Informatii utile Constanta

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salutare, salutare..!!!
Cata lume noua venita aici Bine ati venit! Sedere placuta si folositoare va urez din tot sufletul si bineinteles ca va doresc implinirea cat mai rapida a celei mai mari dorinte.

Andicu Bine ai (re)venit !Sa stii k eu iti urmaream postarile de la FIV, chiar daca ele au fost mai rare. Imi pare rau pt durerile de stomac.Cum te mai simti? incearca un regim k face mult mai mult decat un tratament. Si apoi sunt si naturistele ...Eu stiu k nu prea este bine sa faci alte tratamente in perioada in care il concepi pe BB, dar nici sa stai sa ti se faca ceva mai urat acolo, Doamne fereste!
Sa stii k eu am presimtirea k luna asta va fi luna cea mare...! nu stiu de ce, dar asa presimt eu.....Te-ai chinuit prea mult k sa nu te rasplateasca D-zeu.....Roaga-te si tu mult si din tot sufletul, citeste Acatistul SF Parinti Ioachim si Ana in fiecare zi....
Eu inca sunt convinsa k rugaciunea asta m-a ajutat, pentru k doar in luna in care am ramas am citit-o si m-am rugat asa din suflet. In restul lunilor, spuneam doar Tatal nostru in fuga asa...si atat....
Si pe mine m-a sfatuit sa il citesc tot o graviduta care se chinuise 14 ani sa ramana si il cititse 40 de zile,in post, dupa care a ramas...Eu n-am apucat sa il citesc mai mult de 2 sapt, dar am continuat si dupa ce am vazut cele doua liniute...Acum te sfatuiesc pe tine sa-l citesti, dar eu uit sa ma mai rog in fiecare zi....Asta e greseala multra din noi, dar eu sper sa o remediez...
Multi pupici

ela2004,AngeliquedeS: Eu am facut HSG, dar la Bucuresti, cu prof. Ancar Virgil de la Medsana...Doar renumele de el( acum k vorbim intre noi). Doare intr-adevar, groaznic, dar doar pentru cateva secunde, cat iti introduce culoarea de contrast . Eu auzisem k doare doar daca le ai infundate, dar la mine erau bune si tot m-a durut.Dar am auzit k unii medici iti fac o mica anestezie locala si nu te mai doare(ex Dr Balasa , Medgidia)Altii in schimb te lasa pe mana unei asistente si...numai tu stii ce patesti...(ex. Deheleanu). Oricum durerea nu dureaza mult, asa k e suportabil.Nu necesita spitalizare, pleci pe picioarele tale acasa. Eu in ziua aceea am fost si la nunta si am dansat de n-am mai putut.
Acum as vrea sa va spun si parerea lui Tutunaru despre HSG:el este impotriva acestei analize datorita posibilitatii de a ti se sparge vreo trompa si apoi mai spune k se vede doar permeabilitatea unei trompe, nu si functionalitatea ei. Acum , eu nu stiu diferenta dintre cele 2 concepte...., dar eu ma gandesc k e bine sa stii macar k e permeabila....

teano:Despre triplutest poti citi mai multe aici:http://www.lutescu.ro/, la diagnostic prenatal.
Dar sa stii k aceasta investigatie nu este una diagnostica , ci una prognostica, adica: in functie de dimensiunile lui bb se coreleaza cu rezultatele analizei si iti spune cam ce procent e probabil k bb sa aiba sau nu unul dintre cele 3 sindromuri.Ceea ce vreau sa spun este k nu vei avea un verdict clar: este sanatos sau nu.Va fi ceva de genul:" sanse- una la 100.000 de copii". In cazul in care sansele sunt la o scara mica, ti se recomanda amniocenteza, care iti va spune sigur daca e sau nu sanatos.Dar nu te gandi asa de departe...Alegerea iti apartine daca vrei sa il faci sau nu.

cornelianeli : Hai da-ne o veste buna si spune-ne k nu ti-au mai venit rusii....Daca au venit, asta e... pentru consolare

Multi tuturor fetelor !

Madalina 29+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mada, ti-am vazut pozele: esti o frumoasa!!! mai ai putin! de-ar da Dumnezeu sa ajung si eu ca tine! sa stii ca si eu am citit Acatistul Sfintilor Parinti si la primul FIV, dar poate n-a fost de ajuns; DD n-a considerat ca sunt pregatita atunci. Cat despre stomac, sa stii ca de ieri am inceput sa tin un usor regim si ma simt mai bine deja, chiar azi-noapte am dormit mai bine; sper sa aiba efect, prefer sa tin regim decat sa iau pastile! oricum, maine ma duc la doctor si oi vedea.
Maine dimineata trebuie sa-mi repet analizele la Synevo: sange si urina , si mai am de facut EKG ptr anestezia de la punctie; iar vineri incep injectiile de stimulare.
Cornelia, Doamne-ajuta, poate nu mai vin uratii deloc! sa stii ca bebe vine intotdeauna cand te astepti mai putin! iti tin pumnii sa fie asa!

la toate constantencele!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

madaluta, stii cumva daca dr.simion (de la ICIL) este un bun endocrinolog? Eu cam am suspiciuni.M-a pus sa fac niste analize de fertilitate (doar 3!)in ziua a 19-a a ciclului.Eu stiam ca tb sa le faci cam de 2 ori intr-un ciclu (a7-a si a 21-a,parca).Help,pleaseee

Mergi la inceput

DANIELA,zi-mi si mie daca HSG l-ai facut prin pile(adica prin doctor)si daca a fost facut de doctor sau doctorita (si cat te-a costat) mersi mult

Mergi la inceput

madaluta, am vazut ca, cam toate fetele de aici au o parere fff buna despre dr.lutescu.Eu AM AUZIT ffff multe lucruri proaste despre ea. Sincer, acum sunt in cumpana....Tu de cat timp incercai sa ramai pana sa-ti faci FIV-ul? Si cat te-a costat la dna dr lutescu? Cand zici FIV te referi la reproducerea in eprubeta,nu? adica ia de la amandoi...contopeste...si iti introduce tie ovulul fecundat,nu ?
Sunt cam in ceata cu atatea informatii...
MERI MULTTTT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Cornelia..intr-adevar nu stiu ce se intampla cu postarile noastre, dar cred ca-mi place mie sa fiu deasupra...
Si Madaluta ca m-ai mai linistit un pic cu HSG cu faza ca doctorul Balasa face anestezie, pentru ca eu la el o sa fac.. Cat despre eficienta, nu stiu ce sa zic, dar am auzit fel de fel de pareri si voi incerca sa merg pe mana lui Balasa acum.. pe burticuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by blondiemonyk

madaluta, stii cumva daca dr.simion (de la ICIL) este un bun endocrinolog? Eu cam am suspiciuni.M-a pus sa fac niste analize de fertilitate (doar 3!)in ziua a 19-a a ciclului.Eu stiam ca tb sa le faci cam de 2 ori intr-un ciclu (a7-a si a 21-a,parca).Help,pleaseee

Stiu ca dr. Simion este recomandat mai ales de doamna Dascalu, si cum eu mi/am pierdut increderea in doamna Dascalu... nu stiu ce sa spun. Oricum analizele hormonale se fac dupa cum m-am interesat intre timp, in ziua 2,3 sau 4 a ciclului, in ziua 14 si in ziua 21. Daca stie cineva altceva astept sa ma contrazica, nu de alta dar macar sa nu ma laud ca stiu ceva si sa nu fie corect... Am inteles ca cel mai bun este dr. Circo.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Si mie mi s-a spus ca dr Simion e cam depasit de..situatie. Tot de Circo am auzit. N-am mai ajuns la el, ca intre timp am fost la dr Lutescu si n-am mai avut nevoie de consultatie la endocrinolog. Daca e vorba de chisturi sau dereglari menstruale-ovulatie,etc, medicul ginecolog e mai in masura sa-ti dea analizele hormonale si tratamentul. Eu te-as sfatui sa mergi la un ginecolog! si eu stiu ca analizele hormonale se fac asa cum a zis Angelique..

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

eu sunt pacienta dr. simion si nu am decat cuvinte de lauda,cel putin in cazul meu
intr-adevar dascalu mi l-a recomandat,am inteles ca sunt prieteni dar eu sunt foarte multumita de el.si-a dat seama imediat ce am si analizele la sange au confirmat diagnosticul pus
blondiemonyk ma mir ca ti-a dat sa faci analize hormonale in ziua 19,ai CM neregulat?
angelique nu vreau sa te contrazic dar circo este un arogant si un doctor tare scump la vorba,care mai nou nu mai primeste pacienti noi,are destui
acum stiti cum este daca doctorul care te trateaza ti-a nimerit diagnosticul si tratamentul esti multumit de el,daca nu...nu

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by cornelianeli
angelique nu vreau sa te contrazic dar circo este un arogant si un doctor tare scump la vorba,care mai nou nu mai primeste pacienti noi,are destui
acum stiti cum este daca doctorul care te trateaza ti-a nimerit diagnosticul si tratamentul esti multumit de el,daca nu...nu

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Cornelia, eu nu stiu personal nimic de dr Circo, dupa cum am spus si in postarea mea anterioara, am auzit doar pareri foarte bune despre el, cum o fi ca om sau ca diagnostician, habar nu am si nici nu am sustinut asta, asa ca nu ma deranjeaza ca ma contrazici, daca spui tu asa, sunt perfect de acord cu tine . Uite o de la mine ca sa imi cer scuze in cazul in care te/ai suparat pe mine despre ce am spus de dr. Simion, pe care de asemenea nu il cunosc. M?a ferit dumnezeu pana acum de medici endocrinologi, dar daca analizele de maine imi ies prost (m/am obisnuit deja cu analize proaste), normal ca o sa apelez la tine sa ma duci de manuta la dr. Simion daca esti atat de multumita de el. Prefer sa ma iau dupa cineva care a testat medicul respectiv, cum e si cu dna Lutzescu, decat sa ma iau numai dupa auzite. Inca odata scuze.

Off topic, Cornelia Vreau si eu inimoara ca a ta, asa cum ti-ai pus in dreptul numelui, cum ai facut? Te roooooog!!!!

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput