Informatii utile Constanta
Raspunsuri - Pagina 21
andicu spune:
Ela, multumesc mult, sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu! succes la analize!
Angelique, sfatul meu e sa nu te iei prea mult dupa ce zice dr Dascalu! ea are tendinta sa-si sperie cam toate pacientele care merg la ea. Dna dr Lutescu o sa te lamureasca si o sa te si linisteasca, sunt sigura! iti tin pumnii sa fie totul bine!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
teano spune:
Fetelor buna seara.i mi poate da cineva relatii despre domnul doctor cristurean?eu sunt insarcinata in trei luni si am fost indrumata catre el.a mai facut cineva triplu test,si in ce consta acest test?va multumesc mult si va doresc bebici frumosi tuturor.
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by ela2004
Angelique vad ca si tu faci analizele hormonale fara trimitere de la medic...Histerosalpingograma (HSG) ai facut?? De cand incerci sa faci un bebe??
Nu am facut HSG si sincera sa fiu imi e groaza de idee. E adevarat ca doare, sau si asta face parte din folclor? Incercam sa facem ebe din ianuarie, de cand am renuntat la pilule anticonceptionale. Ironia sortii a facut in asa fel incat cu ocazia analizelor mele si ale sotzului am aflat ca le-am luat aproape degeaba. Since, abia astept sa ajung la dna Lutzescu sa vad ce imi spune, desi de cate ori am mers anul asta la un medic, de fiecare data mai imi gasea cate ceva.
Andicu, multumesc mult de incurajari, chiar am nevoie de ele.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by teano
Fetelor buna seara.i mi poate da cineva relatii despre domnul doctor cristurean?eu sunt insarcinata in trei luni si am fost indrumata catre el.a mai facut cineva triplu test,si in ce consta acest test?va multumesc mult si va doresc bebici frumosi tuturor.
Teano, chiar la acest subiect la pagina 13 vei gasi toate informatiile necesare in legatura cu dr Cristurean, inclusiv adresa cabinetului si numere de telefon. Ai grija de tine si bine ai venit printre noi, constantencele!!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
jojo_miha spune:
Teano daca te duci la dr.Cristureanu el te va pune sa faci triplu test se face pana in saptmana 20de sarcina si cu ultima poza de le echo,cat mai recenta.Te va trimite la d-na doctor Lutescu si te costa 1.500.000.Eu una nu l-am facut , nu este obligatoriu si nici nu este concludent.
n
cornelianeli spune:
buna dimineata,
bun venit fetelor noi si bebici cat mai repede
ela nu mi-au venit afurisitii dar ii astept,vin sigur
angelique si eu stau si ma gandesc cat m-am protejat si ce frica mi-a mai fost sa nu raman insarcinata ...degeaba cat despre HSG si eu am auzit cateva lucruri...neplacute sa le spun asa,dar n-o fi chiar asa de rau
pt toate fetele
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
maria08 spune:
cornelianeli : eu zic sa speri....poate e bb!!! Pana nu vezi rosu trebuie sa speri! Poate vii cu o veste buna! Cate zile au intarziat?? Ai facut test??
Astept vesti bune!!
Pup
AngeliquedeS spune:
Cornelia, nu ai facut test?????
Eu de doua saptamani iau maca si de sambata am inceput amandoi cu branca ursului. De cand am renuntat la anticnceptionale ciclul nu mi-a venit decat cu adaos de hormoni din ziua a 16-a, adica duphaston. Luna asta nu mai vreau sa iau, sa vad daca imi vine nrmal. Ma rog sa fie asa...
Pupici,
Angelique
pozele mele
luna de miere
cornelianeli spune:
fetelor va multumesc,sunteti niste dragute
maria au intarziat 2 zile
nu am facut test pentru ca nu prea am facut nici macar in perioada fertila avand in vedere ca sotul meu a plecat,asta presupunand ca sunt buni
m-am obisnuit cu ideea,dar va multumesc pentru sustinere
ela mi se pare mie sau post-urile noastre apar brambura?s-a mai intamplat si pe pagina precedenta
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950
http://community.webshots.com/user/cornelianeli