Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 25
anis spune:
LA MULTI ANI LA 1 ANISOR LUCA (albinutzza) si Matei (pissi ella)!!!!!! 
La multi ani si la 11 luni :
Alexandru Adrian (cocolasha)
Lucas paul (gabirus) 
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Tethys spune:
Am si eu o intrebare: puiutul asta al meu a cam cazut din pat de vreo cateva ori...
si... am observat, pipaindu-l, ca are ,la spate,ceafa,
capsorul un pic stramb, "deformat".
Credeti ca, crescand, se va mai indrepta, isi va reveni la normal???
Fratele meu zice ca da, dar eu nu stiu ce sa cred... Fratele meu zice ca eu sunt
aia a lui Creanga cu drobu' de sare
... Da' na, eu tot imi fac griji... mama neatenta ce sunt!
Bine, acum m-am invatat minte si-l pazesc... macar de cazaturile astea... cu lovituri la cap... Oricum nu-l pot pazi non-stop, ca acum mai aluneca si din manuta... dar nu se mai loveste asa tare ca atunci cand imi cadea din pat. Voi ce credeti, isi va mai reveni capsorul lui???
De vazut nu se vede cu ochiul liber, dar la pipait se simte...iar daca-l voi tunde chel, cred ca s-ar observa...
voi ce ziceti??? ![]()
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
Tethys spune:
Buna Aldebaran. Mersi de incurajare, ca sa zicem asa...
. Apoi, stiu si eu ca poznele se vor inmulti... problema e: cum o sa-mi tin eu nervii in frau... ca-s cam plecati nervii mei in ultimul timp
. Off,off, ce m-oi face cu saracul puiut...?
Ce vina are el mititelul, ca doar ii copil...
uf, sper sa-mi tin nervii acasa! 
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
caterina71 spune:
LA MULTZI ANI pentru COPII care ieri si azi au aniversat primul lor anisor! Gata, aveti responsabilitati, nu mai sunteti bebelusi... Sa fiti sanatosi, fericiti alaturi de parinti, frati, bunici, precum si alte rubedenii care va iubesc! Mult noroc in viata!
La Multe luni si BEBEILOR care are sarbatoresc a 11-a luna! Mai aveti si voi putin si gata, veti si ditamai copilasii! De asemenea, sanatate si noroc!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Aldebaran
Buna fetelor!
Ia sa vedem cine face azi un an? Avem 2 puiuti sarbatoriti.
La multi ani! pentru Luca bondarelul si pentru Matei, sa fie norocosi in viata si sa creasca mari si cuminti!
Palmirah - multumesc pentru raspuns. Vad ca si Rares al tau are cam aceleasi pasiuni ca si Aris.
Acum avem gaselnita noua (inventia lu' ta-su): L-am pus intr-un lighean de plastic si il taram prin toata casa sau il invartim usor si el se distreaza de nu mai poate!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
Oauu,super ideea!
Ii dau de treaba lui Mihnea si se vor amuza amindoi cu siguranta.
In plus nu au sa mai stea printre picioarele mele in bucatarie sau in fata aragazului unde clocoteste mincarea
.Am sa-mi naucesc vecina de la 1,da am sa o rog sa ma ierte!
Pupici !

caterina71 spune:
Laura, sanatate multa tatalui tau! Sa stati pe capul lui sa mearga la controale.
Ma bucur ca strumpfilor le merge bine! Cred ca-s deja negriciosi de la stat la soare si balaceala...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze si poze...
sunt mare...
andatudor spune:
Hai sa raspund si eu repede ca iar nu mai apuc
Nicol-tare mult mi-ar palcea sa ne intalnim la mare.Eu voi sta la vila:Ambiance>Tu cand pleci si unde stai?Vezi ca la profil am trecut nr. de mobil,ia-l si poate ma suni sa ne intalnim
Yasmari-am citit cartea cu nestat,mi se pare ff interesanta,desi as fi vrut si mai multe amanunte pt. varsta lor de acum.Oricum mai am un sfert si o termin.Dupa care vreau sa o recitesc si sa-mi scot ideile principale(ca la scoala
)
Cat despre sterilizat:eu nu i le mai sterilizezde la 7 luni si jum.(oricum pana la 8 luni si jum i-am dat sa suga,iar apoi cu canita,pe care o spal bine bine.Mie pediarta mi-a zis pana la 7/8 luni,ca trebuie sa-si dezvolte si ei anticorpii lor.
Nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund,ca in 3 zile de cand am citit ,fara sa raspund am uitat
andatudor spune:
Dspre pupat si muscat:
De muscat nu l-am muscat-ca nu prea am de ce...nu are buculite
.Dar de pupat il pupam toata ziua,si el se ferea incontinuu(credeam ca am copil independent)si de la un timp im dadea un pupic-pe gurita
-daca-i cream,se stramba
,dar mi-l dadea!
Eeee si de cand am citit cartea in cauza,am aflat ca ei se apara instinctiv de pupici,pt. ca le vad ca pe niste gesturi de canibalism,le e teama ca-i "mananci".Deci de asta se apara puiul meu ...si eu o pusesem pe seama independentei
.Plus ca am renuntat sa-i mai cer pupici,mai ales pe gurita-deh complexul oedipian,de care uitasem complet! Si cam asta am pus pana acum in practica din cartea citita.Puls ca am inceput sa vorbesc absolut TOT timpul cu el,ii explic tot ce fac,si pe ce pun mana si ce e si la ce foloseste si tot asa..
andatudor spune:
Aldebaran-tare de tot faza cu plimbatul in lighean!
Iar despre tine,cu timpul o sa devii maestra in blenduit mamaliga!
Ca sa nu ti se faca cocoloase,pune malaiul cand apa e calduta si mesteci incontinuu,apoi lasi pasatul sa fiarba 20 min,pui si restul de malai(in stropi),iei "ceaunul" de pe foc,si invarti la ea de vreo 50 de ori,apoi o pui la loc pe foc pana "rasufla" usurata!![]()