Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani MAYA SI CALIN!!!
La multi ani TEODORA, TUDOR SI DAVID!!!!!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri.

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Cu o mare si regretabila intarziere transmit si eu urarile mele de La multzi ani!!! si din toata inima sa fiti iubiti, sanatosi si norocosi Mayei, Teodorei si lui Tudorica.

Multzumim ca va gandira-ti la noi, dar ziua de ieri a fost naspa pentru mine. David e la mare si doar am vorbit cu el la telefon.

Casa-i gata si a iesit chiar misto. Pentru curatenie am apelat la o firma. Si-au meritat oamenii aia fiecare banutz!!!

Distractie placuta in we, cat a mai ramas din el!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Am ramas in urma cu urarile: La Multi Ani celor 2 Matei (al Romanei_74 si al lui Madishor), Cindy, Maya, Calin si David! Sa cresteti mari si sa-i ascultati pe parinti!
Lya, felicitari pentru bebe Erik Marcus! Ce noroc sa ai o nastere asa usoara!

Gio, sarcina usoara si un bebe sanatos la termen! Voiam sa te intreb, e o impresie sau nu-ti (mai) place locul de munca? Imi amintesc ca atunci cind ai inceput pareai entuziasmata de copiii din centru.

Si Alex s-a umplut de bubite, ca un fel de cosuri, pe palme si talpi. Doctorul a zis ca e o boala infantila, se numeste pieds-mains-bouche (picioare-miini-gura, ca se pare ca are si afte in gura), eu una n-am mai auzit de asa nume, dar bubite din astea faceam si eu pe palme, vara in sesiune, din cauza transpiratiei si a caldurii. Nu i-a dat nici un medicament, a zis ca trece in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Daca tot nu mai ies afara din casa, decat la control la medic, sa va mai spun si eu despre Vladut, activitati casnice...
De dimineata mi-a cerut sa-i pun cd-ul cu colinde de Craciun si se tot uita spre geam sa verifice daca nu cumva soseste si .
Aseara am fiert porumb si l-am adus la masa m-a intrebat de ce l-am luat de la gaini
Si tot legat de cadouri... dupa ce am intrat in concediu, m-a intrebat disperat cu ce bani o sa-i mai iau eu cadouri daca stau acasa.
Acum sa nu interpretati ca el ar duce lipsa de cadouri, dimpotriva, cred ca noi am gresit rasfatandu-l prea mult.
Cat despre surioara, dupa perioada in care ma tot intreba de ce nu iese afara, acum parca nu mai este asa de incantat sa o cunoasca. Acum ma intreaba daca e mare(cred ca ne-a auzit pe noi discutand ca e prea mica si trebuie sa mai stea in burtica pana se va naste)si daca doarme.

Kehleyr: stim ca esti f.ocupata, dar da-ne si noua un semn ca sunteti bine!
Marox: sa va treaca repede bubitele!
Crisa: cum a fost petrecerea?
Cornelia: pupici pt Maria cea cocheta si sociabila!

mami de Vladut(13.06.2003) si 32s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MAROX- sanatate micutului! Urmareste-l ca si al meu micut cand a facut herpangina a avut si bubite in palme si talpi pe langa afte si febra oribil de mare!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR-Maya Alexia, David, Tudor Stefan, Teodora! Sa cresteti mari si sanatosi!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR-Maya Alexia, David, Tudor Stefan, Teodora!!!Sa fiti cuminti si dragalasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti, Alexandra!

Credeti ca e posibil ca Maria sa faca febra de la ciupituri de tantari? S-a trezit dimineata cu vreo 8 blande enorme si cu febra. I-am dat Claritine... Toata ziua a fost bleguta rau, a stat doar intinsa si nu a vrut sa se joace cu nimic. A avut febra, nu f. mare. Sigur sunt ciupituri, ca am mai patit asa ceva si ieri am uitat sa o dau cu Autan cand am fost pe afara. Totusi, nu stiu ce mai poate avea.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani scumpa ALEXANDRA! Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai noroc in viata.

Magda si Alex(2 anisori si 11 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Multumim mult de urari.
La multi ani pentru Teodora, David si Alexandra!!! Sa aveti mult noroc si sanatate in viata!! O urare speciala pentru David: Sa ai parte de un fratior de nadejde!!!

La petrecere a fost fain. Tudor a fost foarte emotionat (cred), ca nu a vrut sa-si primeasca invitatii si cadourile!! A fost cam salbatic. Cred ca o sa avem ceva de furca cu gradinita.... Clovn nu am avut intrucat se sperie de el. O lasam pentru la anul (asa am zis si anul trecut ). Acum, ca am baiat mare, pot sa il insor????

Marta, chiar imi povestea aseara o cunostinta ca, baiatul ei a fost foarte dezamagit de fratele bebe care a aparut in casa, intrucat astepta un tovaras de joaca nu un bebelus...

Cornelia, chiar nu stiu ce sa zic cu febra. Nu poti suna pediatrul?

Bibi, sa-ti fie de bine cu zugraveala. Acu, sa tot vina bebe!!!

Pupa Crisa 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani Alexandra! sa cresti mare, sa fi sanatoasa si sa le aduci parintilor doar prilej de bucurie!
eu am rezolvat cu petrecerea lui stefan. ii fac la gradinita, vine cineva sa ii picteze pe fata si sa le faca baloane.
in weekend vom pleca la moeciu sa ne sarbatorim si acolo...ca suntem multi.
pupici tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput