Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki, Orchis, aveti dreptate...sigur sunt reactii in urma histeroscopiei si a duphaston-ului.
Oricum, azi z7 si da semne clare ca trece...Va pup!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Orchis cred ca am inteles eu gresit.Tu ai spus ca dupa o runda de tratam au iesit 30 mil si ca acum tb sa ajungeti la Soare pt a 2-a runda (eu am inteles ca tb sa faceti spermograma dupa a 2-a runda). Eu am crezut ca ai facut spermograma la S si cum ati fost la el nu vedeam rostul celei de-a doua vizite decat pt o noua spermograma si mai stiam ca tratam sunt pt 3 luni nu ca il schimba dupa o luna. uite un de la mine ca sa nu fii suparata dupa .
Nasha cum a fost la fat-frumos? Sper ca mai intri pe aici pana pleci in concediu.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Vad ca s-au modificat unele subiecte in timpul cat am fost eu plecata in concediu.
Miki-Miki ma treci, te rog mult, si pe mine pe lista (ma primiti aici)? Eu inca nu am 35 de ani, am 34 (implinesc anul acesta 35, din pacate). Cred ca la subiectul acesta ma incadrez mai bine decat la cel ">20 de ani". Numele meu este Ioana. Am facut pana acum 5 IUI si 1 FIV, toate nereusite. La noi diagnosticul este de infertilitate inexplicabila.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Crinuta, bine ai venit din concediu, sper ca te-ai simtit bine si ti-ai incarcat bateriile. Mi-a fost dor de tine, sa stii

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Avalon multumesc. Am vazut ca si tu ai revenit din nou pe forum si m-am bucurat mult, pentru ca iti simteam lipsa, sa stii. Mi-am revenit in acest concediu, pacat ca nu am putut sa-mi iau mai multe zile. Insa restul trebuie sa-l pastrez pentru FIV.
Acum citesc ce ati mai scris pe aici. Vad ca ai intrebat despre polipi.... ar fi trebuit sa se vada daca erau. Dar de ce te gandesti la asa ceva?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pup

Fabya sar’na muuult!!!
Nico, nu rad ubita , chiar ma interesa ca si as face orice…iti dai seama….
Nusy lasa dragutza ca vine si ziulica cand nu iti mai vine CM….stii tuuuuuuu!!!
Iulia …spor la trebica!!!sa fie cu oki!
Nashic..sparge tu gheatze ubita!!Arata-ne burtika!!!
Mickilina , te rog din sufletzel , nu trece decat infertilitate din cauza de Cocolino -ca ma stresaza rau diagnosticul... Mercik muult!!! Iar despre mine ...(ce , si cum…) de luna urma toare dupa HSG. Tare faza cu Cocolino de la Un oki rade ...
Orchis, tot ai adus vorba de polipi…este acelasi cu polipi endonetriali???Ai avut sangerari in afara CM???
Bun venit Crinutzei!!!
la puterea 10 ptr. toate fetele!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Crinuta71bine ai venit la noi ! Te-am trecut pe listuta dar nu mi-ai spus zodia si cand faci urmatorul FIV.
Copilutzu am trecut pe listutza cauza infertilitatii ( dar fara cocolino)
Fetelor am gasit o poveste de succes f interesanta care ne este de folos si noua pushtoaicelor. Pt fetele care au pb cu chisturile ovariene si lipsa menstruatiei sa citeasca aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306 povestea lui Danais. Din ce am citit am dedus ca era pacienta lui DP.
pt toate fetele!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Copilutzu: asa e!
Fetelor, am gasit un link foarte interesant despre infertilitate.Se analizeaza cauze, se descriu proceduri de investigare(inclusiv poze) si proceduri de fertilizare.Iar rubrica "epilog" este chiar emotionanta!!Va rog,cititi-l!

Sterg link-ul ca vad ca nu merge.Oricum,l-am gasit intrand pe google.Am tastat "sterilitate primara" si a aparut la a 5 a rubrica: Infertilitatea-....Acolo este.Daca incerc sa dau link-ul ii modifica denumirea si scrie ceva de reclama mascata.Ciudat!

Nusy

Mergi la inceput

Miki, mi-a placut mult de tot povestea, am citit-o cu vreo 2 ani in urma cand am dat peste acest forum... Fata care a scris-o acum vrea sa repete povestea, fetita ei va avea un fratior sau o surioara curand, sper.

Nusy, super interesant site-ul, e vorba de http: //w w w.c o p i l a r i a.com/infertilitate/intro.htm , nu? (fara pauze, desigur)

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Crinuta, lasa ca sunt bune si cele cateva zile pe care le-ai putut lua, prind bine la psihic. Si eu sunt in aceeasi situatie, pastrez zilele de concediu pt toamna, 'prietenii stiu de ce'...
Cu polipii, ce sa-ti spun, eu de vreo 2 ani tot imi caut nod in papura si nu-mi gasesc, acum ma banuiesc de polipi desi la nicio ecografie facuta de tot felul de medici (buni si foarte buni) nu s-a vazut nimic de genul asta, nici la HSG, 'poza' este clara, interiorul uterului curat. Oricum, vreau sa fac o eco performanta inainte de FIV ca sa fiu linistita ca plec la drum fara chisturi sau altceva, voi stiti unde pot face asa ceva? Cred ca cel mai bun este Iosup, sau am mai auzit de dr.Chitescu la Medlife. Poate imi dati cateva idei...

Mergi la inceput