Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,am revenit ,foarte fericita ,a mincat puiu meu ficatel cu piure de legume si un sfert de ou ,i-a placut tare mult ,am mai completat cu un pic de iaurt ca nu se saturase,nici nu ma gindeam ,deci sintem pe drumul cel bun !!
Dordia,de ce doar o data pe saptamina ,asa ti-a zis dr. ?Ca mie nu mi-a specificat .
Eu am un cantar de la Chicco ,mere pina la 13 kg ,deci e inca ok ,chiar daca nu prea sta ,ii mai dau o jucarie ceva sa-si faca de lucru si asa reusim pina la urma!
Gandacel ,eu eram cu iaurtu' 0,1 grasime ,nu stiu daca asa se da sau asa mi-a zis mie dr. din cauza ca-i prea grasutz.

Fetele ,eu daca mai pun cite o intrebare despre ce maninca bb-i vostri sau va cer un sfat ,nu inseamna sa stirnesc ,,certuri'' ,o fac pentru ca nu stiu multe si orice sfat imi prinde bine ,daca ceva nu mi se pare in regula pentru copilul meu,nu-i dau dar nu contrazic pentru ca vorba lui Madau ,cite bordeie atitea obicee ,deci eu nu ma super ,chiar va rog sa-mi spuneti daca exagerez cu ceva in privinta alimentatiei!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gandacel nu stiu despre ce vorbesti. Eu ma refeream la asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78798&whichpage=1

Mi-a sarit in ochi textul:
"ma intristeaza ca in afara de subiectele umanitare forumul devine un loc de a arde gazul.
Imi doresc discutii din care sa invatam cu totii, nu din care sa ne tampim, scuze de termenul dur."

Si ca, comentariu personal: dar ce se vrea de la forumul asta? Discutii despre Kant? Cine se pricepe sa le deschida si sustina, mie mi-a murit neuronul.

Ripley mama, ce cautai azi dimineata la 4 pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Eu vreau la intalnire dar....eu nu mai propun ca...am mai propus si nu a iesit nik. Hotaratzi voi si daca pot ajung si eu!

Maditza nici vb de sfatul dr. Eu asa procedez ca in fiecare zi el papa altceva la pranz: intr-o zi papa ciorbitza cu carnitza de vitzel, alta zi papa piureutz cu branzica de vaci , alta zi, ficatzel cu piureutz de cartof, Alta zi budinca cu smantana, alta zi mamaligutza cu smantana, apoi supica de legume cu pui si tot asa. Adica incerc sa alternez si sa-i dau cat mai variat si nu carne in fiecare zi. Eu ii dau carne cam ozi da o zi ba. se nimereste sa manance si 2-3 zile la rand ciorbitza sau supica dar...mai rar.
Cat despre iaurt daca e recomandarea medicului e ok pt tine dar eu credeam ca e ceva nasil cu iaurturile mai grase. Mie mi-a zis sa ii dau iaurt nu si de care sau fara grasimi asa ca eu ii iau Milli extra ca ii place rau; sau Campina dar...tb sa i-l fac cu cereale ca e mai lichid si..lui ii place mancarica mai solidutza.

Multzumesc de raspunsurile cu cantaritul. O sa-l cantaresc si eu cu cantar de oameni mari de acuma ca sa nu mai avem dubii.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

TANIA- multumesc mult de raspuns,o sa incerc azi

catutza-pai nu ai inteles USA ERA DESCHIA LA LIFT,ca stiu ca daac este inchisa pleaca ca e greutate mica

