Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

teli,te-au lasat sa faci fiv cu trompele "la locul lor" s-au ti le-au scos? si eu tot 39,tot leu (arat si ma manifest vorba iuliei )tot un avort la cerere,unul singur si atit...toti doctorii mi-au spus ca nu asta ar fi cauza ci anexita contactata si netratata in timp dupa el...in ceea ce priveste titlul subiectului,mikilina si eu zic ca trebe schimbat ca prea e...limitativ si nu ne reprezinta,mai de graba ceva cu...coapte sau mature,dar sa nu sune a lipsa de modestie asa ca ne mai gindim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

va place ce culoare v-am dat? Sa nu ma bateti! Zisai sa fie gravidutele rosii si va facui albastre (nu-mi placu) si apoi va facui verzi ( nici acum nu-mi place). Ce culoare vreti? E bine asa sau va fac din nou rosii si gravidutele alta culoare ( albastre)

Miki

Mergi la inceput

rosu ala e frumos...lasa-l dar cu verdele lasaaaa-ne!ca nu sintem fulga,albastru ca e senin si linistitor! tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Salut toate fetele cu varsta intre 3&4 anisori!
Mikisor, eu imi schimb prefixul luna asta si am sa-mi schimb si "locul" de conversatii...aici, la voi. Ne simtim foarte bine, avem ce invata de la voi si stiti sa ne "vindecati" multe rani.( Andra,rac, 30 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

eu nu sint aici(sper asta in continuare) din cauza infertilitatii.
am pierdut o sarcina la 16-17 saptamini in luna ianuarie, cu chiuretaj practicat post avort, dar incomplet, cu rechiuretare in luna februarie.
la echo la cel de-al doilea chiuretaj diagnostic: uter superfibromatos, in hiperanteroversie, ovar drept, trompa dreapta cu structura normala, ovar sting inflamat, endometrita hemoragica postavort.
cam asta-i.
IULIA
aaa, sint nascuta pe 3 august.

Mergi la inceput

mikilina merci pt. munca de pictor ,o dulce ca de obicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico.tausend spune:

Servus!
Stelutza 36!
iau bromocriptina din aprilie (2,5 mg adica o juma de pastila) seara, pentru prolactina, pentru DHEA: prednisolon , pe care am inceput sa-l reduc treptat, vad ca ma ingras fara motiv, nu mananc mai mult ca alta data (dar iau si cyclo progynova) , banuiesc cortizonul ca produce edeme. Am suportat bine bromocriptina (desi am citit altceva pe forum) , si desi doza a fost mica, a scazut prolactina.
Am o inseminare in spinare, maine ma duc la eco, inseminarea "o fac singura" sambata (ca din pacate medicul nu lucreaza sambata!). Ce-o fi o fi.
Incerc sa nu ma gandesc doar la asta, dar e greu...
O seara buna tuturor...
Intr-adevar, multa solidaritate pe forum.. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nasha iti place cum pictez? Pai fusarati rosii apoi albastre , apoi verzi si apoi iar albastre. Acum iti place sau schimb din nou?
Andrabirni bine ai venit la noi! O sa te trec pe listutza invitatilor.
Fetelor unde e Dj_mama?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico.tausend spune:

Fabya , Sorry,
am vazut mesajul tarziu, lucrez cam multisor (si vreau si un bebe),
hauzenberg e la 20 de km departare de Passau. Ne.am mutat aici de cand cu postul, inainte, in Regensburg. Sant momentan pacienta DR. Kroiss in Deggendorf.
salutari la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ok raportez si eu..
cum spunea sorumeeaa
Liana nume de scena
in cazanu cu apa m'au aruncat..Gabriela m'au chemat
plecai pe 33.ca nu mai am mult si pe 27 ii fac da septembrie..
2 sarcini perdute,,,,,,
4 IA la activ..
grasu cu oligospermie..oligoastenoteratospermie..din nou oligospermie..acum nu mai stim care din ele e..ca doar mareee e gradina domnului si portile se dechid larg..larg....si iar ajung la vorba lu sorumea
ma grabesc spere laparo dar se pare ca nu prea mai are cine sa mi'o faca..dc sunt in concediu..salile sunt inchise!!
si urmatoarea tinta FIV...
mai vrei mikishor??????ce sa'ti mai spun?
ca acu sunt in pana

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput