Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, a papat bebe!
Ilenutza ba am gasit chiar 2 membri cu avertisment: Lauraa si Nanami.
Toaleta zilnica fac doar ce cred eu ca trebuie - nasul daca are melci, urechile daca sunt murdare. Dar in cazul tau e bine ca ti-ai format rutina zilnica - e mult mai important, dar inseamna ca esti o tipa ordonata (nu e cazul meu).
anda Ilinca are 5 mese:
- la 9 lapte 200 ml
- la 1 - supa/piure de zarzavat
- la 4 lapte 150 ml
- la 8 branzica amestecata cu fructe
- la 10 lapte 200 ml.
gandacel nu-i problema
In privinta mess-ului sunt de acord cu Noki - cand nu merge Restart. daca problema persista - formatare
Noki ne te ingrijora cu nr de kk. Acum Sarah mananca fructe, fapt ce pune colonul in miscare. Asa ca, daca nu e diaree (si tu stii foarte bine cum arata) e f.bine.
Da' mult a mai dormit ieri sararici de erai tu ieri la 5 in casa
Pitic si Ilinca plange in somn. Nu stiu, domle, ce viseaza, ca daca o trezesc nu are nimic, rade la mine. Cine stie, vise de bebei!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

negara mortali gemenii! Ce frumos fac ei baitza in gradina! Mama, vreau la tzara
Ilenutza Multam de intrebare! Ilinca e (deocamdata) bine, facem trecerea de la lapte fara lactoza la cel normal. Sa vedem cum va fi cand va manca iar fructe In rest, cumintica cu o stiti si tot fara dinti
Bravo pentru ridicare
Siminaf imi pare rau ca ai luat o asemenea decizie. Stiu ca se impun reguli drastice pe forum (insa nu stiam ca suntem obligati sa limitam marimea semnaturii). Vom vedea care va fi rezultatul (eu sunt cam sceptica).
Eu nu am inteles ceva: desi mi-am dat seama clar ca tu stii mult mai multe despre un anume subiect (cum ar fi cel cu aviara si, mai demult, cu ecografiile) postai doar mesaje de genul "nu e chiar asa" (sau, ma rog, unele f.f.scurte). Merita sa scrii mai mult chiar cu riscul de a naste polemici (lucru f.f.f.greu de realizat pe DC).
Crede-ma am citit multe absurditati, mai ales la Parintii intreaba.., iar tu care te pricepi taci.

Mergi la inceput

Stire la RealitateaTV: Meningita revine. Dar ce nu revine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

de ce pleaca siminaf? eu sunt in urma cu toate evenimentele p-aici..
Sa nu plece siminaf!

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Siminaf, tocmai din cauza a ce ai scris tu pe acolo (si nu numai acolo!!!) mi s-a parut interesant subiectul. Si unele parti ale forumului... Eu de mai multe ori am vrut sa nu mai scriu pe nicaieri, ii ziceam zilele trecute si lui Ripley (pe mess! ) din cauza ca discutiile au cam degenerat. Pe toate topicurile.
Am incercat sa fac propuneri, in speranta ca voi mai intra si a doua zi, cu ceva mai multa placere. Numai postari ca ale tale si ale altora (putini dealtfel) m-au mai tinut on-line. Eu una am avut (si sigur voi mai avea) nevoie de parerea ta de medic si de om. Ar fi mare pacat sa dispari complet pentru ca forumul a devenit un loc de intalnire al oamenilor medii, la fel ca oricare altul. Ar trebui sa ne gasim cu totii locul aici, nu numai cei care din pacate formeaza majoritatea. Ne facem de ras si pe forumul asta, ca in multe alte domenii, noi romanii! Zau asa, mai scrie. Unii chiar au nevoie de tine. Sunt complet impotriva mesajelor de genul "te rog frumos, intoarce-te", dar in cazul tau am facut o exceptie, pentru ca te consider o exceptie .
Pupic.

PS. Despre piticuta ta, nimic? Sta in picioare, merge, ce face? Te iubeste?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

gandacel, cunosc teoria asta, am vazut acum 2 ani copilul prietenei mele, la aproape un an, manca in scaun in curte (ca sa nu murdareasca si casa), cu spanac pe maini, pe fata, in par, pe babetica, pe masa, pe haine, pe fata maica-sii, pe hainele maica-sii (prietena mea aplica metoda sa lasam copilul sa fie creativ si sa apuce lingurita). imi pare rau, eu nu sunt genul. o sa manance cu lingurita cand o sa stie unde ii e gura si unde ii e urechea. pana la 2 ani nici asta nu stie.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata la mamici si bebici.

Anda noi aveam 5 mese pe zi, saptamana asta am trecut-o insa la 4 ptr ca nu mai termina nimic din farfurie, nici bibe si am zis ca e cazul sa le mai rarim. Numai ca o sa trecem inapoi la 5 mese ca sa recuperam nitel cu greutatea.

Si apropo de greutate..mandra mea a reusit "performanta" de a lua 0 grame saptamana asta. Of, s-a vazut clar ca nu a mai mancat ca lumea, era de asteptat.

Ilenutza eu nu cred ca exagerezi, si eu fac absolut la fel, nu sar o zi fara baitza, spalat la cap o zi da una nu, curatarea aferenta, nasuc, urechi, ochi, sterilizat bibe zilnic ( mai putin cel de apa-care merge doar spalat) si in plus calcat toate hainutzele ei.
Si eu ma mir cum mai am timp si de altceva, dar daca te organizezi ca lumea reusesti. Mi-am propus sa tin regulile astea stricte pana la 1 an, sper sa ma mai tina nervii si spatele pana atunci

Vad ca sunt la moda dintishorii, la noi inca nu se vede nik, insa avem alte progrese. Si anume ne ridicam in picioruse..
Adica eu o tin cu fundul pe piciorul meu cand stau jos si ea se tine cu manutele de canapea si se ridica in picioare. Nu va mai spun ce face in masina, ca acolo se apuca de tetiere si numai asa ar sta. Cred ca ne bate tati pana la urma

Ieri am pus-o in picioruse la ea in pat, s-a agatat instantaneu cu mainile de margine si a stat asa protapita vreo 10 minute. Fara sa-i tremure "gladiolele"

Plec afara cu pitica, va pup si ne reuzim dupa amiaza.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am uitat sa va zic de medicamente. Noi luam asa:
-Vigantol 4 pic
-calciu 10 ml/10 zile pe luna
-vit C 5ml/10 zile pe luna
-fier - 5 pic/20 zile pe luna

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

poetul nu se ridica in picioare, dar, fiind foarte barbat:), face tractiuni! da, dom'le! deasupra mesei de infasat, pe langa perete, merge o teava de la calorifer. mai nou se apuca cu ambele maini de aia si se ridica la ea. daca il las in pace ridica si un picior si-l incolaceste de teava, arata ca ursul Koala pe ramura. cu prima ocazie ii fac o poza s-o postez.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza pe la pranz.

Eu sunt ofticata rau ca am fost la dr. sa imi iau rez. la Papanicolau si am o gramada de alea-alea drept urmare am primit o retzetoaie de vreo 7 medicamente si imi e groazza sa ma apuc de tratament cu spalaturi si ovule la greu. OFFFF ca imi vine sa urlu.
Piticul e bine, dar azi cand am venit mi s-a parut un pic mucios dar tocmai stranutase. L-am pus la nani si ...a adormit si nu mai are muci. Sper sa nu raceasca micutzul ca atunci chiar ca ma apuca deprimarea aia reaua. Deja sunt cam la pamant cu moralul dar....sper sa se ridice moralul si sa nu ma deprim de tot.

Acum va pup si va doresc o zi buna!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput