Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Eu am implinit 33 ani, sunt taur si va spun sincer ca nu-mi vine sa postez la aspirante 20 ani. Oricat de tanara m-as simti, nu mai am 20 ani si nici acelasi spirit. Iar aici observ ca sunt toate fetele mele dragi, vreau sa fiu si eu pe listuta invitatelor, ca nici 35 nu am. Asta e si cred ca toate fetele care au implinit 30 ani simt la fel, devin mai practice, cauta solutii, nu putem fi la fel de increzatoare ca la 20 ani, cand credeam ca lumea e la picioarele noastre si ca totul e posibil. Nu vreau sa intelegeti ca am devenit o pesimista, pentru ca am 33, doar ca inca nu-mi gasesc locul meu. Ma intelegeti, nu?? Deci sa revenim la date personale: sunt Ioana Tugs(nume de botez-Ionica), taur, infertilitate secundara, endometrioza operata pe 05.05.2006, obstructie partiala pe trompa dreapta, doua IAS-uri nereusite, o intrerupere de sarcina la 26 ani, o sarcina pierduta la 31 ani. Intentionez sa fac o inseminare pe ciclu natural, daca ovulez pe trompa stanga, luna asta. Miki daca am uitat sa-ti spun ceva, pentru listuta sa-mi spui. Va pup si va doresc la toate o noapte linistita!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Avalon:o idee ar fi profesor dr.Costache Adrian de la MedLife.
Ioanatugs:si eu am gandit la fel,de aceea sunt aici.Bun venit!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

salutaaaaare !!!
buna ideea moderatorului Ale sa ne stranga aici, eu ma simt mai bine ca sunt primita alaturi de tineret;
stiu ca nu m-ati uitat; salut pe cele noi care nu ma vor gasi decat in arhiva (sunt o mamica_DJ ), mamica actuala si in devenire (asa glumesc ca sa va incurajez pe voi )

trebuie sa munciti mai cu spor ca lista lui Mikishor e deprimant de albastra; multumesc Miki ca te-ai gandit la mine;
acum intru doar sa va salut (trebuie sa accepte moderatorii si astfel de mesaje, este o datorie dictata de regulile de politete); recunosc ca nu prea am mai citit dar voi reveni si la obiect cu informatii si sfaturi;
astept sa-mi vina starea sa va spun mai multe dspre mine dar deocamdata "nu mi-a venit"

PS-Avalon, ia un prosop si da afara fluturii aia ca pe mushte !! tu stii ca n-ai decat o problema de "bici"; esti culmea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bine ai revenit, DJ Mama Stiam eu ca nu rezisti mult fara noi! Intrebau fetele in disperare de tine! Cat despre reguli, ei bine la subiectul asta avem voie sa vorbim orice, e 'la liber', da? Zici ca singura mea problema e asta , nu? Daca am nimerit poza, atunci s-ar putea sa ai dreptate...

Ioana, ma bucur mult ca ni te-ai alaturat, pentru mine vei fi o invitata speciala, ca si celelalte fete care nu se incadreaza in varsta din titlu, si cum spunea cineva pe aici, conteaza ce scrie in buletin? Conteaza sa ai sufletul si mintea deschise, zic io .

Nusy, saru-mana pt idee

Mai, da' ce face Nasha de nu mai vine cu vesti odata?

Wow, ce-mi place gashca noastra acum!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor !!!
Avalon multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ai facut-o si-mi place si mie aceasta gashca !!!
Nusy multumesc si tie pentru urarile de bun venit!!! Si eu sunt taur pe 16 mai, tu in ce zi esti nascuta???
Dj_mama bine ai revenit!!! Ce s-a intamplat cu tine de ai disparut asa de pe forum!! Sau nu te-am vazut eu, oricum mi-a fost dor de sfaturile tale mamicoooooooo!
Carmen94 pe unde esti iubita??? Ce mai pui la cale???
O zi minunata va doresc fetelor!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Miki-Miki multumesc. Zodia e Sagetator si urmatorul FIV, as vrea sa fie in toamna, daca totul merge bine. Am facut 5 IUI nereusite, din pacate, nu numai 3.
Copilutzu
Avalon din pacate te inteleg, si eu asa sunt, tot incerc sa-mi gasesc ceva probleme, de cativa ani (si eu m-am gandit mai demult si la polipi). Incearca sa nu te mai gandesti la tot felul, pentru FIV e bine sa fii cat mai linistita poti.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioanatugs: ma bucur ca a mai aparut o tauroaica..chiar imi era frica printre atatia lei
Eu...4 mai '75!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ioanatugs bine ai venit la noi! Te-am trecut pe listuta invitatelor
Dj_mama bine ai revenit! M-ai speriat rau cu absenta ta. Am crezut ca s-a intamplat ceva cu tine. Dupa aia m-am gandit ca oi fi in luna de miere pe litoral si-mi fac griji degeaba. Si sa stii ca aici poti scrie orice, putem sa ne pupacim, sa ne felicitam si orice altceva .Si nu Ale ne-a strans, noi ne-am strans aici.
Nasha ne lasasi curioase. Ce facusi la fat-frumos? Acum cred ca esti in drum spre litoral. Distractie placuta.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Sincer, ma cam detasasem de aceste probleme; stiam ca trebuie doar analiza la CM si le-am repetat si mai stiam ca trebuia sa ma intalnesc cu dr. intre zilele 10-12 dar nu ne-am dat seama niciuna ca va pica taman in concediul ei asa ca n-am prea avut cu cine sa stau de vorba;

A mai intervenit un autocontrol. Ca si voi toate, devenisem dependenta de acest forum si in momentul in care imi dedicam mai mult decat timpul pt. cafeluta de dimineata sau cateva ore de relaxare duminica + alt timp "pierdut" cu corespondenta particulara si profesionala pe mail, devenise dramatic cu scurgerea de timp asa ca nu voi mai interveni decat cand voi avea ceva de spus sau de impartasit fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Avalon cum am mai spus, si eu am de mult polipii, dar vorba lui Nusy, am dat numai peste doctori incompetenti, care nu au vazut la ecografie si nici macar pe HSG. Pentru linistea ta poti sa iti faci o histeroscopie exploratorie. Dar cel mai bine, relaxaza-te, stresul nu e tocmai indicat!!!
Dr. Costache stiu ca e bun. Eu am preferat totusi o femeie....
Miki nu am de ce sa fiu suparata....mai ales ca tu esti sefa cu listuta
Copilutzu da, din cate stiu sunt acelasi lucru. Intr-adevar am avut si sangerari dar ma gandeam ca se datoreaza ovulatiei
O zi buna tuturor,
orchis

Mergi la inceput