Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 30
Dianami spune:
Hristina, multumesc frumos. Abia asteptam vacanta asta, poate si fiindca este ultima...
Intr-adevar, ne pregatim de marea sarbatoare, vor veni toti bunicii, nasii si niste prieteni buni. Sa vezi distractie
! Mai aveti si voi putin, acus vine anul si pt. frumusica Victorita
. 
Ioana, mersi. Anul urmatosr va fi greu ca vin examenele cele mari. La rezi inca nu stiu ce voi face, daca merg pe pediatrie sau gineco ma asteapta inca 5 ani
. Trebuie sa ma hotarasc.
Pupici lui Andrei! 
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Puiul meu iubit e atat de mare
Dianami spune:
Corina, l-am admirat pe leutul blond! Are un par superb! Sa-ti traiasca! 
Luminita, imi pare rau pt. ocazia pierduta, dar daca e sa va impacati sigur se va mai ivi un moment prielnic. Sa fie asa cum va doriti voi! Andrei iti seamana leit, parerea mea, e tare scump. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Haideti sa va mai zic si eu ce nazbatii face mandra mea: isi duce pantofii si sandalele la gunoi, fuge de mine cand ii zic ca vin sa o prind
, in 4 labe, ma pupa-musca de nu mai poate, brsuc si-a adus aminte sa ma strige "mama"
, intinde mainile in sus cand este intrebata cat este de mare
, da nasul la pupat si apucat intre doua degete, are un scaunel rosu pe care sta picior peste picior cand se uita la desene animate
, ia crema din cutia ei si imi da pe fatza, da shut la tot ce gaseste pe jos iar daca vede o frunza, hartie pe jos ma duce pana reuseste sa puna talpa pe ea, inchipuiti-va deci ce traseu "drept" avem noi la plimbare
.
Cam atat deocamdata, sa nu va plictisim
.
Dianami spune:
Albinutzza, frumoasa povestea nasterii, asteptam amanunte de la petrecere
. Am remarcat ca ai postat-o la un an fix de la nasterea lui Luca, 7 iulie ora 22:05
.
Mona, cum a fost? Vrem detalii, daca esti asa fericita cred ca Sara s-a comportat minunat. 
Simonaci79 spune:
Monai- bine ai revenit!!! Distractie placuta la chef!!! Si asteptam detalii din concediu!!!!! Pupici!