Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf! dupa atata alergatura ba la peste 20 ,ba la peste 30 in sfarsit va gasii!!!
eu is dusa putin cu capul si chiar daca am citit si recitit de cateva ori noile schimbari pe forum sa-mi dau palme daca am priceput ceva!!!!eh! dar asta e problema mea,nu va mai plictisesc cu ea.
prezentare?!?!?!?!??!cine-i cu listuta?
Carmen,35 ani,infertilitate inexplicabila,ovarul drept inflamat,chist pe ovarul stang.ciclu regulat.o sarcina dusa la termen dar din pacate fatul nascut mort(cauze necunoscute) si inca o sarcina pierduta la 3 luni.sper sa ma primiti si pe mine chiar daca sunt putin ,,redusa,,.....
IULIA............esti mai bine?!?!
LIANA.........te-as intreba ce faci,dar vaz ca esti ocupata cu dansul...batzai de zor,nu ai stare.
AVALON..........bine ai revenit!
va pup pe toate!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, mie imi place cum a facut Mikishor listuta noastra! Sa aruncam si noi o privire la gravidute (care au liste lungi si au fost nevoite sa le dea o forma cat mai accesibila 'ochiului') ca vad ca si la noi se lungeste lista... eu sper sa se lungeasca cea cu rosu... va dati seama ca fiecare nume adaugat cu rosu este o victorie imensa pt noi, cele 'mature'. Acum mai ramane doar sa ne gandim la un ambalaj cat mai frumos pt subiect, un nume care sa ne reprezinte. Ma mai gandesc si eu. Oricum, ">" cred ca va dispare la urmatorul capitol, ce ziceti?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Buna dimineata, fetelor!
O aspiranta PESIMISTA, primiti?!
Cateva dintre voi ma cunosc si stiu "istoria" mea.
Va sarut si sper din toata inima sa avem TOATE noroc si ajutor de la DD sa reusim.
va sarut si va imbratisez!
Cristina, 38 ani si 5 luni, varsator. ( bucovineanca )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki: am si eu o propunere...sa spuna si gravidutzele(deocamdata gravidutza)noastre de pe lista cum au ramas insarcinate(natural,IA,FIV) si ce cauza a infertilitatii aveau(asta daca n-au trecut prin prima lista ca sa o stim deja).
Fetelor, va iubesc si va pup pe toate!!!!Sunteti cele mai tari!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Neata. Azi am facut a saptea IA. Cred ca peste doua saptamini ai sa treci in dreptul meu 7 IA nereusite.
Mie-mi place listuta. Cred ca e f bine asa. Cit despre titlu , n-am nici o idee. Va las pe voi, ca sinteti mai inventive.
Deocamdata n-am nici o intrebare, asa ca nu pot sa te provoc acum, dar stai linistita ca-mi vine mie ceva in minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Nucutza: sa fie cu ochishori!Iar in dreptul tau sa scrie :a-7a IA -reusita!!!Si sa treci pe lista a doua,caci Mari-lu se simte cam singurica acolo.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor va trec pe listuta mai tarziu pt ca acum sunt la servici si nu prea pot sa stau pe net.
Nusy e buna ideea ta , ma gandisem si eu la asta. Deci astept mai multe detalii de la
Nucutza astept provocarea si dc nu ma descurc ma salveaza Avalon Si sa fie cu ochisori
Liana esti balanta? (27 sept 1973) Nu ai spus din ce cauza au avut loc itreruperile de sarcina si la ce varsta.
Cristina38 te rog da-mi mai multe detalii despre infertilitatea ta sau a sotului sa le trec in listuta. Stiu parca ca ai avut un FIV de curand nereusit.
Andrabirni e bine ce am scris in listutza la tine?
Dj_mamaaaaaaaaaaaaaaa !? unde esti?
pushtoaicele !

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

nucule pai io simt ca nr. asta o sa fie norocos pt.tine...gindeste optimist pls...
cristina niciuna nu ne mai putem lauda ca ne da optimismul afara din casa ca la noi e...cursa contra cronometru,dar macar ne avem una pe alta sa ne incurajam cind cadem!
miki si mie imi place la nebunie listuta acum...sa fie norocoasa! dar nu te dezminti deloc...le ai cu cifrele, ca repede mai calculasi la liana ,la fat-frumos nu raspunde nime...mai sun dupa 15

la papushici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Mai fetelor, ce bine-ar fi sa fie cu noroc a saptea. Sa-mi tineti pumnii. Eu nici nu vreau sa ma gindesc. Incerc sa-mi scot din minte, ca sa nu mai incep iar cu numaratul si cu simptomele si alte alea, ca dupa aia sa cad iar in butoi.
Lasati ca pina la urma biruim noi, nu se poate s-o lasam pe mari-lu singurica. Si o sa facem o lista luuunga de burtoase si una scuuuurta de aspirante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Miki, nu sunt casatorita, prietenul meu ca capitolul spermatozoizi sta fff bine, problema sunt eu, dar nu stiu exact ce am, sterilitate inexplicabila.
Nu am ramas insarcinata niciodata.
Am facut FIV-ul la "sabyc" Bucuresti, la inceputul lui iunie, nereusit, mi-au ramas 4 embrioni, m-am hotarat sa fac urmatorul ET in septembrie.
In linii mari, cam asta este.
Nasha, nu imi este greu sa lupt, dar imi este frica ca lupt degeaba, oricum nu-mi va parea niciodata rau.

va sarut!

Mergi la inceput