Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Tanima ma bucur ca esti bine curaj si vom ajunge cu bine la capat.

Eloise si Aramona multa sanatate ca-i mai buna decat toate!

Adinazot bebe nascut la 28 de saptamani e cam putin.Eu am nascut fetita la 34 de saptamani si nu mi-au dat prea multe sanse de aceea eu vreau sa ajung acum la 34.Eu zic sa tragem cat putem sa ajungem cat mai aproape de termen ca la ce-am vazut in sectia aia te apuca groaza.La noi in salon era un telefon mai bun si de acolo vorbeau aproape toate de la acel etaj si cand le auzeam psihic eram terminata.Eu nu stiu sa pun poze dar te ajuta fetele ca sunt niste dragute.

Itzy tu ce mai faci? esti bine?

Roxana01 bine ai revenit!

Martha si eu am sangerari din nas de 2 zile si sunt de la sarcina.

Inni bafta la doctor sa vii cu vesti bune.

Katia esti bine? Cum a fost la mama?

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

INNI, bafta la eco si te asteptam sa ne spui cum a fost..
Acum m-am lamurit si cu sangerarile astea nazale si de gingii, le suport, ce sa fac..cum de altfel si kg, deja am mai luat un kil in numai 2-3 zile, ma simt ca o balena

Martha 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cri draga, ma bucur ca te simti mai bine. Uite un de la noi:)

29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Inni nasoala faza cu programarea!
Oricum bafta multa azi la eco si sa ne aduci vesti bune...si poze!

Aramona sper sa fie numai entorsa!

Ramomar pe unde esti?

Katia ai venit?????

Lexi ce fain de voi!Sper sa prindeti timp frumos la munte!Lasa ca va veti descurca cu drumul!

Adinazot tu cand ai DPN-ul?Vad ca ti-a explicat Eloise cum sa faci cu pozele.
Link-ul corect e cel dat de Eloise, asa ca il poti pune pe ala la semnatura(si eu te-am vazut!).
Si daca vrei sa nu-ti apara tot carnatul ci numai un cuvant(de ex. POZE) la semnatura trebuie sa scrii cum scriu eu mai jos, dar fara pauze si sa nu uiti ghilimelele:

[ url = " http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinadorin/my_photos " ] POZE [ /url ]

Sper ca ai inteles....

Martha si eu am avut probleme cu sangerarile nazale la Alesio....acumn-am treaba!Vezi cu sangerarile gingivale sa nu faci gingivita de sarcina...ca e tare nashpa!

Cri cum esti?ce mai faci?

Roxana01 ma bucur ca mai dai semne de viata!Ma bucur ca esti ok!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Cornulete in 2 culori

Ingrediente:

2 oua
6 lg zahar
200 ml ulei
drojdie
faina(aprox. 1 kg)
2 lg cacao

Preparare:
Se freaca bine zaharul cu ouale, se adauga uleiul, apoi drojdia care a fost in prealabil pusa la crescut in lapte caldut cu putina faina si zahar, apoi se adauga faina.
Se framanta bine, se imparte compozitia in 2 parti egale: o parte ramane galbena iar cealalta se framanta cu cacaoa pana sa omogenizeaza bine.
Se lasa ambele la dospit aprox. 20 de minute.
Se imparte fiecare compozitie in 10 bucati egale, se aseaza o parte galbena peste una maro(sau invers) si se intind sa aiba o forma rotunda.
Foaia rezultata se imparte in 6.Fiecare triunghi rezultat se umple cu dulceata, crema de ciocolata, rahat(se poate lasa si gol) si se ruleaza de la baza spre varf.
Se aseaza cornuletele in tava si se dau la copt.
Cand se scot din cuptor se trec(fierbinti) printr-un sirop facut din apa+zahar(fierte), apoi se aseaza pe platou.

Nu mai stiu cine vroia reteta de cornulete.....

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Alessia nu te mai gandi la prostii!Multe dintre noi am fost racite(eu am fost bolnava rau cam 3 saptamani, dar cu tratament-recomandat de medicul ginecolog-m-am facut bine), si ne-a trecut!
Cel mai bine e sa-l suni pe medicul tau ginecolog si sa vorbesti cu el....sa iti dea tratament adecvat si sa te faci bine mai repede!
Multa sanatate iti doresc!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

bb ralukutza Ma bucur ca te-ai mai linistit. Si eu mai am paranoia asta uneori dar de cind am vazut cazurile alea in spital sunt si eu mai linistita.

roxanae Parerea mea e ca ar trebui totusi sa mergi la 2 sapt. la echo ca eventualele probleme sa le iei din timp... chiar si un echo normal iti spune starea lichidului.

mini_me adinazot La mine no-spa, scobutil si gynipral nu aveau efect. Acuma iau Nifedipin si merge f. bine pt. contractii. Mai am 1-5 max. pe zi nedureroase si care dureaza f. putin. Multumesc lui Dzeu ca e bine acuma.

tanima_i2002 Ma regasesc complet in ceea ce ai patit tu: tot la 23 sapt. am avut prima internare pt. contractii dureroase, care mi le-au oprit cu Gynipral intramuscular (asta pt. ca le-au fost frica sa mi le puna perfuzii), dar a fost bine pt. moment. Peste 2 sapt. am ajuns iar la spital cu dureri si contractii mai mari si de data asta mi-au dat Nifedipin care-l iau si acuma. In legatura cu statul in spital eu am avut o experienta negativa, adica prima data m-au pus in salon cu cele care pierdeau sarcini si sufeream pt. toata lumea, iti dai seama... a doua oara am stat la gravidele care nasteau si a fost mult mai bine... m-am incurajat vazind ca multe au avut probleme ca ale noastre si au ajuns la termen... unele chiar nu mai nasteau si trebuia provocata nasterea... si m-am simtit si eu mai bine la spital.. eu stau acasa de la 5 sapt...
Nici la mine n-a mers no-spa si gynipral.

Mirabela 27+

[ url = "http://pg.photos.yahoo.com/ph/mcond2001/album?.dir=/20dbre2" ] POZE [ /url ]

Mergi la inceput

Ma chinui si eu sa-mi apara doar poze pe linkul ala si nu tot carnatzul...

Mirabela 27+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mirabela, dar Nifedipinul nu e pentru tensiunea arteriala? Ca eu asa stiam... Ce legatura sa aiba cu contractiile? Hm...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

adameasca E o intreaga poveste cu Nifedipinul asta... la inceput nu am vrut sa-l iau pt. ca scria si pe prospect ca nu se da in sarcina... dar mi-a explicat dr. ca ei il dau de multi ani in spital, intr-adevar pt. hipertensiune... dar merge f. bine pt. contractii... am mai vb. cu fete care l-au luat tot pt. asa ceva... si la mine chiar a mers, daca nu era bun nu-l luam. Eu il iau de peste 2 sapt. si ma simt bine... mai ales ca eu aveam contractii dureroase mari. Insa nu se da decit sub supraveghere medicala, mi l-a dat in spital prima data, imi scade un pic tensiunea dar nu e periculos.

Mirabela 27+

POZE

Mergi la inceput