza de Vigantol la 4 picaturi;
- ne-a zis sa luam fier 4 pic/zi, 2 dimineata si 2 seara.
Eu i-am facut analize la sange si i-a iesit putina lipsa de calciu si o usoara anemie.
Mai da cineva mai mult de 2 pic vigantol? Dar fier?

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Daca aveti timp...
Am o prietena din Piatra care are gemeni de 1 an si o luna.
Rares pupand ratusca
Laura plimband copiii 1, Laura plimband copiii 2... si noua ne e greu cu cate unul...
La baita in curte la bunici

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

La capitolul dinti , stam f prost( sau bine?): adika Vic are 2 lopatzele incoltite in fata sus si inca 2 incisiv ce de=abia au strapuns gingia.Si este super agitat iar eu cu nervii in pioneze!ii mai dau calgel si eferalgan si parca au ceva efect!

II cresc in fata 2 dinti distantati, e asa de haios!

Azi i-am dat prima oara supa de legume: morcov, cartof si dovlecel si a mancat 150 g.MIe dr mi-a spus sa ii dau pe la 7 luni SL, dar eu am constatat ca ii este foame de la fructe si nu se satura cu ele.Asa ca ne luam si dupa copil nu numai dupa carti!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Felicia, unde ai citit de avertisment?Ce mai face Lilinca;

Astazi pufuletul Victor a profitat de ocazie cand a ramas singur in camera si s-a ridicat in picioare tinandu-se de marginea patului.Cand am intrat in camera abia se mai tinea si ii tremurau picioarele, nici nu stia ce cauta pe acolo!Si precizez ca avem patut tip tarc si este pus la nivelul de jos!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput