Informatii utile Constanta

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

madaluta,uite aici le rugam pe membrele mai vechi sa ma treaca pe listuta,caci ma apropiam deja de concediu si aveam timp sa scriu;mi-au dat lacrimile:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=41289
De aici incolo poti sa cauti...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mamacita: multumesc din suflet pentru accesul la informatia pretioasa postata de tine.Intr-adevar am inteles si eu acum cum stau lucrurile cu anesteziile.Mi-am permis(fara sa iti cer voie-scuze...)sa copiez o parte din postarile tale si sa le pun pe mailul nstru comun(al mamicilor de nov -dec 2006)k sa stie si fetele noastre cum stau lucrurile.Problema mea este k am capatat o foarte mare incredere in tine si mi-as dori daca s-ar putea si ai vrea, chiar tu sa imi faci anestezia cand va fi timpul.Dar nu stiu cum se procedeaza si daca fiecare ginecolog are anestezistul sau,sau poti avea preferinte.Nu ma indoiesc de profesionalismul colegelor tale...dar as vrea totusi sa fii tu...Ce zici ? crezi k se poate? Eu sunt pacienta d-nei Lutescu, dar inca nu am discutat modalitatea de nastere.Acum sunt decisa pt cazariana cu epidurala.Cu trusa de epidurala cum se mai procedeaza acum? trebuie sa o cumpar eu sau este in dotare si eu doar o platesc? Of...dar iar imi vin o multime de intrebari in minte si nu vreau sa te plictisesc...Mai vorbim.... te pup si inca o data iti multumesc pt sfaturi

Restul constancencelor ce mai fac? nu mai scrieti deloc? asteptam vesti bune....

Madalina 29+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna,
eu sunt pe aici,nu am nici o noutate,astept uratii

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Ba da, Madaluta, am facut aproape zilnic analize. Ultimul hCG l-am facul miercuri(in urma cu 2 zile) si e un dezastru total:230.583. Am facut un echo pe 21 sept la dr POP, la Bucuresti ( a zis ca evolueaza bine, avea 150b/min), unul pe 26 sept la dr. Cristurean, la noi in C-ta. Bebe se dezvolta bine, corespunzator varstei insa valoarea hCG a luat-o razna, ceva e in neregula si nimeni nu stie ce. Urmeaza sa plec la Bucuresti, poate cei de acolo ma lumineaza.

Mergi la inceput

madaluta,daca tot ai impartasit info cu prietenele tale de pe topicul nov-dec 2006,uite inca un link,in care o alta anestezista la obstetrica,membra a forumului,dar de data asta din Franta,explica ce si cum cu anesteziile:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37066
In ce priveste intrebarile tale:
-multi ginecologi lucreaza cu anestezistul "in tura"la blocul operator sau cu cel preferat de pacienta
-dr.Lutescu lucreaza cu anestezistul care-i ajuta la cabinet,dr.Asan,dar au mai fost situatii cand pacientele au solicitat alt anestezist si ei s-au conformat,daca pacientele au fost ferme
-eu reincep lucrul la 1 octombrie;suntem 3 anesteziste care deservesc obstetrica si cele doua sali de ginecologie,fiecare facand cate o luna "tura"pe una din sali.Eu incep octombrie cu obstetrica,apoi de ci nov.si dec.voi fi pe rand pe cele doua sali de operatii ginecologice.Daca ramai la optiunea anestezica exprimata si dr.Lutescu sunt de acord,contacteaza-ma pe mobil[iti trimitpm]si stabilim o intrevedere preanestezica in care iti explic ce si cum.e bine sa ne intalnim cat mai devreme,astfel incat sa stii la ce sa te astepti daca se declanseaza prematur[Doamne fereste!]travaliul.Deci discuta cu dr.Lutescu.Stii ca din luna a 7-a e bine sa ai pregatit bagajul.Bafta multa!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

mamacita: multumesc si pe aceasta cale pt k ai aceptat si pt toate sfaturile utile pe care mi le dai de cand te-am cunoscut...Eu am programare la d-na lutescu pe 14 oct si voi vorbi atunci.sper sa nu fie prea tarziu si doamne fereste sa nasc pana atunci....Eu sunt hotarata pentru anestezie, orice fel de nastere ar fi...dar si pentru cezariana.Medicul endocrinolog mi-a recomandat cezariana pt k am suferit de hipertiroidie(boala Basedow) si mi-a interzis efortul de orice fel.De aproape 2 ani mi-am reglat tiroida, dar nu vreau s-o "deranjez" cumva.Si apoi nici bb se pare k nu vrea sa coboare cu capul in jos. De 2-3 luni sta pe orizontala burtii mele,deci ar fi un motiv in plus pentru cezariana.Daca tu crezi k trebuie sa ne intalnim pentru o discutie preanestezica eu sunt cu totul de acord, numai k nu as vrea sa te deranjez prea mult.Dar fac asa cum spui tu ca este mai bine.

Yannia: mie mi se par grozave vestile pe care mi le-ai dat. tu de ce iti faci probleme? Nu inteleg nici faza cu valoarea razna a BHCG-ului.Eu am undeva notat k in sapt 7-12(unde banuiesc k te incadrezi tu) valorile normale sunt intre 11.500-289.000.Uite si pe situl asta cam tot asa sunt:
http://www.locateadoc.com/articles.cfm/search/478
Hai nu mai fi trista si ai incredere in D-zeu si in bebe k e un luptator si un invingator.Asa sa ii vorbesti si sa ii spui in fiecare zi.iti tin pumnii in continuare....si te

cornelianeli:nu ii mai astepta..poate nu mai vin....Doamne ajuta!!!

Madalina 29+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, fetelor. Am luat o pauza de trei zile sa imi revin, eram hotarata sa nu mai scriu pe DC. M-am obisnuit cu gandul ca si spermograma sotului a iesit prost si am inceput sa ma organizez cu lupta si ce cu avem de facut. (Auziti, nu mi-am imaginat ca as putea ajunge sa plang vreodata pentru sperma, dar uite ca am patit-o... )

De doua zile am inceput atacul cu maca, acid folic si vitamina E. De maine vom incepe cu Branca ursului si Zinc, le-am cumparat pe toate azi. Poate se indura Dumnezeu...

Va rog ajutati-ma cu o chestie, respectiv cu analizele LH, FSH, TSH, estradiol, prolactina, testosteron liber, cand se fac exact, in ce zi a ciclului, pentru ca am scormonit forumul si am gasit o gramada de pareri, ba ca ziua 2, 3 sau 4 sau chiar 5, ba 14. Am inteles ca in ziua 21 se face progesteronul, dar aici se pune problema daca e vorba de un ciclu regulat sau nu. Vreau sa le fac dar vreau sa stiu sigur in ce zi, pentru ca de azi incepand poate fi oricand Z1 si sa stiu sa fiu pe faza. Eu mi-am facut pana acum TSH si prolactina, au iesit bune, si intamplator eram in ziua a 4-a ciclului menstrual asa ca am nimerit-o aproximativ, pentru ca nu imi spusese nimeni. Pe celelalte vreau oricumsa la fec ca la carte.

Mamacita sa stii ca daca se indura Dumnezeu de noi si avem un copil, si eu te vreau anestezist la nastere!!!

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Cu placere,cu placere,fetelor,dati navala!
madaluta,da,examenul preanestezic este absolut necesar,cand nu am timp [ am vreo urgenta] si ma intalnesc cu pacienta pe masa de operatie,preanestezicul se desfasoara foarte repede,in cateva minute,intrebari esentiale,insuficient sa stam linistite si eu si pacienta.Altfel,o discutie in care sa cunosc"terenul",sa-i explic pacientei ce si cum,sa-i raspund la intrebari si sa capete incredere in ceea ce urmeaza sa se intample e benefica.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Scuze fetele mele pentru faptul ca nu am mai intrat demult pe aici, dar am asteptat sa vina ceva nou ca sa va povestesc.. Eu fiind singurica acasa..si neavand activitate.., am stat mai cumintica la scris..
Dar trebuie sa ma laud ca am inceput analizele hormonale si le-am facut pe cele din ziua 3 si le mai am pe cele din ziua 14 si 21.
Deci pentru tine Angeliquedes, iti spun din ceea ce am citit si eu pe aici ca analizele hormonale sunt:
Ziua 3: LH, FSH, Estradiol si Prolactina
Ziua 14 (sau daca ai un ciclu mai mare de 28 zile sa fie cam cu 14 zile inainte de prima zi): Estradiol Progesteron si LH
Ziua 21 : Estradiol, Progesteron si Prolactina.
Cel mai bine ar fi sa intrii pe subiectul cu interpretarea analizelor hormonale si te vei lamuri mai mult.. si mult succes..Si nu dispera cu spermograma aia, si sotului meu i-a iesit la fel cam ca a sotului tau si i-am dat Branca ursului sa ia cat este in voiaj..si o sa refacem spermograma cand o sa vina.
Cornelianeli iar ai ramas singurica.. Oricum eu te dulce si asteptam vesti bune...cine stie..spuneai ca astepti rusii..dar daca nu o sa mai vina..
dulci si pentru burtica Madalutei care din poze vad este o frumoasa..si ii sta tare bine cu burtica aia marisoara..

Mergi la inceput

AngeliquedeS:Eu am facut analizele dupa urmatoarea schema:
-estradiol, FSH, LH cu 14 zile inainte de a-ti veni urmatorul CM ( cam ziua a 14 dc e CM de 28, 15 la CM de 29..si tot asa)
-estradiol,progesteron, prolactina cu 7 zile inainte de venirea CM (ziua 21 la un CM de 28)
prolactina- stiu k nu conteaza ziua ,dar trebuie sa fii foarte odihnita si nestresata si dupa ce ajungi la clinica tb sa treaca cel putin 15 min k sa iti recolteze pt ea.Se mai numeste "hormonul stresului"si de aceea tb sa fii foarte relaxata.
Cred k nici noi nu te-am lamurit prea mult pt k fiecare a venit cu schema ei....Imi pare rau.....

ela2004:si eu iti trimit . Imi pare rau pentru lipsa activitatii..., dar si cand se va intoarce sotul tau...atunci sa vedeti veselie

Madalina 29+

poze recente,

Mergi la inceput