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hello,

m-am intalnit si eu cu ina ieri. foooarte placut a fost, desi nu aveam niciuna dintre noi timp sa stam prea mult. rachel este o frumoasa (pentru cele care n-ati apucat s-o vedeti la cealalta intalnire). De altfel, am observat ca amandoua, si mama si fiica sunt mai frumoase decat in poze. in general, realitatea este subfoto, cel putin in experientele proprii, de data asta a fost invers. rachel este si foarte activa, cel putin pe langa fiu-meu. fata se intindea cu manutele spre el, i-a si zambit de cateva ori, iar asta mosmondea la breteaua de la ham sau la masinutele agatate. ori e mai timid, ori joaca "hard to get", vorba inei.
discutiile de pe forum, ca sa trec la urmatorul subiect, pot multumi si pe cele care intra mai rar si pe cele ce stau mai des, totul e sa filtrezi. nu cred ca e imposibil sa te identifici cu un anumit grup, total sau macar partial. rautatile sunt neplacute. alea strica petrecerea.
eu fac parte din grupul mamicilor foarte precaute. nu dau copilului la masa decat ce scrie la carte si chiar mai putin de atat. creste foarte bine cu lactate si legume. copii vegetarieni sunt la fel de inteligenti (am auzit la un moment dat ca, nedandu-i carne, nu stimulez dezvoltarea creierului) nu cred. ii dau foarte rar pui si la fel de rar galbenus. nu fac experiente cu fructe alergene si nici cu mancaruri de adulti.
daca as sta mai mult pe forum probabil nu as putea sa evit mereu polemicile, cum se si intampla in trecut, de altfel. asa, la cat de rar intru acum:), nu-i problema.
ripley, te rog sa nu te retragi ca nu e un capat de tara ca unele fete nu sunt de acord.
inteleg ca dordia (care imi este f. simpatica, am cunoscut-o si e pe treaba ei) e din grupul mamicilor "libere" in furnizarea alimentatiei:) totusi, din ce am citit in ultimele 2 pagini, parca as intreba-o si eu daca e sigura ca e bine sa dea sare? nu vreau sa ma cert cu nimeni, cu atat mai putin cu dordia:), dar parca as zice ca nu e bine cu sarea...
noki, f. simpatica maimutica ta..f.f.f draguta...

as vrea sa va intreb cate mese dati voi pe zi. eu dau 5 (1lapte, 2 fructe cu branza, 3 supa si piure, 4 lapte, 5lapte) . ar fi timpul sa reduc la 4 sau e mai sanatos sa se alimenteze mai des cu cantitati mai mici? nu cred ca pediatrul meu are fineturi d-astea, d-aia nu-l intreb. doctorii vostri ce spun de nr. meselor pe zi?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

madutza, acum am citit postarea ta, nu te supara ca-ti spun, dar eu stiu ca e interzis ou si carne in aceeasi zi la bebeu. este prea greu pentru stomac si ficat.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Buna fetele !!!
Hai reeniti la normal ca eu aici imi gsesc un pic de alinare cu voi,am cui sa ma plang aVAND IN VEDERE A SANT MULTE CARE NU LE POT DISCUTA CU SOTU si familia imi este l 1400km
miha 2006 multumim de laude

ela27 m-a luatcu fiori cand am citit patania ,bine ca e totu ok

La Vanessa i-au iesit ieri ceva bubite (mai mnari)si rosii pe picioruse si maini si pe cap.....ce sa fie?Ca de lacaldura ieseau micute si multe ..poate de la papa? Ati mai patit si voi cu bebeii? Ca sa stiu sa merg ladr. sau nu ...uff ca aici fara programare astepti de te ia cu dureri de cap.
Va puuuuuuuuuuuuuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,eu am vazut prin retetele pentru bebici ca ficatul de pasare se cam combina cu outz ,chiar nu m-am gindit ca-i greu pentru stomacelul lui dar ai dreptate ,am sa i-l dau doar cu piure de legume de-acum ,mercic pentru sfat!
Dordia,am sa incerc sa-i dau papica mai variata dar lui nu-i plac piureurile de legume sau supa de legume ,deci raman la ciorbita (cu pui sau vita),pilaf ,mamaliga ,ficatei si iaurt .Pupici

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anda tradatoare-o de ce nu m-ati sunat si pe mine ca veneam si eu la intalneala??? Ati vrut sa fitzi doar voi doua....

Cu sarea stiu ce se spune dar eu i-am dat de la bun inceput sare in supa sau ciorbitza. Sa nu iti inchipui ca i-am dat tone. Un pic nu strica zic eu. De gust.

Madutza noi avem avantajul ca ne place cam orice si asa putem jongla cu de toate.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

dom'le, tradatoare-netradatoare, nu spuneti, vaz, cate mese dati copilului...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput