Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

BUNA!

"La multi ani!" 11 luni: EMMA ANDREEA [Katink], JULIA [cipcipcip], ANA MARIA [brianamica], LAURA STEFANIA [bAly].

CRYNA de ROBERTEL - 24. 08. 2005

Cat suntem noi de mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fete cucuiete!
Blondu' meu a cazut lat de oboseala ca m-a alergat de la 8, asa ca pentru cel putin o ora imi fac de cap,in liniste, desigur!

Simona - nici eu nu mai aterilizez biberoanele si nimic altceva de vreo luna, dar ceea ce a scris Emanuela despre resturile de lapte ma pune acum pe ganduri.
Cat despre mancarea pasata nu te mai necaji ca sunt multi copilasi asa si o sa-i treaca probabil cand va avea mai multi dintisori si ceva maselute, fii multumita ca nu e mofturos ca al meu.

Yasmari - vin si eu sa dau cu capu', ma primesti?
Nicoll - si voua, mai ales umblaretei tale!

Am vizionat ceva pozute;
Acusor - ce frumusel bucalat ai! Te pomenesti ca mananca bine acum! Nu erai si tu cu probleme din astea cu mancarea sau aberez eu?
Diana - Frumusica ta a devenit super domnisorica din superbebelusa!Dulce foc!

Am si eu o intrebare: Cum va distrati voi bbii? Sunt in pana de idei ca asta al meu se plictiseste repede. Cel mai mult ii place sa se ascunda dupa perdea, cica nu-l vad, si ma prefac ca-l caut si ii mai place cateodata sa ne jucam cu mingea dar in afara de asta bantuie prin casa, lasa razboi in urma lui si asta-i tot. Intr-un timp ii placea sa-si puna jucariile in castron si sa le verse dupa aia dar acum nu-l mai pasioneaza! Am nevoie de inspiratie.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Resturile de lapte dezvolta repede microbi doar daca lasi biberoanele nespalate 1 zi intreaga.Eu spal biberonul imediat cu apa,detergent si perie speciala dupa masa,clatesc in 20 de apeasa incit nu vad cind sa se inmulteasca microbii!

Referitor la somn,noi sintem la a treia noapte de dezvat de leganatul pe perna..mai ma trezea din ora in ora noaptea doar sa-l hitin un pic pe perna mare;de doua seri il asez in pat si eu linga el(altfel se ridica la joaca)si tot aaaaaa,Rares face nani,pina mi se usuca limba si adoarme pisicherul!Important e ca nu-l mai legan.

Anis,la ambele sarcini nu am avut somn si se pare ca nazdravanii mei mi-au facut-o!Nici ei nu prea le au cu somnul.Si visele erau urite,mai bine nu-mi mai amintesc,dar eu zicema dimineata ca trec odata cu noaptea si nu ma mai gindeam la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Corina,Rares se distreaza fugind in patru labe prin casa cu frate-su,sau daca el nu e amator cu mami,iar eu ii zic;stai ca te prind si el ride de nu mai poate...merge cit merge,apoi se intoarce sa vada daca vin dupa el.

Pasiuni mari are pentru fierul de calcat,aspirator(e jale cind il opresc)si cablul de la televizor;daca il las 1 minut singur,isi inchide usa de la sufragerie si mestereste la cablu pina nu se mai vede nimic.m-am invatat minte si cind ies din camere scot TV din priza.
A,uitasem pasiunea principala sa scoata bateriile de la jucarii sau se potrivesca la sticle de plastic capacul.Sta cite jumate de ora si munceste la scos si pus capacul la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multi Ani! copiilor care au aniversat primul lor an in aceste zile:

RADU-sorel

MATEI-bebestrumfitza

La Multe Luni si bebeilor care au implinit 11 luni in aceste ultime zile!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

DanaB, ma bucur ca ai revenit pe la noi. Am vazut pozele cu Al. E un scump.

Pupici,

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Diana, bafta la examene! Am crezut c-ati plecat in concediu, de nu mai apareai, desi ne-ai fi spus tu daca plecai...

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Simona, si noi ii taiem motul si rupem turta la 1 an, poate cu 1 saptamana inainte, ca sa putem pleca in vacanta. Nu pot sa-l vad pe Mario, si mi-e tare dor de el! Si eu sterilizez inca bibe de lapte, ca nu stau noaptea sa spal sau dimineata devreme, asa ca sa fiu sigura ca se curata bine... In rest spal vesela normal, cu detergent, iar jucariile de sapt asta nu le mai sterg cu spirt de cate ori le arunca, pentru ca am spalat bine covoarele si nu mai are voie nimeni incaltat prin casa, cum aveam obiceiul...

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Corina, nu aberezi. Si noi ne plangeam de papa. Cam de o saptamana a inceput sa manance si la pranz mai bine. Teo nu e gras are doar falcute . Toata lumea care il vede pe strada se mira de el ce gras e. Da' nu e.

Despre mot, stiu ca la baieti se poate lua intre 1 an si 3 ani. Nu cred ca este obligatoriu sa il iei in ziua in care implineste 1 anisor.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

noi suntem campioni la papat f f putin,fetele.
nici noi nu ne motzam inca-adica nu ne luam motul/ca vad k pe la noi se ia motzul si la fetite.
ceremonia de motz va avea loc cand vine tati.cred eu ca o sa fie in primul weekend din aug.si o sa fac si ziua mea dk tot e lume.deci va fi 2 in 1 party.eu schimb prefixul anul asta.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput