Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele, voi ce nr luati al copii la sandale?
Ca eu i-au 19, si mi se pare ca intr-o luna gata s-au dus...in fine,nici nu poti sa-i tii mai mult..dar dupa ce ca dau 1 mil pe ele, sa le poarte 1 luna mor.

AniS 12+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by anis

Fetele, voi ce nr luati al copii la sandale?
Ca eu i-au 19, si mi se pare ca intr-o luna gata s-au dus...in fine,nici nu poti sa-i tii mai mult..dar dupa ce ca dau 1 mil pe ele, sa le poarte 1 luna mor.

AniS 12+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Si Victoria tot 19 poarta!
Da , ai dreptate, le creste foarte repede piciorul si nu prea apuca sa le poarte!
O sa urmaresc in cat timp o sa le schimb!

pentru bb mic si sanatos!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Diana, felicitari pentru finalizarea anului!

Vacanta placuta alaturi de cei dragi!
Se apropie marea aniversare! Unde o sa petreceti?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Diana bravos, ai mai dat un an deoparte, mai inca unul!! Desi de acolo inainte te mai asteapta vreo 4 de rzidentai (vai de capsorul tau) dar deh...merita sacrificiul!
Lulu imi pare rau ca a esuat incercarea ta de reconciliere cu tatal copilului tau, dar daca ai vazut o tendinta de intoarcere si din partea lui, e un semn bun, poate mai sunt sanse. Bafta!
Anis eu ce sa mai zic ca Andrei poarta 20-21 mama!!!! Nici nu mai pot sa-i iau fara el de fata ca am surprize sa nu-i vina si sa mai dau si atatia bani pe ei!!!
Aldebaran misto faza cu ligheanul. O vazusem si eu la Andrei si la mama acum vreo sapt. si m-a busit rasul cand am vazut ce faceau ei in bucatarie dupa ce bunica-sa ii intinsese rufele pe balcon.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare gagicile mele dragi!
Am ajuns azi acasa, a fost de vis, suntem toti bine. De-acum incepem sa ne gandim la chef. Sper ca si aici toata lumea e OK, mi-a fost dor de voi, va pup.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Corina,Oani a mea avut si ea parte de datul in ligheanul de rufe,tot asa mama mea terminase de intins rufele si fata s-a asezat in lighean
Luminita,imi pare tare rau.totusi poate veti fi iar impreuna.
Anis,Oani poarta 20 si dk ii iau fara sa probeze aduc cu mine pantofiori si masorkiar vrioam sa intreb si eu lucrul asta.
Mona,bine ati venit,vrem poze
pe mine ma musca fata mea f tare,cum ma prinde ma inhata de mana,de umar,de picioare,suntem o catzica.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

mica mea papa si ea din sticluta de pe 28 iuniea mai papat ea si in mai 3 zile,dar cum s-a imbolnavit nu a mai vrut.papushica mea nu prea papa mancare(max 125 gr de solide si e sarbatoare) si nici laptic prea mult.
cate zile i-ati dat Peritol la bb?noi doar ce am terminat de luat la rec pediatrei,vad ca e mai bine cu papa decat nimic inainte.
am cantarit-o si avea 9.100g la un an.suntem un superfotomodel.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Dede,aveti grija de voi.Poate veti mai ajunge la mare,multa sanatate
Laura,multa sanatate si tatalui tau
Mari,am citit bancurile,am ras.cartea nu am avut timp sa o citesc din pacate,doar am rasfoit-o.si eu am o problema cu cititul cartilor pe calculator.prefer sa printez si sa citesc clasic,asa palpabil, rasfoind filele,subliniind, ma intorc inapoi dk mi-a placut.nu am aici imprimanta,asa k o sa o iau incet k tot vreau sa o citesc.
am vazut poze cu copilasi scumpi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

de cand a facut un an,draga mea minune merge cand vrea ea de la mine pana la bunica si inapoi.face vreo 5-8 pasi maxim.mamici cu umblareti,sa inteleg k mai avem putin si suntem o fetitza independenta pe picioarele noastre?
si mai are si abateri de la ruta mine-buna,o da cotita ca la sensul giratoriu,vine spre mine de la mama si apoi se razgandeste si fuge in alta directie decat spre noi 2.cand simte k a obosit se aseaza elegant in fundulete scumpa.fugarim pisicile mamei de au cosmaruri noaptea matzele.afara alergam toti cateii vecinilor pe care ii stim vaccinati si prietenosi cu copiii.la pisica zicem za si la catel nu pot sa scriu,ceva onomatopee aceleasi.apa-e aba sau cam asa ceva.
mai vb k mor de somn si ma trimite mama la somn k am tura de noapte inca

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara!

Noi ieri am umblat toata ziua prin Herastrau, m-am tot uitat la bebelusi si mamici poate recunosteam pe careva , dar nu...

Azi ne-a vizitat bunica si am fost la cumparaturi si la plimbare.

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput