Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Buna Anis, nu cred ca boabele de porumb fiert ii vor face vreun rau. Eventual le va elimina in scaun... al meu copilut asa face cand nu digera ceva... e prea mare sau nu-i vine bine la stomacel... Iar daca-i place, de ce sa nu-i dai? Bine,bine, dar asta-i numai parerea mea...

Eu una, m-am riscat cu vinetele ! Stiam ca nu-i indicat sa-i dai pana intr-un an, dar mie mi-era asa pofta... ca nu m-am abtinut sa nu-i amestec si lui, un pic, in mancare. Si slava Domnului nu a patit nimic.

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna seara fetele!Vreau sa va spun ca sunt epuizata,am ajuns la ora 20 acasa,plecata fiind de la 7.A fost o zi de... spus la modul cel mai frumos!Dar sa uram si noi
LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASA MARI,FRUMOSI SI NOROCOSI PT COPILASII CE AZI ANIVERSEAZA ZIUA DE NASTERE:
BIANCA IOANA ** [ Adina Nicoleta ]
VICTOR + ALEXIA** [ 17lory ]
GIA ** [ Lia2000 ]
Am sa merg sa vad ce mai faceti,nu voi mai intra maine,plec la tara la zana mea draga.Abia astept sa o strang in brate!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Simona multam de ganduri bune oricum.Nu mi-au facut carte de munca la timp,m-au plimbat cu vorba ca vor rectifica si sigur ca nu au facut-o si eu nu beneficiez de concediul de 2 ani.I-am adt in judecata,avand martori,programul de lucru,etc pe post de dovezi,am castigat,dar au facur recurs.Ne-a mai dat un teren ca sa ia ei la cunostinta de notele scrise depuse de av mea.Pe 19,cand ne-a atras atentia ca se va judeca.Offf,de s-ar termina o data,ca am senzatia ca face Codruta 2 ani si tot nu termin cu procesul asta.Va pup pe amandoi!
Laura pupicei la gemenasi,dar unul si pt mamica!Lasa nu-ti fa probleme cu mancarea,motivele au fost intemeiate!Ma bucur ca per total sunteti bine.Aveti grija de voi si mai asteptam cate un semn.Ma bucur ca nu au fost urmari mai grave ale accidentului,sper ca nu vor fi probleme majore de sanatate pt tatal tau.
Ea.nu.ela eu i-am dat Codrutei iaurt simplu sau cu fructe de la "Campina".Fata mea rade tot,singura problema fiind si la noi lapticul.Dimineata cel putin ajunge la 200ml pt ca i-l dam in timp ce doarme.Incearca si in timpul somnului!
Diana felicitari pt practic,bafta la scris!!!!
Laura ce baiat harnicut ai!Si ce dulce e Biencuta in poza cu sora ta poate,cand rad una la alta!
Anis,nu cred ca nu ii face rau porumbul,Codruta mananca deceva timp si nu sunt probleme.

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara fetelor! Cam cu intarziere...dar acum am putut intra iar!

Ema.nu.ela- ca la tine am ramas ieri, amvb si eu cu dr mea pediatra si mi-a zis bibe de lapte sa le mai sterilizez pana trece vara din aceleasi motive ca cele spuse de tine. Deciasa o sa fac, pt ca mai greu e sa le spal ca de sterilizat le sterilizeaza aparatul. Multumesc mult!

Corina- nu stiu daca tb sa te puna pe ganduri cu laptele si sterilizarea, dar cum spuneam la fel a zis si dr mea. Eu zic acum ca la cat le-am sterilizat nu mai conteaza 2-3 luni. De papat Mario papa f bime dar numai la reclame. Daca gasesc reclame papa 200-250 de grame si in 5 min, daca nu gasesc....cant pana ma doare gura dar din fericire tot papa! Adevarul e ca va plag de mila daca inca mai aveti probleme cu papatul! Mie numai cand ma duc la fosta soacra imi face fite.... Asta e! De distrat... ne jucam cu mingia, o aruncam de la unul la altul, il cipesc si musc si rade cu sughituri, facem bau si il amuza teribil, dar am noroc ca desi este tare zapacit este si cuminte si sta singurel in tarc si se joaca frumos. Iar daca ii dau o telecomanda, un tel mobil sau o sticla de medicamete (calpol, nurofen) sta jum de ora si le tot rasuceste pe toate partile lasand la o parte de cate ori le "gusta" In rest este un copil tare vesel si il distreaza cam orice! Iar cu pasatul mancarii.... sper din suflet sa ai dreptate ca tare greu este asa!!! Pupici multi tie si blondinului tau!

Cristina- mult succes la dezvatuatul de obiceiurile "leganate"!!!! Pupici la nazdravani!

Cati- multumesc mult! Pai eu nici macar cu covorul nu pot spune ca este f curat din motiv ca nu exista si gresia desi e spalata zilnic, noi intram incaltati si mai si stam la curte si iti imaginezi ce du-te-vino este aici! ba mai mult, le da pe jos si afara si tot nu le mai sterg pt ca el numai asta face, arunca jucariile din tarc si cand nu mai are nici una ma striga sa i le dau si cred ca as albi tot stergand la ele. Si nu le mai sterg de 2 luni si ceva si vad ca nu a patit nimic!!! Pe Mario nu poti sa-l vezi pt ca nu am mai pus nici un album nou, nu am mai facut poze si azi cand il prinsesem in niste faze haioase am desc ca nu mai am baterii la aparat, asa ca ma voi ocupa sapt asta de ac capitol! Promit!!!

Mergi la inceput

Cati si Acusor- nu este obligatoriu deloc sa il iei in ziua in care implineste anul ci eu stiu ca inainte de a implini unul sau trei ani, cu o zi,2,5, o sapt...ma rog, cum poate fiecare! Petreceri frumoase va dorim!!

Ema- felicitari si multi inainte!!!! Si petrecere frumoasa si voua! Pai se ia peste tot motul si la fetite si se rupe turta si la baietei numai ca la fetite se numeste ruperea turtei si la baietei taierea motului, nu stiu de ce!!! Si eu ma gandeam sa-i tai motul la petrecerea de ziua mea, si ziua mea fiind miercuri, sambata era chiar ziua lui, dar am renuntat si o fac cu o sapt mai devreme, sa aiba fiecare invitatii lui!!! Imi pare rau sa aud ca tot nu papati bine, mai ales dupa cat ati patimit cu dintisorii!!! Chiar, cum mai sunteti acum? Ca eu am pierdut cam multe vad.... Acum am vazut ca ai rasp in mes urm....tot nu se lasa fata ta, a ajuns deja la masele.... Fata mare ce sa mai vb!!! Pupici si sa scape repede, sa iasa toate si sa mai faca si ea o pauza sa isi mai traga sufletul!!! Multumim pt vestile despre Irina, sa-i transmiti multi pupici si din partea noastra te rugam! Si abia asteptam sa vedem poze!!!! Pupici multi si voua!

Mamini- multumesc mult de tot! Sper numai sa nu si-i scoata de tot pana la urma! Pupici!

Dede- felicitari pt fata cuminte care doarme singurica!!!! Si lui Mario dupa ce ii iesise o parte din dintisorul de sus i-a dat sangele dintr-o data, prbabil cand a iesit mai mult, nu stiu! Cum se mai simt copilasi tai?

Mergi la inceput

Ioana- Offf, tu dai dintr-una in alta! Nu stiu din apacate cu ce sa te ajut! Insa iti doresc sa treaca repede de tot si sa incapi in pantofi!!!! Pupici!

Anis- eu nu stiu ce sugestii sa am! Dar am o rugaminte, ca abia acum am citi si jurnalul lui Mario e in camera acum si imi e teama sa nu-l trezesc daca ma duc acum acolo, asa ca daca poti sa ma pasuiesti si pe mine pana maine si le trimit maine cat pot de repede!!! Se poate? Multumesc mult oricum!!! Pupici!

Vali- tot asa mult lucrezi? Pai parca ziceai ca o sa revii si tu la un program mai normal.... Sper sa-l fi gasit treaz pe davis seara!

Diana- pai cum sa nu ma uit eu la pozele nurorii mele? Abia asteptam sa o mai vad!!! Eu jucariile nici macar la masina nu le spal, le mai sterg cu carpa din cand in cand ca el in tarc are majoritatea numai de plastic. Iar linguritele le sterilizez o data pe zi cu bibe si castronelele deloc ca se strica, am patit-o cu 2 si m-am vaccinat! Pupici multi si voua si SPOR LA INVATAT!!!!

Mergi la inceput

Ella- si noi te pupam si pe tine si pe printesele tale! Abia astept sa fii mai libera si sa-mi tii iarasi noaptea de urat! Pupici si spor la lucru!

Acusor- nu stiu nici un dermatolog eu, insa ii doresc multa sanatate si sper sa nu fie nimic grav! Imi pare rau ca nu te pot ajuta!

Ioana- si pe mine ma apuca nostalgia, mai ales cand vad ca nu mai sta deloc in brate si cand era mic se lipea tot de mine! Si cu dintisorii, mi se parea mult mai haios si mai bebelus cand nu avea deloc, dar acum nu le putem cere sa stea in loc ca sa ne placa noua.... Asta e, daca ni se face prea dor mai facem unii??? Eu nu prea ma incumet! Pupici si sper inca o data sa treaca repede piciorul. Ma bucur ca esti mai bine cu burta!

Laura- multumesc mult de tot!!!! Si eu va pup dulce si abia astept sa te intorci acasa si sa vedem poze noi cu puii frumosi!!! Si noi am avut probleme in zilele calde rau si papa numai fructe si iaurt, dar a trecut acum! Sper sa il dezveti pe Rares cu succes de supt ziua si sa papati bine si fara "peri albi" Imi si imaginez cum aratau puii tai in cada cu apa si Rares cu ratusca in gura!Sanatate multa tatalui tau, sper sa nu fie nimic grav! Chiar ca a avut mare noroc! Va tinem pumnii! Pupici multi!

Ema.nu.ela- si eu tot b-free am bibe si mi s-a cam luat de spalat toate spanacurile alea mici! Dar eu am primit la ele si o periuta mica cu care se pot spala pe unde nu incape aiai pt tetine. Tu nu ai? Cu pediatra...vad ca ale noastre gandesc cam la fel! Nu cumva suntem la aceeasi? Eu ii dau Danonino cu succes de vreo 2 luni siceva si nu a patit nimic, ba chiar as putea sa spun ca e masa lui preferata! Dar nu ii dau mai mult de un gigantino de 100g pt ca are zahar si mi-a is dna dr sa evit sa-i dau mai mult si cum masa asta e mai inghesuita intre supa si laptele de seara atata ii dau! Si ii place tare mult! Sper sa papati bine de acum si sa nu mai faca mofturi, sa isi revina si cu laptele! Te-ai uitat sa nu cumva sa aiba afte ca in general astea apar de la lactate si le si agraveaza si poate o ustura... Nu stiu! Sananate multa si pofta de mancare!

Mergi la inceput

Diana- felicitari!!! Mult succes si maine!!!!! Iti tinem pumnii!

Laura- am vazut pozele cu copilasii tai mari si frumosi!!! Tare dragalasi sunt, iti vine sa-i mananci si se distreaza asa de bine impreuna.... Tare frumos e sa ai un frate de vasta ta! Si sunt deja copilasi mari... Sa-ti traiasca, felicitari!!!!!

Yasmari- multumim pt bancuri! Tari de tot!!!!!!

Cryna- pai si ce daca si ai nostrii fac la fel ca al tau numai ca noi suntem mai rapide la scris??? De ex acum te asteptam sa ne pov de ce jicnesti baiatul si il faci "obraznicatura"!!! Si sper sa iti rezolvi problema cu netul si sa intri mai des!

Anis- offf, imi e tare mila de tine! Nu suporti mirosul de usturoi? Bine macar ca a papat fata ca daca te chinuiai si nu papa...atunci era jale!!! Si iti multumim ca dupa ce ca tb sa stai cu Ingrid si mai esti si gravidutza te mai ocupi si de listuta noastra!!!! Multumim mult de tot!!!! Cu porumbul...sa nu o baloneze rau...nu stiu! Dna dr a mea mi-a zis ca pot sa-i dau orice in afara de vinete, varza, fasole uscata si mazare boabe si sa nu contina ceapa prajita, deci porumbul nu se inscrie in nici o categorie....asa ca, pofta buna!!!!

Nicoll_mada- am inteles! Pai atunci iti doresc mult mult succes! Pe 19 e ziua mea si in general cel putin pt mine a fost norocoasa asa ca poate iti port si tie noroc cu urarea mea! Pupici si revedere placuta!!!!!! O pupam si pe Codruta!!!!!!

Mergi la inceput

Vad ca am ramas singura pe aici...eu si cu raspunsurile mele nocturne.... dar deja va obisnuiseti cu mine, nu?
Si daca tot sunt singura sa fac si eu urarile pe ziua de azi cerandu-mi scuze la inceput pt intarziere!!!!!

LA MULTI ANI CU SANATATE, NOROC SI BUCURII PT:

BIANCA IOANA (Adina Nicoleta)
VICTOR + ALEXIA (17lory)
GIA (Lia2000)
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!!!!

Si nu pot sa plec pana nu urez prima si copilasii de maine si incep cu Lucutza, bondarasul cel viteaz si frumos! Sa cresti mare si sanatos, sa fii frumos si bucuros si sa o ajuti pe mami cu fratiorul/surioara ta!!!!!! Albinutzza- sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de minunile tale alaturi de cei dragi!!!!

Deasemenea ii urez La multi ani si lui Matei (Pisi Ella)! Sa cresti mare si sa fii sanatos!

Mergi la inceput

Acum plec si eu ca e tarziu si vad ca am ramas tare singura pe aici.... Va dores noapte buna si linistita! Ne vedem maine! Pupici!

Mergi la inceput