Informatii utile Constanta

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Ai dreptate Madaluta..sa vezi si cand o venii sotul meu... Oricum mai e putin..adica vine pe 12 noiembrie.
Si pana atunci o sa fac si HCG si o sa fiu tocmai buna de ....
Sper sa-mi iasa bine rezultatele analizelor si mai ales sper sa am trompe bune, pentru ca la varsta mea (31 ani) nu stiu cum stau..
dulci pe burticuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor, recomadati-mi si mie,va rog,un laborator bun unde sa fac hormonalele iar sotul spermograma.Eventual si adresa,programul si daca trebuie sau nu programare pt.ca nu sunt din Constanta.La noi in oras se dau rateuri mari la analize, asa ca ma reorientez...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

In primul rand va multumesc pentru raspunsuri, dar Madaluta ai dreptate cand spui ca nu m/am lamurit, fiindca exact asta este, parerile sunt impartite si nu stiu ce sa mai fac. Cel mai sigur o sa intreb acolo. Dar in ce priveste cum spui tu cu prolactina, hormonul stresului, la cat de stresata dau eu fuga la analiye cand stiu ca sunt asteptata la scarbici, sigur nu imi iese ca lumea. Si oricum la Synevo e o aglomeratie ca iti creste tensiunea numai cand intri acolo.

De ayi am inceput amandoi cu Branca Ursului. fetelor, dar are un gust oribil, mi se face rau numai cand ma gandesc la ea. Dar tac si o iau si sotyul la fel. Sa vedem ce va fi. Eu astept rushii, dar cred ca m/am dereglat din nou, tb sa vina de ieri si nimic. In mod normal mi/as fi facut vise de bebe, dar cum stiu ca nu se poate.... O fi efect de la maca pe care o iau de 2 saptamani.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Angeliquedes, Madaluta : La Synevo ma gandisem si eu dar nu eram sigura.Acum sunt!

Dupa cum vad,iar s-a dereglat ora.....iar imi apare raspunsul inaintea mesajelor care-mi sunt adresate....offffff....

Nusy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nusy

Fetelor, recomadati-mi si mie,va rog,un laborator bun unde sa fac hormonalele iar sotul spermograma.Eventual si adresa,programul si daca trebuie sau nu programare pt.ca nu sunt din Constanta.La noi in oras se dau rateuri mari la analize, asa ca ma reorientez...

Nusy

Nusy, dupa ce m/am pacalit cu mai multe cabinete de analiye din Constanta si dupa ce era inclusiv sa bag divort ca mi/au gasit o boala cu transmitere sexuala pe care de fapt nu o aveam, m/am axat pe Synevo - Rombel. Am inteles si de la celelalte fete ca si ele tot cabinetul acesta il prefera. Recoltari se fac zilnic intre 8 și 10, inclusiv sambata cand nu este asa de aglomerat. Sunt foarte seriosi, rapizi si preturile sunt chiar mai micute decat la alte cabinete. Il gasesti la ICIL, in spatele spitalului Municipal. Iti pot da un nr de telefon unde primesti informatii, fetele sunt foarte dragute. Saptt viitoare imi voi face si eu acolo hormonalele. Deci tel este. 549049.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

nusy:Analize bune si in conditii acceptabile se fac la Synevo. Programul de recoltare este de L-S de la 7.30-10.Daca le platesti nu este nevoie de nicio programare prealabila.Daca le vrei prin casa de asigurari trebuie sa te programezi, dar iti va veni randul cam in 2-3 luni.Preturile analizelor le vei gasi chiar pe situl lor, www.synevo.ro Este cam aglomeratie, dar este o sala de asteptare cu scaune suficiente si oricum eu nu am stat mai mult de 30-45 min niciodata.uneori chiar mai repede, spre sfarsitul programului lor.Rezultatele ti le vor da destul de repede in 2-3 zile, intre 14.30-17.
AngeliquedeS:Daca vei intreba acolo, nu vei primi niciun raspuns, pt k asistentele de la receptie habar nu au de asa ceva.Cel mai bine ar fi sa astepti consultatia si sfaturile D-nei Lutescu, iar daca nu mai ai rabdare si vrei sa le ai gata pana atunci...nu stiu ce sa iti spun...Macar mergi la cabinetul dansei sa iti recolteze si poate acolo doamnele sunt mai informate, caci e specialitatea lor.Ar trebui sa repetati si spermograma tot la cabinetul dansei, poate iese altfel....Dansa lucreaza tot cu Synevo, dar are si analize pe care le prelucreaza in laboratorul propriu.Nu stiu ce sa iti mai zic...astea sunt niste pareri...tu faci cum vrei. Imi pare rau k eu nu am facut nicio analiza hormonala la indicatiile dansei k ti-as fi spus exact schema prescrisa de dansa....

ela2004: mai ai putin si vei fi o fericita.....si iti vor iesi si analizele bine.trebuie sa fii optimista.Iar varsta nu are nicio legatura cu trompele.Si eu am 30 de ani si pe de-asupra si 2 chiuretaje(dupa sarcinile pierdute) si tot am avut trompele bune....Eu mi-am zis k VIATA ADEVARATA INCEPE LA 30 DE ANI.....asa k fii optimista!

Madalina 29+

poze recente,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madaluta
AngeliquedeS:Daca vei intreba acolo, nu vei primi niciun raspuns, pt k asistentele de la receptie habar nu au de asa ceva.Cel mai bine ar fi sa astepti consultatia si sfaturile D-nei Lutescu, iar daca nu mai ai rabdare si vrei sa le ai gata pana atunci...nu stiu ce sa iti spun...Macar mergi la cabinetul dansei sa iti recolteze si poate acolo doamnele sunt mai informate, caci e specialitatea lor.Ar trebui sa repetati si spermograma tot la cabinetul dansei, poate iese altfel....Dansa lucreaza tot cu Synevo, dar are si analize pe care le prelucreaza in laboratorul propriu.Nu stiu ce sa iti mai zic...astea sunt niste pareri...tu faci cum vrei. Imi pare rau k eu nu am facut nicio analiza hormonala la indicatiile dansei k ti-as fi spus exact schema prescrisa de dansa....

Madalina 29+

poze recente,

Stai putin, adik sunt analize pe care le pot face la doamna Lutzescu la cabinet? Ca eu nu stiam chestia asta. Daca e asa, o sa fac sapt viitoare in a doua zi de ciclu doar FSH, estradiolul si voi repeta tiroida si restul inclusiv spermograma le voi face la dansa la cabinet. Multumesc din suflet pentru informatii.

Pupici,
Angelique

pozele mele
luna de miere

Mergi la inceput

Feteloooor!!!

O duminica lunga si voi nimik? Azi la mine se anunta ca maine sau poimaine va fi Z1, ma speriasem de o dereglare dar acum m-am linistit. Azi a fost a doua zi de lupta cu branca ursului, dumnezeule ce gust oribil are. Al meu o bea fara sa comenteze, nici macar nu se stramba, dar eu mooooooor. oricum o sa o beau, ce sa fac...

In Z2 ma reped la Synevo pentru hormonale...

Pupici,
Angelique

pozele mele
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

wow ce-ati mai vorbit mai fetelor
eu am avut un week-end cam agitat nu stiu dar am asa o stare ciudata...bleah
ela bine ai revenit,HCG este histerosalpingografie?unde faci?
cristina sarmanul sotul meu se plange de gustul si mirosul oribil pe care il are BU,inca nu s-a obisnuit cu ea dar....
madaluta pe burtica
pt toate fetele

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

O saptamana buna la toate fetele..
Cornelianeli eu fac HCG la doctorul Balasa din Medgidia...la spitalul de acolo... Dar tu ce spui acolo??Ca nu te simti prea bine??Cumva nu au venit inca rusii?? Poate cine stie...se intampla ceva?? Ce zici..?

Mergi la inceput