Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Diana,bun revenit.eram ingrijorata,chiar ti-am trimis pe messenger cateva randuri.

Oanei i-au dat deja 2 maselute in stanga jos si sus si cred eu ca i-a mai spart una sau 2 si in dreapta.pt k i-a dat sangele in dreapta.am vazut pe paine sange,k rodea o bucata de paine cu sarg,iar cand a scos-o din gurita avea sange pe ea.m-am cam speriat,dar parca am citit k se poate intampla asa ceva cand dau maselele.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

m-ati intrebat de Irina,e f obosita cand vine de la munca si sta doar cu Ioana si nu mai are timp de nimic.Ioana e o scumpa creata si grasuna si s-a impacat de minune cu Oani a mea.o sa pun poze cu ele 2 dupa ce o intreb si pe Irina dk e de acord.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Simona, nu ai ce sa ii faci daca i-a ciobit. nu il dor, ceilalti vor fi ok.
eu nu mai sterilizez nimic de-al fetei din martie. nu am avut probleme.

Nicoll_mada, multumim.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Da Cristina, gelul respectiv l-am comandat. Asteptam sa vina.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Emaimee la Medeea i-a spart dintisorul de sus asa dintr-o data pe strada si i-a curs sange, a iesit pur si simplu tot deodata nu un coltisor cum se intampla de obicei. Acuma iese celalat de sus si tot asa cred ca patim ca se vede bine, bine de tot sub gingie, numai ca nu a iesit inca.
Cu mancatu nici noi nu ne laudam ca inca suntem la regim.
Dar cu adormitul nu mai am nici o problema ( nu ca as fi avut vreodata) nici ziua nici seara. Adoarme singura in 5 minute.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Corina, uite colea refren inainte si dupa
Little kids have a keen sense of how many calories they need. Trust him. If he says he's full, he's full. And don't bribe or reward your child with food. Instead, offer plenty of hugs, kisses, and attention.

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

M-am lovit azi la carut la picior, la degetul mic, m-am invinetit vai de capul meu deja si ma doare crunt...Stie cineva cu ce se poate atenua din durere inafara de comprese reci cu apa??? Vineri seara am cumetrie si daca nu ma incap pantofii am incurcat-o.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Yasmari multumesc pt carte.In weekend incep sa citesc , am rasfoit (mai bine zis derulat pe ecran) paginile si mi-a stirnit interesul.
Madalina ti-am trimis un mesaj privat, nu stiu daca l-ai primit asa ca repet aici rugamintea mea : sa-mi mai dai o data nr. de telefon si numele familiei din Eforie Sud unde te cazezi tu. Mi-au facut baietii de la IT curatenie in PC asta e mi-au spus ca l-au sters din greseala, in fine...
Mamici eu sunt inca la servici, nu stiu la ce ora voi ajunge azi acasa dar mi-e dor de David de nu mai pot. Stiu ca e in parc cu bunica lui la ora asta si sper sa fie treaz diseara cind voi ajunge acasa.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele ma apuc de listuta.
ELIMINAM persoanele care nu sunt active sau active pe la alte sectiuni?

Ce sugestii aveti?

Am primit datele d ela unele dintre voi vor aparea in noua listuta, ca evolutia bb pana la 1 an.Cine mai are sa trimita, ca dupa nu mai revin.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

UNDE SUNTETIIIIIIIIIIIII????????????????

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput