Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Andrei este un leu adevarat. Daca vrea sa te muste, nu isi dezminte zodia.
Vrea sa merga foarte mult tinut de o singura manuta si a inceput sa aiba curaj sa se desprinda de obiectele de care se sprijina. Cred ca in curand o sa mearga singurel. Daca vrea afara, se duce cu premergatorul la usa, imi face cu mana si imi spune "pa, pa" pana il imbrac sa iesim. Ne plimbam foarte mult cu Iulia (2 luni) si mamica ei si cand Iulia plange, o tine de manuta sau o mangaie. Le apropiem caruciorele si ingerasul meu scump se intinde la ea si incerca sa o linisteasca. Nu stiu ce ii spune in limba lor pt ca de multe ori Iulia incepe sa rada. Ii plac foarte mult copiii si este extrem de incantat cand acestia vin sa il mangaie sau sa vorbeasca cu el.
Imi umple sufletul de fericire in fiecare zi. Dimineata ne trezim si ne jucam. Eu ma prefac ca dorm si el ma ciupeste, ma trage de haine, ma calareste si cand deschid ochii rade in hohote. Ma bucur din suflet ca e un copil vesel si activ.
Va doresc o zi buna tuturor!

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! (dimineata) Raspund si eu la cateva mesaje si fug sa ma culc ca e tare tarziu, imi cer scuze ca nu pot citi tot azi dar recuperez eu maine!

Ioana- sper ca te-ai simtit bine si ca te-ai putut incalta cu pantofii tai! Asteptam impresii!

Cryna- nu esti mama rea, glumeam si eu ca sa te provoc sa ne povesteti si tu despre voi! Vezi, ai putut deci am reusit! Pupici pt tine si zvapaiatul tau mic si te asteptam mai des cu nazbatii si vesti "bune"!!! Pupici! Iar cu capsorul, sigur isi revine! Dna dr a mea mi-a zis ca ei au acum capul moale, ca o mingie si ca suporta f bine loviturile si isi revine in timp! Asta e acum cu zvapaiatii nostri, toate o mai patim, nu esti tu singura "neatenta" (mie mo-a scapat din mana cand il tineam "bine" cum ziceam eu, dar are praslea o putere de ma pune jos cat sunt eu de mare!)

Corina- nu esti rautaciosa deloc, astea sunt glume nevinovate care nu deranjaza pe nimeni, mai ales cand e vb de fosta.... De muscat...Mario sta si ii place pt ca noi asa l-am "tratat" de mic si e tare fericit in mom resp! Iar cu gatitul...daca vrei sa iasa mamaliga fara cocoloase, pune niste margarina sau unt in apa inainte sa pui malaiul si poti sa lasi blenderul sa se odihneasca! Pupici si pofta buna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Hai ca fug acum ca imi e tare somn! Promit sa recuperez maine! Va pup, noapte buna tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetelor!
Unde sunteti cu toate? Aaa, ati plecat la plimbare cu puiutii. Si noi vroiam sa mergem la plaja dar uite ca sta sa si ne-a cam stricat planul.

Fetele care m-au sfatuit in legatura cu mamaliga, saru' mana si . Ideea cu microundele e tare interesanta, trebuie sa incerc. Voi deveni o adevarata mamaligareasa, promit.

Uite ca ieri a fost si tati acasa si a stat cu bb si mami a avut timp sa puna ceva poze pe net cu piciu'. Daca vreti sa ne vedeti uite aici pozute de la 10 luni si 10 luni jumate desi avem aproape 11 luni. Da' cin' sa ne vada daca nu-i nimeni p-aci?

Va dorim un week-and foarte placut!

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

BUNA!

Simonaci79 multumim de raspuns si de incurajari! Speram si noi ca o sa avem ce sa mai povestim... speram si sa ne imbogatim pozele, in viitorul apropiat, dar nu stim cand... Ca de... am crescut si noi!...

Aldebaran am vazut pozele leutzului tau... simpatic foc blondutul tau... creste, creste, creste mama creste... Bravo lui!

Lulu75 ma bucur si pentru veselul tau copilut... cum musca el si te calareste... Si al meu are placerea asta de a excalada pe oricine sta langa el, in pat... Si s-a invatat sa te muste de mana cand nu-l lasi sa ia ceva...

Pisicut bravo si lui BuBut al tau... cum o sa se faca el "veterinar"...

Delia grozav felicitari pentru noul dintisor si bine ca ati trecut de greu...

Cam atat. Mai revenim. Pa.

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

ma emotionez mereu cand imi aduc aminte de clipele dinainte de nastere cu ce teama ma gandam la nastere, ce emotii la intalnirea cu bebe, si uite tu te oregatesti a doua ora bravo!!!! Petrecere frumoasa la ziua lui Lucuta!!

Simona saru-mana ca te gandesti mereu la mine, in cele din urma mi-am pus niste sandale, care m-au cam omorat e drept la baretele alea, dar cred ca mai bine decat pantofii,...o sa pun o poza cand primesc si eu ca nu le-am facut noi.

Dede multa sanatate la toti si sper ca treceti cu bine peste toate si mergeti linistiti in concediu

Anis ma bucur ca bebe mic e bine si se misca in voie la locul lui acolo, sarcina usoara in continuare!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Am pus poze noi cu Andrei aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/album?.dir=/b722re2

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

'NEATA!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: REMUS [roxanuta], ADRIAN [pitecantrop]!

"La multi ani!" 11 luni: PETRA-ALEXANDRA [codruta_grg], DAN [Petra], ALEXANDRU-NICOLAE [ra_75].

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!

Eu sunt cam intoarsa pe dos. Saptamana care a trecut am avut o mare sansa ca Andrei sa aiba iar familia lui. Eram tare fericita pt el pt ca sufera de lipsa tatalui ( se intinde dupa toti barbatii)si urma sa fie alaturi de taticul lui, zi de zi. Dar...teama mea de a nu iesi prost, a stricat toata povestea. Eu de obicei eram cea optimista care vedeam mereu partea pozitiva a lucrurilor. De data asta mi-a fost frica si suspiciunea mea a dus la distrugerea acestui vis. Imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa. Poate daca sotul meu venea aici si ne intorceam inapoi impreuna, teama mea ar fi disparut. De data asta eu sunt vinovata pt ca nu am stiut sa imi inving teama si s-a ales praful de tot. Imi pare rau pt Andrei si imi pare rau pt noi.

Album Andrei

Mergi la inceput

Lulu75 am vizionat smecherasul tau ... ce bine-i sta lui cu ochelarii lui mama!

Legat de muscaturi... lui Robertel ii place tare cand il musc de bulanase ... se gadila mama-mama... Apoi, ii place sa-mi dea manutele la muscat... rade de se sparge ... Se pare ca la toti bebeii le place sa fie "muscati"... asa, un pic... sa te joci de-a catelu' cu ei .
De vreo doua lunisoare ii tot cumpar baloane , de alea mari care se pot tine... si-i place tare mult sa le smotoceasca si sa le scuture pana se sparg!...
Hmmh! Copilutul asta al meu seamana asa bine cu mine , ca toata lumea il confunda mereu cu o fetita ... de, are trasaturi feminine... de la mami, nu?
Ei, acu se pare ca sunt eu singura pe aici... Pa , pe mai tarziu.

Of,Lulu75, ai postat inainte de a te vedea eu ... imi pare rau pentru voi ... cine stie, poate in viitor se va mai ivi o ocazie de impacare, nu dispera. Bafta .

Mergi la inceput