Informatii utile Constanta

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by madaluta
mamacita: multumesc mult pt raspuns. Eu spuneam k suntem "of topic"pt k aici sunt aspirante si eu deja sunt graviduta...Dar la Odisee nu ni s-a permis sa avem un subiect al gravidutelor din C-ta....si asa k mai pun si eu intrebari pe unde pot. Sper sa nu ii suparam din nou pe moderatori si sa ne inchida subiectul , caci am mai patit-o.Abia astept sa ne dai mai mult detalii, caci sunt in mare dilema...

madaluta,cu placere.am vizionat o graviduta super si le doresc tuturor aspirantelor sa ajunga ca tine!Eu la odisee am postat la mamici de martie-aprilie[norocul celor ce mi-au cerut acolo sfaturi,le-am oferit cu toata bucuria],dar oricum,eu consider ca suntem"roabele lui Dzeu",nu "roabele moderatorilor",sa ne fie teama ca ii"suparam"!Atata vreme cat nu este ceva deplasat,moderatorii,cel putin cei pe care i-am cunoscut pe aici, sunt niste fiinte umane care stiu sa manifeste intelegere,ca doar de-asta sunt moderatori la un topic"despre copii".Chiar daca noi mai ratacim informatii de la un topic la altul,le mai amestecam,cred ca fascismul este anacronic si nu ne vom intoarce la el

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc foarte mult de incurajari, ce sa va spun, incerc sa ma adun ca sa putem lupta. O sa vedeti ca pana la urma vom reusi, nu se poate altfel. Am inceput sa ii dau maca, vitamina E, maine cumparam Zinc si Branca Ursului. El s/a lasat de fumat. Incerc sa ma agat si de faptul ca face un tratament prelungit cu antibiotice foarte puternice, fuma foarte mult, munceste foarte mult, cine stie, oare poate sa afecteze si toate astea spermograma? Cu Dumnezeu inainte. O sa mai incerc ceva, dar va spun numai maine seara ce si cum.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Incerc sa ma agat si de faptul ca face un tratament prelungit cu antibiotice foarte puternice, fuma foarte mult, munceste foarte mult, cine stie, oare poate sa afecteze si toate astea spermograma?

Ange,vezi ca ti-am raspuns la intrebarea asta:DA.Bafta,va fi bine!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

YanniaAm citit ce ai patit...Ma rog pt tine si pt bebelusul ce ti-a ramas.E bine k mai ai unul.Eu acum 2 ani am trecut prin ceva asemanator, dar mult mai groaznic...si acum imi pare rau pt ce am facut...Au descpoerit la 10 sapt k am sarcina gemelara si k unul e deja oprit in evolutie si m-au pus sa fac chiuretaj k cica as da in septicemie dc l-as lasa acolo pe cel oprit.Nimeni nu m-a sfatuit sa mai astept sa vad dc se elimina singur, sau dc e intr-adevar un embrion mort.Eu si acum cred k de fapt nu a fost sarcina gemelara si k ce s-a vazuut la echo era septul de pe uterul meu pe care la-m descoperit putin mai tarziu....Nici eu nu stiam prea multe lucruri despre astfel de probleme si m-am lasat convinsa...De atunci mi-am jurat k voi fi informata si voi sti tot ce poate fi stiut in legatura cu mine cu sarcina, cu tratamentele , cu medicii...
Asa se explica prezenta mea continua pe net si pe forum.
Acum tu faci tratament? stai la pat? ce faci?Iti doresc multa sanate si un bb mare si sanatos.
mamacita:voi intra la mamicile de martie aprile sa caut postarea ta.
cornelianeli:nu stiu cum as vrea sa nasc.Sincer imi este frica de nasterea normala, dar nici nu cred k imi este indicata o astfel de nastepre la problemele mele de hipertiroidie. endocrinologul mi-a interzis orice fel de efort.Cu d-na Lutescu inca nu am discutat despre nastere caci mi s-a parut cam devreme, si de aceea caut intai cat mai multe informatii...Nu vreu sa mai fac nimic inainte de a ma informa.

Madalina 28+

poze recente,

Mergi la inceput

[red][AngeliquedeS/red]: am uitat sa iti raspund si tie...
O spermograma poate fi influentata de orice factor. De ex,prima spermograma a sotului meu a iesit un dezastru pt k nu respectase temenul de abstinenta sexuala si nici aceea de a nu se spala cu sapun in ultimile 24 h.Nu ne venea sa credem cand am vazut rezultatul caci nu ne asteptam pt k eu ramasesem de 2 ori insarcinata(si pierdusem sarcina) si cu o astfel de sprmograma nu am fi avut nici o sansa.Am cautat innebuniti pe net remediii peste remedii si am gasit de fapt conditiile unei bune sparmograme si abia atunci ne-am dat seama unde gresisem. L-am pus si a mai repetat-o de 2 ori si a iesit super.Acum nu stiu dc si in cazul vostru va fi la fel , dar eu cred k ar tb repetata atunci cand va termina tratamentul cu antibiotice.Multa bafta!

Madalina 28+

poze recente,

Mergi la inceput

mamacita: am cautat la mamici de mart-apr 2007 dar nu am gasit postarea ta.Ai postat sub acelasi nume? iti mai amintesti poate luna in care ai postat sa caut mai bine in acea perioada? sau ai pstat la mamici de mart-apr de 2006?

Madalina 28+

poze recente,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madaluta

mamacita: am cautat la mamici de mart-apr 2007 dar nu am gasit postarea ta.Ai postat sub acelasi nume? iti mai amintesti poate luna in care ai postat sa caut mai bine in acea perioada? sau ai pstat la mamici de mart-apr de 2006?

Madalina 28+

poze recente,

Nuuu,madaluta,am avut zeci de postari pe tema asta cand eram si eu gravida,la mamici de martie-apr.2005!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

mamacita: offff
Acum am cautat mamicile de mart-apr 2005 dar nu le gasesc nicaieri in odisee. Cea mai veche postare este din 15.07.2005, cand voi aveati deja bebeii de 4-5 luni.voi mai cauta si deseara dupa 16 cu motorul de cautare poate gasesc in arhiva, caci pe DC nu sunt.Oricum , multumesc mult...

Madalina 28+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Madaluta, si pe mine ma programasera la chiuretaj mai ales ca valoarea HCG-lui era foarte mare si au crezut ca deja cel oprit din evolutie s-a transformat in mola. Am spus ca nu sunt de acord cu chiuretajul si ca vreau sa mai stau macar o saptamana sa vad cum evolueaza, pe riscul meu. Valorile HCG erau cam asa: 9.sept(6 saptamani):62,959; 11.sept:101,583; 14 sept: 143,909.
Inca nu pot spune ca am scapat de stres dar acum vad ca sarcina evoleaza bine si multe motive sa fiu optimista.

Mergi la inceput

Yannia: sa te rogi mult la D-zeu sa iti tina puiul in viata.dar de pe 14 sept nu ai mai facut nici o analiza, nici un echo?ar trebui si la echo sa se vada acum activitatea cardiaca.dar dc treci de 12 sapt sunt mult mai multe sanse...Nu faci niciun tratament de sustinere?la ce medic esti?eu cred k BB trebuie putin ajutat...

Madalina 28+

poze recente,

Mergi la inceput