Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Hristina, multumesc frumos. Abia asteptam vacanta asta, poate si fiindca este ultima...
Intr-adevar, ne pregatim de marea sarbatoare, vor veni toti bunicii, nasii si niste prieteni buni. Sa vezi distractie ! Mai aveti si voi putin, acus vine anul si pt. frumusica Victorita .

Ioana, mersi. Anul urmatosr va fi greu ca vin examenele cele mari. La rezi inca nu stiu ce voi face, daca merg pe pediatrie sau gineco ma asteapta inca 5 ani . Trebuie sa ma hotarasc.
Pupici lui Andrei!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Corina, l-am admirat pe leutul blond! Are un par superb! Sa-ti traiasca!

Luminita, imi pare rau pt. ocazia pierduta, dar daca e sa va impacati sigur se va mai ivi un moment prielnic. Sa fie asa cum va doriti voi! Andrei iti seamana leit, parerea mea, e tare scump.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Haideti sa va mai zic si eu ce nazbatii face mandra mea: isi duce pantofii si sandalele la gunoi, fuge de mine cand ii zic ca vin sa o prind , in 4 labe, ma pupa-musca de nu mai poate, brsuc si-a adus aminte sa ma strige "mama" , intinde mainile in sus cand este intrebata cat este de mare , da nasul la pupat si apucat intre doua degete, are un scaunel rosu pe care sta picior peste picior cand se uita la desene animate , ia crema din cutia ei si imi da pe fatza, da shut la tot ce gaseste pe jos iar daca vede o frunza, hartie pe jos ma duce pana reuseste sa puna talpa pe ea, inchipuiti-va deci ce traseu "drept" avem noi la plimbare .

Cam atat deocamdata, sa nu va plictisim .

Mergi la inceput

Albinutzza, frumoasa povestea nasterii, asteptam amanunte de la petrecere . Am remarcat ca ai postat-o la un an fix de la nasterea lui Luca, 7 iulie ora 22:05 .

Mona, cum a fost? Vrem detalii, daca esti asa fericita cred ca Sara s-a comportat minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Poftiti la un nou capitol:

BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (123)

(Diana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Monai- bine ai revenit!!! Distractie placuta la chef!!! Si asteptam detalii din concediu!!!!! Pupici!

Mergi la inceput