Informatii utile Constanta

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

Buna fetelor! Sper ca ma primiti si pe mine in clubul vostru! Desi nprea scriu pe forum va urmaresc destul de des, dar acum am nevoi ede ceva lamuriri si sunt sigura ca voi ma puteti ajuta. Dr. meu ginecolog mi-a zis sa merg la Synevo in Cta sa imi fac ceva analize cum ar fi: estradiol, progesteron, prolactina, anticorpi Chlamydia iar sotul, spermograma. Imi puteti spune cum trebuie sa procedez...trebuie programare sau ma duc pur si simplu acolo , platesc si mi le face. trebuie mers dimineata la prima ora?? va rog daca puteti sa imi raspundeti! va multumesc
A si daca stiti si un pret estimativ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna , fetelor!
Va multumesc pentru ajutor! Am sa ma programez la dr. Cristurean sa vedem ce si cum.....Daca nu e o.k. am sa incerc la dr. Lutescu.
cornelianeli ,Angeliquedes , jojo miha, ela 2004 - va pup si va multumesc inca o data! Luati de la mine niste
andicu: iti doresc succes si sa dea DD sa reusesti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by mami2

Buna fetelor! Sper ca ma primiti si pe mine in clubul vostru! Desi nprea scriu pe forum va urmaresc destul de des, dar acum am nevoi ede ceva lamuriri si sunt sigura ca voi ma puteti ajuta. Dr. meu ginecolog mi-a zis sa merg la Synevo in Cta sa imi fac ceva analize cum ar fi: estradiol, progesteron, prolactina, anticorpi Chlamydia iar sotul, spermograma. Imi puteti spune cum trebuie sa procedez...trebuie programare sau ma duc pur si simplu acolo , platesc si mi le face. trebuie mers dimineata la prima ora?? va rog daca puteti sa imi raspundeti! va multumesc
A si daca stiti si un pret estimativ....

Bine ai venit printre noi!!

Iubita, uite eu chiar in dimineata asta m-am dus la Synevo si am facut Estradiol, FSH, LH, TSH si testosteron liber, m-au costat 1.600.000. In vara am facut si chlamidia IgA si IgG, astea sunt 700.000 amandoua. Sotzul a facut spermograma tot sici, 350.000.

Pur si simplu te duci acolo, in fiecare dimineata intre 7.30 si 10 si la ghiseu spui ce analize vrei, platesti si pe urma astepti sa te strige. Azi a fost foarte aglomerat dar a trebuit sa merg azi pt ca la mine este Z2.

Inainte de spermograma tb sa mergi acolo sa iti dea un recipient steril si modul de recoltare. Cand ajungi cu spermograma, intri direct in laborator si pe urma platesti pt ca daca e coada, risti sa moara gigeii in mana ta sau a lui, depinde cine ii transporta. Sper ca ti-am fost de folos.

Fetele, cat este consultatia la dna dr. Lutescu, ca sa stiu cat de pregatita ma duc la ea pe 24. Abia astept.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

mami2: si eu mi-am facut analizele tot la Medicover si cred ca sunt cei mai buni din Constanta. Pentru anticorpi-Chlamydia trachomatis Ig. A - 370 000 lei vechi si pentru Ig G - acelasi pret; estradiol - 280 000 lei......poti sa vezi preturile daca intri pe situl lor.
Recoltarile se fac intre 7,30 si 10,00 (din cate stiu eu)si nu necesita programare daca platesti analizele.
La ce medic esti? Sunt si eu in cautarea unui dr. bun...
Numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2 spune:

multumesc mult fetelor! eu am vazut preturile pe net dar acolo ziceau ca preturile sunt valabile pentru Bucuresti, dar oricum din cate mi-ati spus nu e mare diferenta.
eu sunt din provincie, din Cernavoda, si sunt la dr. Chazli Fawaz, il puteti gasi si martea la Provita.

Mergi la inceput

jojo miha : spune-mi te rog, la Pro Sana se poate face eco endovaginala? Ce conditii sunt?
Iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Da Maria se poate face,tot 800.000 este.Eu te sfatuiesc sa te duci la d-lui.Este foarte calm si-i poti pune o mie si una de intrebari.Mie singurul lucru care nu-mi place e ca te dezbraci in cabinet.Te pupam si noi.

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Angelique, la dna dr Lutescu este 60 Ron consultatia si 60 Ron ecografia; daca ti le face pe amandoua te costa 100 Ron. Succes!
Fetelor, bine-ati venit si multa bafta la bebici!
Maria, multumesc de urari!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc mult, Andicu, pentru informatii. Vreau sa imi faca dna Lutyescu si control si eco, pentru ca m-a speriat ce mi-a spus Georgeta Dascalu si in plus nu mai am nici asa multa incredere dupa cate au spus fetele despre dansa. Am facut analizele hormonale ca sa ii pot arata o imagine cat mai completa,sa nu incepem iar sa bajbaim ca m-am saturat. Am spus ca o sa imi fac toate controalele necesare si pe urma cum o vrea bunul Dumnezeu.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Andicu vreau neaparat sa-ti transmit pupici si sa-ti spun ca iti tin pumnii pentru FIV. Te admir de ceva timp, de cand tot citesc si vreau sa-ti zic ca trebuie sa reusesti, pentru ca esti o luptatoare..ca multe alte fete de pe acest forum.. si
Mami2 bine ai venit in "clubul" nostru... Cat despre analizele hormonale, cel mai bine citesti cum se fac si ce anume pe pagina de analize hormonale..Eu luni o sa fac analizele din ziua 14 si tot la Synevo le fac.
Angelique vad ca si tu faci analizele hormonale fara trimitere de la medic...Histerosalpingograma (HSG) ai facut?? De cand incerci sa faci un bebe??
Cornelianeli tu ce faci?? Au venit rusii, sau tot ii mai astepti??
Sa nu uit sa si o burtica frumoasa..pe Madaluta.

Mergi la inceput