Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 24
acusor spune:

LA MULTI ANI MATEI SI LUCA! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI NOROCOSI!

LA MULTI ANI si lui Lucas Paul si lui Alexandru Adrian! Mai aveti si voi o lunisoara pana la primul mare eveniment din viata voastra!
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Tethys spune:
'NEATA!
"LA MULTI ANI!"
1 ANISOR: MATEI [pisi ella], LUCA IOAN [Albinutzza]!!!
"La multi ani!"
11 luni: LUCAS PAUL [gabirus], ALEXANDRU ADRIAN [cocoloasha].
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
Albinutzza spune:
Acum un an venea pe lume minunea care ne-a schimbat viata. Ne-a facut mai buni, mai intelepti, ne-a facut sa ne iubim mai mult, sa fie intelegere si dragoste in jurul lui.
iubitul meu bondaras, sa fii sanatos, voinic, voios, destept, un dram de norok sa-ti dea D-zeu, minte multa, si sa traiesti viata din plin.
Pupa mama baiatu' frumos
]
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
8+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Si pt ca am crescut atat de mult
am schimbat si semnatura si varsta
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
8+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
corbioana spune:
La multi ani LUCA si MATEI la 1 anisor!!!!!!!! Sa cresteti mari si drepti, si sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata!!!!

Simona multumesc frumos, esto o draguta ca te gandesti si la mine. M-a mai lasat putin durerea de la picior, sa vedem cum ma tarasc diseara in pantofi. Pt orice eventualitate am luat si niste sandale de la o prietena daca nu pot sta in pantofi merg in sandale. Daaa asa e dau din una-n alta zau asa...cu virusul meu, colita sau ce s-o fi format mai nou la mine vad ca stau bine, inca...sper sa fi fost ceva trecator. Niciodata nu am avut pb cu combinatiile de alimente...uffff...batranetea...Si mai vrem sa stea bebeii cu dintisori la noi in brate ca ei vor sa fuga 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI DE ASTAZI!
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa aveti o viata fericita si implinita alaturi de cei dragi!
Cristina,Rares
nazdravan de 1 an si Mihnea
sugubatz fara pereche
Tethys spune:
quote:
Cryna- pai si ce daca si ai nostrii fac la fel ca al tau numai ca noi suntem mai rapide la scris??? De ex acum te asteptam sa ne pov de ce jicnesti baiatul si il faci "obraznicatura"!!! Si sper sa iti rezolvi problema cu netul si sa intri mai des!
Buna Simonaci79! Poate sunteti mai rapide la scris...
Si sa stii ca intentia mea nu a fost sa-mi jignesc puiutul
. E un superactiv care, la un moment dat, te dispera cu poznele lui...Stiu ca o sa ziceti ca asa sunt toti copilutii, dar eu, mama rea si denaturata ce sunt, il mai "alint" cateodata si cu "obraznicatura".
Iar de facut, face ceea ce fac toti copilutii: imi trage din prize... cand vede ceva atarnand, trage sa dea jos... cand il plimbi de manuta se suceste si se invarteste pana te ameteste... mai rau e ca, asa, iti aluneca din mana si se loveste!(asta ma doare cel mai tare, ca se loveste nu ca m-ameteste...). In fine, afara toate frunzele, toate rotile masinilor sunt ale lui... iar daca nu-l lasi tipa...
de-ti sar timpanele... Si s-ar putea continua... Off,off...mama rea
Cam atat momentan. Poate mai revin... Pa.

CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005Cat suntem noi de mari!!!
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
Ia sa vedem cine face azi un an? Avem 2 puiuti sarbatoriti.
La multi ani! pentru Luca bondarelul si pentru Matei, sa fie norocosi in viata si sa creasca mari si cuminti!
Palmirah - multumesc pentru raspuns. Vad ca si Rares al tau are cam aceleasi pasiuni ca si Aris.
Acum avem gaselnita noua (inventia lu' ta-su): L-am pus intr-un lighean de plastic si il taram prin toata casa sau il invartim usor si el se distreaza de nu mai poate!
Yasmari - te plangi de Londra, da' sa vezi Atena cum e, ca ce vad turistii e una si realitatea e alta! Si mai e si cald de mori non-stop, asa ca avem o cambinatie super: zapuseala+ciment.
Cryna77 - nu esti o mama rea, si puiul tau face ceea ce fac toti poznasii de varsta lui. Stai sa vezi mai incolo adevaratele nazbatii!
Laura - copilasii tai sunt superbi, i-am admirat in poze, mai ales in cele cu baita afara, cred ca e o incantare sa-i urmaresti. Ce bine ca au un spatiu afara sa se joace, tare mi-as dori si eu pentru Aris asa ceva.
Trebuie sa va marturisesc ca sunt o bucatareasa deplorabila. N-am nici un talent sau imaginatie la gatit si nici rabdare nu am, offf!
Cu gatitul sotul meu este expert ca a lucrat ca bucatar in vremurile indepartate ale studentiei si cand are timp si e acasa pune el mana.
Ieri seara insa mi-a cerut consortu' mamaliga (habar n-avea ca exista asa ceva pana sa-i fac eu revelatia asta asa ca nu stie sa faca) Asa ca pune, nevasta, mana si fa mamaliga!
Pune nevasta mana, prima oara imi ies niste cocolosoaie cat mine de mari, cu toate ca am pus malaiul incet incet, am mestecat pana n-am mai putut, o arunc si ma apuc iar. Acelasi lucru! Ce sa fac, iau blenderul, distrug cocoloasele in el si pun subiectul la fiert. Mi-a iesit o mamaliga perfecta si a halit omu' cu branza feta d-asta de-a lor si m-a si laudat
!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
Aldebaran spune:
Simona - Stie ceva Mario de nu vrea sa [pape cand il duci la fosta soacra
, simte el unde ii e bine si unde nu! Daca sunt cumva rautacioasa, iarta-ma
!
Cu muscatul, mai mult ta-su il musca pe Aris, mie mi-e frica sa nu-l doara, da-l pup mereu si vreau sa zic ca a cam inceput sa nu prea stea la pupat, mai mult la ta-su, la mine sta
. Pai daca se emancipeaza de pe acum, ce facem mai incolo?
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete