Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Feli, nu te supara, dar cuvantul "perimat" pentru mine are alt inteles. Si cum ai postat aproape imediat dupa carcotelile mele de la alt subiect si ai inceput sa ajuti pe cei care faceau o treaba care mie mi s-a parut grea si inutila, am crezut ca te-ai luat de observatia mea ca articolele de pe site sunt vechi... Scuze! Nu mai continui cu pareri despre link-ul pe care l-ai dat acum, nu de alta, dar am gasit ceva chiar interesant de citit acolo si n-are rost sa fac analiza frazei pe topicul de bebelusi. Cu cat citesc mai mult prin alte parti (si eu chiar am scris la destul de multe subiecte in afara celui de aici) cu atat constat ca lumea este pusa pe cearta. La unele subiecte nici nu m-am mai obosit sa raspund, pentru ca deja dupa cateva mesaje se creeaza o atmosfera de-ti vine doar sa inchizi PC-ul si mai bine sa speli pe jos in bucatarie!

Si acum discutia nu s-a iscat de la meniul niciunui bebeu, ci din dorinta unora de a intra in polemica de dragul polemicii. Si chiar cele care nu au fost implicate au venit cu observatii pe marginea subiectului si au turnat paie pe un foc mititel care se stingea singur.

Ma intorc la subiectul despre forum, ca zau ca e tare interesant. Zilele astea am fost cam ocupata si nu am mai haladuit pe forum si uite ca au fost niste discutii interesante care mi-au scapat. Plus ca trecand in revista subiectele de la Discutii generale am dat si peste ceva ce m-a impresionat cam mult... a murit un copil nascut pe 24 noiembrie 2005. Putea fi al uneia din grupul nostru! Si, ca de obicei, noi ne certam degeaba. Pacat. Azi chiar mi-a placut sa ies cu Roxi, imi place sa discut pe mess si sa mai pun la cale o intalnire cu altcineva... Curios, dar pe mess, in intalnirile 1 la 1, sau in mai multi, cand interactionam "live" unele cu altele, avem mare grija sa nu suparam si sa nu jignim, avem un ton relaxat si cooperant, pe forum fiecare sta cu sine insusi si... scoate animalul la iveala, in loc sa stea stramb si sa gandeasca drept. Eu cand stau si scriu singura cu mine incerc sa fiu mai buna si sa gafez cat mai putin. Nu ma astept ca toata lumea sa vorbeasca aceeasi limba, ba chiar inteleg si eu cuvinte gen "naspa" pe care nu le-as folosi in ruptul capului... Dar faptul ca suntem diverse n-ar trebui sa ne faca sa ne contram permanent. Eu cel putin de cand ma stiu m-am salutat si am stat de vorba prieteneste si cu tiganii de pe strada, si cu cersetorii, si cu cei din "straturile superioare" ... unii oameni cunoscuti altora doar de la TV (era sa zic cu cine, dar mai bine nu!). Aici chiar nu putem gasi cale de comunicare? Doar avem bebei de aceeasi varsta. E minunat sa ne putem impartasi experientele si temerile, ori sa ne exprimam nestiinta. Eu de asta intru aici aproape zilnic. Ca daca devine doar un loc unde fiecare isi varsa frustrarea, cum am spus, mai bine fac smotru prin casa! Eu invat sa fiu mama in fiecare zi cate putin. Nu are cine ma invata si nici nu m-am nascut invatata. Ba chiar aveam indoielile mele ca voi putea fi o mama atat de buna cum a fost mama mea! Acum incep sa-mi dau seama ca sunt cea mai buna mama pentru copilul meu. Si pana si asta as vrea s-o spun sus si tare pe forum, fara rusine si fara teama ca par ingamfata! M-am bucurat atat de mult cand am vazut-o pe Sarah a lui Noki alergand dupa catel, de parca ar fi fost a mea! De ce stricam totul prin rautati?!

Va pupic!

P.S. Mergem sa papam legume cu carnita si branzica. :-))

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda-tradatoarea- noi avem tot asa mesele. tot 5 si tot ultimele de lapte. De fapt, pana azi, ca de azi ii dau seara la 18 iaurt cu ceva. Ca nu prea mai vrea laptele. Dar tot cu 5 mese ramanem.

Gandacel- carevasazica ti-a placut de titirezu' meu?

Amu intrebare: cam de cate ori fac ai vostri kk pe zi? A mea face cam de 3 ori, maxim 4, minim 2. Destul de mult. Dar de consistenta normala, chiar catre tare, uneori, deci nu e diaree, sub nici o forma. Dar nu-i cam mult, totusi?

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Anda, eu ii dau 4 sau 5 mese pe zi, in functie de cum vrea el. Ieri i-am dat 4, pentru ca a dormit mai toata ziua. Insa ii dau si penultima masa ceva diversificat. Adica iaurt simplu sau cu un fruct pisat in el. Si raman mese de lapte simplu doar prima si ultima. Nu ii dau la ore fixe, ci cand da semne de foame. El nu plange si nu cere, dar imi dau seama, deh, intuitie de mama. In rest, la toate mesele suge si lapte. Rar a renuntat la san dupa o masa diversificata, cand la cea de dupa fructe, cand la cea de dupa legume, cand la cea de dupa iaurt. Nu are nici o regula. Dar el e cel care dicteaza. Nici pe mine nu ma obliga nimeni sa mananc cand si ce nu vreau.

Mergi la inceput

Noki, al meu face de 2 sau 3 ori, tot asa, taricel, nu diaree. Si numai pana in pranz, seara nu mai face. NU cred ca e rau. Cica asa ar trebui sa faca si adultii sanatosi...

Mergi la inceput

Scuze. Complet off-orice-topic! Nu mai vrea messu sa mearga deloc! Ce sa fac? NU merge nici din Programs, nu stiu ce are! Ma ajuta vreuna mai stiutoare?

Mergi la inceput

Gandacel- da, cunoastem cu mess-ul. Il dezinstalezi - din Start-Settings-Control Panel-Add or remove programs, apoi il instalezi din nou pe de site-ul yahoo. si te rogi sa mearga.Ca la mine tot a sa a facut, l-am reinstalat si tot fguri face!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

copilu' meu face febra mica destul de des: daca doarme dezvelit si subtire imbracat, acum cand il dor gingiile, daca nu e hidratat (vb. serios, uitasem sa-i dau apa intr-o zi...cum i-am dat , cum i-a disparut febra in 10 minute) bine, nu are febra mare, ii creste putin temperatura. pediatrul meu este fan supozitoare la copii (am 5 feluri in casa) si maimutoiului nu-i prea plac. voi dati vreu sirop de raceala sau febra sau ceva de genul asta, cand aveti nevoie? as cumpara si eu un siropel ceva...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Anda77- hai ca io-s pe baricade, ca doarme bandita, taman acuma, cand vroiam si io sa iesim in parc! Cu siropul, io am in casa Nurofen si Panadol baby.
Cand a fost racita fii-mea i-am dat Nurofen, la fel si acum 3-4 zile, cand a fost in crize mari de tot cu dintii. E bun, io-s fana Nurofen. Ceva mai putin eficient si pentru temp mai mica e panadolul = paracetamolul cel banal. Eventual ia-i un de-asta, daca tot vrei ceva siropos in casa!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

merci noki. scrie in prospect cat ii dau, nu?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Anda- da, e scris tot in prospect. Si au si o seringa dozatoare. Ff misto.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput