Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
Madutza10 spune:
Buna mamicilor si bebicilor!
Feli,roxisialexia,carutzu' l-am luat de la Moghioros ,in piata ,mai in spate undeva ,este un magazin cu jucarii ,accesorii pentru plaja ,cam de toate ,chiar au multe chestii misto pentru copii si foarte ieftine ,eu de exemplu i-am mai luat de acolo colac ,gen barcuta cu volan 90 000 lei si piscina 140 000 lei ,mi se par super ieftine si sint tare frumusele!Carucioare au mai multe modele ,culori si tate sint pina-n 120 ron .
I-am facut rodaju' ieri ,e super usor ,imi venea sa si rid ,parca iesisem cu carutzu' de papusi
Ieri i-am luat iaurt zuzu ,i-a placau dar e prea lichid ,asa ca azi am plecat in cautare de alte iaurturi ,am gasit Brenac si Mili ,le incercam mai tirziu dar cred ca-i place orice iaurt dupa cate vad!
Intrebare:voi dati deja ficatei la bebei?Si daca da ,sub ce forma ,in combinatie cu ce?
LA TOATA LUMEA SI MAI LASATI SUPARARILE SI-ASA AVEM NOI DESTULE PE CAP ,CE ROST ARE SA NE MAI ENERVAM SI P'AICI!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 17.06.2006
felicia74 spune:
Dienutza bine ai revenit!
Lavi este la Alba si nu-ti poate raspunde. Doctora ei este Palicari. Poate gasesti nr ei printr-o cautare pe net. Sigur este in revista mami.
bianca_mo spune:
DIENUTZA, eu credeam ca numai al meu puiut face asa cu mine si cu tzatzica, m-am linistit ca macar nu e unicul care vrea numai la mine, de parca e disperat, oricum cred ca e o faza trecatoare(SPER) , ca a mai avut si mai demult o perioada. Eu nu vreau inca sa-l intarc, nu are inca nici 7 luni, dar nici pana la 2 ani nu vreau sa-l alaptez... vom vedea cum merge diversificarea...
ma bucur ca ati pus reteta de iaurt facut in casa, cred ca e bun..multumim, TANIA...o sa-l testez eu , bebe n-a ajuns asa departe...
poate mai intru mai tarziu...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
dordia2000 spune:
Iar noi...
Madutza eu dau ficatzel la baiat cam o data pe saptamana cam un ficatzel si jumatate pe care il fierb si il bag la blender cu piureul de cartof si dovlecel. Cam asta ii fac eu lu' stefanel si basculeaza tot. Piureul il fac cu unt sare si un pic de laptic.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Mneata la pranz!
Io mi-am recitit mesajele mele de ieri, am recitit de fapt tot ce s-a scris ieri si ZAU DACA AM VAZUT CEVA ACID PRIN ELE!
Imi pare rau daca s-a inteles din vreun mesaj de-al meu altceva, io nu am facut altceva decat sa zic ce mi-a dat voie MIE doctorul meu...
Sper ca nu la mine va refereaza cu aciditatea...ca chiar ca nu a fost intentionata!
Asa ca Ripley, nu mai fii suparata si come back! Sa mai citim si noi ce face Anuzachele, nu numai pe de mess - nu de alta, dar mie nu prea-mi mai merge mess-ul in ultima vreme1
Dayssy- subscriu la parerea lui Gandacel. Tu esti nou venita in grup si poate ca nu cunosti suficient de bine stilul de exprimare al unor fete - poate inclusiv pe al meu - asa ca generalizarile ating tot grupul...deci nu e bine! Daca ti s-a parut vreo persoana deplasata sau acida, poti sa spui direct, nu sa te ascunzi in spatele unor generalizari. Altfel, ce bine ca si-a revenit Dragos si nu e nimik grav!
Ela- mda...nasol moment. Asta poate concura cu succes multe din aventurile mele neplacute din decursul timpului. Bine ca a trecut cu bine si fara urmari!
Madutza- io ficatel i-am dat o singura data si i-a placut mult. I l-am fiert doar in apa si i l-am dat cu piure de cartofi si celelalte legume - morcovi, rosie parca !
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Fetelor hai sa nu mai lungim discutzia si mai spun o data ca eu una nu m-am suparat pe nimeni ci doar mi-am spus punctul de vedere. Nici Ripley cred ca nu s-a suparat dar intre noi in nici un caz nu ne-am suparat!!!
Acum hai mai bine un cantec vesel sa cantam si sa trecem mai departe!
M-a mirat si pe mine o chestie dar nu mai stiu cine a spus-o. Ca da la copil iaurt cu 0.1% grasimi. Cred ca Gandacel dar nu sunt sigura. De ce? Asa tb sau...ca eu iau iaurt extra de la Milli si e mai gras si sa nu fac vreo nefacuta totusi. Al meu copil aseara avea 9.400 kg cat am mai putut sa-l cantaresc ca nu se mai poate nene cu cantarul "Balantza" Sibiu pe care-l am. Nu mai sta, da din picioare si darama tot in jur si abia cu chiu cu vai l-am cantarit.
Chiar voi cum va mai cantaritzi bbii??? Ca la noi cabinetul dr. este tocmai in Rahova si...nu m-as duce pana la cabinet. Eu ma gandeam sa ma cantaresc pe cantar normal singura si apoi cu el in bratze sa-mi fac o idee. Ca eu nu am cantar electronic care sa imi spuna exact la fix ci...din ala clasic.
Meniul nostru de pranz azi este asa::: Cartof cu dovlecel facut piureutz si cu putzina(o linguritza) de branza de veci normala nu dietetica. Iar la ora 17.00-17.30 va papa iaurtzel cu caise, piersica si banana.
Acum va pup si...o zi placuta!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Dordia- io o cantaresc tot pe Balanta. O pun pe sptae si sta relativ ok daca-i pun suzi-ul si ii dau o jucarie in mana!
Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
madau spune:
Salut fetele!!!!!
Bey una si cu una fac doua ( iaca ca n-am uitat inca), io una nu mai vreau sa vad ca va certati referitor la "ce papa bebe". Fiecare ii da ce vrea si ce a sfatuit-o doc, noi aici doar spunem ce si cum stim fiecare, dam sfaturi, nu e niciuna atoatestiutoare. Si chiar daca ar fi asa..apoi cate bordeie atatea obicee.
Deci haideti sa facem pace si sa continuam sa ne dam cu parerea. Si nu va mai simtiti jignite, suparate daca vreuna zice altfel, nu cred ca o face cu rautate, are doar alta parere.
Mie imi sunteti toate dragi si vreau sa ramanem unite. Hai luati un si o de la mine si nu mai fiti suparate.
In alta ordine de idei, vad ca ne-a mers bine ieri cu 4 mese, n-a chitatit pitica de foame, doar pe seara, pe la 9, i-am dat sa rontaie un biscutite si cu nitel suc si a fost ok. Deci continuam si azi si vedem dupa o sapt cum sta si cu luatul in greutate, ca si asta conteaza.
Ela of, of, mai, mai..numai ghinioane ai. Hai sa vina soarele si pe strada voastra, ca destul ati suferit. Bine ca a fost totul in regula
Dienutza bine ai venit de prin vacante. Cu alaptatul nu stiu ce sa-ti spun..ca io nu mai sunt de mult la "curent".
Cred ca n-am uitat nimic, am ceva de lucru, termin si revin sa mai citesc odata tot.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Gandacel spune:
N-am intors de la plimbare, am papat deja fructele si apica si san... Bagam in noi ca spartii!
Dordia, nu eu am zis treaba cu 0,1% la iaurt, ma refeream la cineva care a zis-o, dar nu mai stiu cine si n-am timp sa caut... Eu branzica de casa o fac cu lapte de 1,8 sau 3,5%, de care gasesc, iar iaurtul este Royalul, care zau daca stiu cat aer, si nici la asta nu ma duc sa ma uit, ca mi-e lene. Nici mie nu mi se par ok exagerarile de nici un fel.
Noki, Io mi-am recitit mesajele mele de ieri, am recitit de fapt tot ce s-a scris ieri si ZAU DACA AM VAZUT CEVA ACID PRIN ELE!
Imi pare rau daca s-a inteles din vreun mesaj de-al meu altceva, io nu am facut altceva decat sa zic ce mi-a dat voie MIE doctorul meu...
Sper ca nu la mine va refereaza cu aciditatea...ca chiar ca nu a fost intentionata!. Mi-am permis sa dau copy/paste, pentru ca ai zis exact ce as fi zis si eu. In plus, subiectul zilei este SUPARAREA, care nu stiu de unde a venit. Zic si eu ca barbatu-meu, pe care abia azi il inteleg si eu: dar n-am zis nimic rautacios azi...! Probabil ca unele au adunat mai multe suparari si acum orice li se pare mai greu digerabil.
M-am vazut cu Roxi in Herastrau, am avut doi copii care au stat agatati in picioare de o bancuta, au strigat fericiti la fantana arteziana si au profitat de racoarea de dimineata... mi-a placut. Sper sa mai repetam figura, si cu cine altcineva mai doreste.
Dordia (again!) noi avem un cantar digital pentru adulti si ne urcam pe cantar cu bebe in brate si fara bebe. Facem scaderea si ne iese la fel ca la doctor. Verificat!
Dienutza, cand te mai eliberezi de treburi, sa pui poze sa vedem si noi! Si sa povestesti cum a fost, in afara de activitatea asidua la tzatzica a lui Luca.
Felicia, stiu la ce te referi cu perimatul, stiu ca te iei de ce am zis la alt subiect, insa ma refeream la articolele de pe site, nu la forum, era alta discutie si am crezut ca e loc si de alte pareri. Nu te supara, ca doar nu te-am jignit cu nimic... Am crezut ca fac bine si a iesit destul de penibil pentru mine. De asta nici n-am mai scos o vorbulita. Cum va arata forumul peste cateva luni, vom vedea!
Ne mai vedem cu fetele de peste ocean, sau nu mai aveti chef? Eu mai degraba am chef de plimbari, decat de certuri fara subiect pe net!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)