Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

f frumos,,ce nostalgie m-a apucat iarasa va traiasca bondariciu' aniversatsa fie cumintel pana vine bb2 si atunci sa vezi distractiece frumos

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

LA MULTI ANI LA 1 ANISOR LUCA (albinutzza) si Matei (pissi ella)!!!

La multi ani la 11 luni :
Alexandru Adrian (cocolasha)
Lucas paul (gabirus)

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

AVENTURILE FAMILIEI GROZAV!

CU DOUA NOPTI IN URMA MAMI FACE FEBRA 40 SI IERI INCA DE 3 ORI 39,5.

INTRE TIMP I-A IESIT FETEI AL PATRULEA DINTISOR.

IERI SEARA AM FOST CU ADI LA ORL SA VEDEM CE E DE FACUT CU POLIPII.
MEDICUL NE RECOMANDA SA II SCOATEM CAT DE REPEDE.
BINE, ZIC EU SE POATE DUPA CE VENIM DE LA MARE ADICA PESTE O LUNA?
DAR EL ZICE DE CE SA NU II SCOATEM INAINTE SA NU MA AIBA PROBLEME PANA ATUNCI?

ASA CA AZI ADI A RAMAS FARA POLIPI. A TRECUT FOARTE USOR PENTRU EL CA I-AU FACUT O ANESTEZIE GENERALA SUPER. NU IL DOARE NIMIC.

IN SCHIMB EU AM MURIT DE CATEVA ORI CA M-A PUS SA MERG CU EL IN OPERATIE. DOCTORUL MI-A ARATAT SI EXPLICAT CU LUX DE AMANUTE CE I-A FACUT, M-A PUS SA MA UIT LA EL IN GAT SA VAD DACA L-A CURATAT BINE, DAR PE MINE NU MA INTERESA DECAT SA IL VAD TREZIT.

PE EL NU IL DOARE NIMIC IN SCHIMB EU AM GURA SI GATUL PLINE DE AFTE DECI AM EXPLICATIA FEBREI. ABIA POT MANCA SI VORBI DAR SUNT TARE MULTUMITA CA A SCAPAT ADI ASA DE USOR.

MA DUC SA MA CULC SI EU CA SUNT FRANTA.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Laura nefericita intamplare cu tatal tau. Sper si sa nu fi patit nimic si sa nu aiba probleme grave de sanatate.
Dede felicitari Medeei pentru dintisor. Si tie si lui Adi sa va faceti bine repede.

mama lu' BuBu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sigur uit pe cineva,dar scriu rpd.
La multi ani Matei
la fel pupam sarbatoritii de azi si abia asteptam sa ii uram si de un anisor
Diana,felicitari,s-a incheiat anul.da.avem masele,dar nu stim dk suntem primele din gasca cu ele.oricum nu conteaza,ar fi ideal sa ne mai lase si pe noi durerile si sa papam mai bine,dar asta e.nu cred k o sa ne mai plangem k nu prea are rost.asteptam sa iasa tot din gura si mai vorbim uite asa ca-n smilie asta,cu toti dintii.
Simona,draguta ca-n totdeauna cu o vorba buna pt fiecare reapari pe forummai stam in Cta cel putin pana in toamna.si ii voi transmite Irinei salutari.
Anis,ma bucur k bb 2 e bine,sa dea Dumnezeu sa fiti bine pana va vedeti face to face.
aceasi urare o repet si .
Laura,multa sanatete tatalui.
santate multa si voua,Dede.
am vazut pozici f frumoase.
vb maine k a venit sotul din Suedia de la specializare si stam la barfa pe mess.mor de dorul lui,dar vine rpd 31.
haha imi zice k a stat la Radisson si era asa de misto.el a stat sa se gandeasca 5min cum se foloseste liftul,plus k in camera i-a aparut pe ecranul tv hello,mr.X(adica numele lui) de s-a speriat saracul ca l-au dat suedezii la tvsi au avut si ghid cate o blonda super
noapte buna.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Albinutzza frumoasa poveste.
Anis ma bucur ca bebe este bine. Sa dea D-zeu sa fie sanatos.
Diana, felicitari pentru examen. Vacanta placuta!

mama lu' BuBu mic

Mergi la inceput

Noi suntem bine. BuBu recunoaste cocosul (coco), gaina (cac, ac), pisica, catelul. Este inebunit dupa porumbei si pasarele, daca vede vreunul trebuie sa ne oprim sau sa mergem dupa el pana isi i-a zborul. Ii plac si banii (ganii) si se cere in brate la tati (bate), la mine inca nu . De mancat nu prea mancam, decat dimineata (4 Danonino) si in rest lapte, biscuiti, mai rar painica unsa cu unt sau branza, cu mancarea gatita este in razboi.
Am si eu o steluta .

mama lu' BuBu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Aaaaa, ce-mi palce sa citesc povestile nasterii!!! Albinutza, felicitari, n-a fost prea greu iar acum minunea ta e deja flacaiandru!!!!

Fam Grozav, da' chiar nasolite zilele pe la voi, grozav e ca s-a terminat cu bine, Adi a scapat de ponoase, mai urmeaza sa scapi si tu! Noapte buna si multa sanatate!

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Pe 7 iulie anul trecut, a fost ultima mea zi de serviciu. Nu pt ca imi dorisem asta ci pt ca asa hotarase seful meu. Am ajuns acasa si eram foarte trista pt ca nu imi doream sa stau acasa. Mi se parea ca venirea lui bb pe lume, e undeva departe si eu o sa innebunesc acasa. Am deschis calculatorul si am pus masa. Eu si sotul meu ne-am asezat sa mancam. Imi arunc ochii pe messenger si vad scris in dreptul S-A RUPT APA. Am sarit ca arsa. Am inceput sa tremur de emotii si mi-am dat seama ca se apropie si pt mine MAREA INTALNIRE. Pana atunci citisem ca pleaca una sau alta dintre noi la spital sau ca a nascut, dar parca atunci cand am citit ca se naste Luca, am simtit ca sunt langa el si mamica lui. Asa a simtit o mamica in asteptarea puiului ei drag.
LA MULTI ANI LUCA LA MULTI ANI MATEI SI LA MULTI ANI TUTUROR PUIUTILOR CARE SI-AU ANIVERSAT ZIUA DE NASTERE. SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA. LA MULTI ANI SI VOUA - PARINTILOR, CARE ATI ZAMISLIT ACESTI INGERASI FRUMOSI. SA VA BUCURATI TOATA VIATA UNII DE ALTII.

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

frumoasa povestea ta. Asteptam cu nerabdare si povestea nasterii lui bb2.

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput