Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 17
nicoll_mada spune:
Vali felicitari pt examen,cat despre bubitele celor mici,eu am dato pe Codruta cu Pivalat.Ai sa razi dar e foarte eftina,in schimb in cazul nostru a fost foarte eficienta.Va pupanm si va asteptam mai des.
Simona ...bataita o sa-ti dam daca mai zici ca ne plictisim de tine!Rusinica!!!!
Monica mersi mult si pt aceasta inf despre cum se chiama gama,chiar nu stiam,dar si eu sunt intr-adevar foarte multumita de produsele lor!Pupicei de la noi!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by anis
Taty,Revin ca vad ca ai mai multe intrebari.
La peste 30 de grade afara eu o scoteam in carut,landou in body cu maneca scurta atat si picioarele goale.Asa o tineam afara.Noaptea nici atat nu o inveleam cu ceva, chiar dadeam drumul in living la AE.
In spital mi-au tinut-o in fundul gol sau doar in pampers, ca era f cald.
Acum ce sa-ti zic, decat sa te ghidezi dupa tine, daca tie iti e cald si bb ii e cald.Eventual seara ii pui un scutec ceva f subtire.
Nu te ghida dupa mainile reci ale bb etc, nu sunt un indiciu bun, asa sunt ei pana la 3-4 luni cand isi regleaza una alta.
SUBSCRIU si eu aici, la fel am facut si noi, si Luca a fost fff bine. N-a racit toata iarna, abia la 10 luni a racit putin si asta din cauza parului ca transpira, si l-a prins un pik curentul. NU infofoli, ca mai rau raceste
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
8+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Diana, ma bucur ca ai revenit
bafta la examene. Te asteptam cu vesti
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
corbioana spune:
Tatiana nu numai ca te inteleg, dar la fel eram si eu cu burtica, imi faceam mii de probleme ca nu stiu ce o sa fac cu bebe nu doar ca nu stiu cum o sa-l imbrac vara. Si tocmai de asta voiam sa-ti spun ca asa bine te vei descurca atunci ca nici nu-ti inchipui. Pupici la bebe din burtik. 
Pisicut sanatate multa si tie, si sa ma tii si pe mine la curent cu rezultatul analizelor tale. 
Vali multumim frumos pentru urari, asa e, e haios micul meu chelios si nabadaios foc, mi-a mers acolo tot parcul pe jos si nu mai voia nici in carut si nici de mana...deh...independenta gata!!! Poti sa-i iei motzul atunci cand se poate, in preajma zilei lui de naster, ca e inainte cu o sapt sau dupa cu una, chiar nu e nici o pb.
Simona!! Iata ce-i spuneam mai sus valentinei
nici acum nu mai vrea sa mearga de manauta cu mine deja deci iti dai seama!!! Si cu fatzuca asta de chelios parca e si mai baietel asa nu stiu cum..
Cresc ca din apa! Pupici multi!!!!
Multumesc ca te gandesti la mine, sper si eu sa nu fie nimic si sa teraca repede.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Cristina, de 4 zile ii dau Smecta cate un pliculet pe zi.
Il bea cu placere spre uimirea mea, doar ttrebuie sa fie un pic caldut.
Gel cu aloe inca nu dau la nic unul. O sa ii dau la Adi dar inca nu am primit flaconul, ei vreau sa ii dau Imunobaby, cu gelul de aloe mai astept desi stiu ca se zice ca se poate da.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Iti recomand gelul cu aloe si piersica(aloe bits n'peaches)e dulce acrisor si copiii il iau cu placere.
palmyrah2002 spune:
DIANA ,bafta la examene !
Bine ai revenit!

Simona, eu nu ii sterilizez nimic lui Rares!
I-am sterilizat doar 2 luni si atit.Apoi am spalat foarte bine cu detergent de vase,am clatit bine de tot si gata!
Oricum de ceva vreme de cind sta pe jos tot ce gaseste baga in gurita,nu mai spun ca vine si frate-su de la gradi si il serveste cu piine sau biscuiti,pe care Rares ii scapa jos,apoi ii insfaca repede si maninca !![]()
palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi , voiosi si sa aveti mult noroc in viata!
Cristina,Rares
nazdravan de 1 an si Mihnea
sugubatz fara pereche
anis spune:
'neata...
In sfarsit vad si eu ceva activitate pe aici...ca mereu ma duceam pe pg2 ![]()
Mai fetelor voi va mai aduceti aminte, cand erati cu burtici visati aiurea? Ca eu nu ma m-ai odihnesc de ceva vreme..visez numai tampenii, ba sunt inchisa intr-o camera de bloc si trebuie sa evadez,ba ma alearga unu' cu masina...
Parca da..asa era, da nu mai stiu...
Acum cu Ingrid, nu mai stiu cum sa fac cu adormitul seara.Nu merge nici cu tinutul in tarc de ex pana pica de somn, ca o apuca joaca.Tot cu mine in pat vrea sa stea pana adoarme..
Cred ca nu mai am scapare acum,nu?cam greu cu dezvatatul...si toate astea mi se trag de la faptul ca a o alaptam seara si ea adormea la san 
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Albinutzza spune:
Anis, si eu visez aiurea, si imi aduk aminte ca si la Luca era la fel
Cu dormitul, si noi suntem la capitolul dezvatz, greu dar merge. Oricum am apelat la mamaka (soacra-mea) pt ca la tatinu mai tine, cum il punea in pat, adormit fiind, se trezea automat, si
ca stia ca tati il aduce la noi
Asa ca seara mamaka il adoarme, si daca se trezeste pana se culca ea, se duce tot ea. Si doarme, cam pana la 5-6 dim, cand il luam langa noi
Oricum am mai avansat, e mai bine.
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult

ema.nu.ela spune:
despre sterilizat: mie pediatra mi-a zis sa sterilizez doar biberoanele cu lapte pana la 1 an. pt ca laptele e periculos daca ramane chiar un pic pt ca se inmultesc bacteriile f rau. teoretic daca apa de la robinet ar fi sterila cum e in sua n-ar trebui sterilizate dar in Ro e mai safe asa. celelalte nu le sterilizez nici eu decat din cand in cand asa mai mult de control.
yasmari,
incearca s-o inveti sa stea si singurica macar 15-30 min. a mea de exemplu dim dupa ce bea laptele de la ora 7 sta singura in pat cam 30 min. uneori chiar adoarme vreo ora. alteori doar se joaca singura pe-acolo. eu o las ca sa si descopere singura si in speranta ca poate-poate se ridica si ea singura in pat. bine a mea daca n-o doare nimica dimineata cred ca se trezeste de pe la 6 si se joaca singura ca eu la 7 o gasesc cu gura pana la urechi si cu picioarele in sus.
daca nu mai adoarme si incepe sa bazaie tare, o iau si-o pun in tarc cu jucariile unde acum se joaca si juma de ora singura ca-i plac tare mult are un cub unde baga forme si mai are un catel care vorbeste si canta daca-l apesi in anumite locuri.
uneori se plictiseste si-acolo asa ca o pun cu scaunul de masa si-o iau cu mine la bucatarie pana pregatesc masa de la ora 10 si bagajul pt iesit afara. apoi o imbrac si la 8.30 e gata de iesit pe usa ca vine bona.
iar cand incepe sa bazaie si sunt in alta camera vorbesc cu ea ii zic "mami e aici dar are treaba. vine imediat".
cand ies eu cu ea in parc n-o iau in brate decat daca plange. altfel daca doar maraie si e pe drum incep sa-i cant cantecelele pe care le-asculta ea dimineata si devine atenta si se linisteste. sau ii dau ceva nou sa-i distrag atentia. dar cu cantatul merge cel mai bine in orice situatie.
cat despre adormitul seara. de cand are dureri de dinti nu mai adoarme singura. si-atunci stau langa patutul ei, o pun pe-o parte; cu o mana o tin un pic de sold ca sa nu se intoarca cu fata in sus, iar cu cealalta o mangai pe spate pana i se inchid ochii; si-atunci incep usor usor sa n-o mai mangai si sa iau mana dupa ea. daca se intoarce cu fata in sus nu mai pot s-o mangai si se cam zvarcoleste. asa ca iar o intorc pe spate si iar o mangai. asta dureaza cam 10-20 min depinde de toanele pe care le are. oricum eu am ajuns la concluzia ca e mult mai bine sa incerc s-o adorm in patut decat in alta parte sau s-o iau in brate.
ziua daca o pun la nani si nu prea are somn o mai iau si-o mai obosesc. apoi o pun iar. si apoi ma fac ca am treaba prin camera daca incepe sa tipe cand ies din camera. mai aranjez una-alta, mai ma fac ca citesc ceva. si apoi cand nu se uita la mine ies din camera tiptil fara sa ma uit la ea. ca daca ma uit la ea incepe sa tipe. daca totusi tipa ma intorc si-i zic ca n-am plecat si iara imi fac 1-2 minute de lucru si iar incerc sa plec. ideea e sa plec natural fara sa simta ceva in neregula. in maxim 3 incercari rezolv plecatul. apoi inchid usa la camera ei, dau drumul la monitor si-o las sa adoarma singura.
nu stiu daca va folosesc metodele mele. fiecare copil e diferit dar asa merge la mine si merge destul de usor zic eu. oricum am experimentat si eu diverse metode pana am reusit. mi-o mai strica bona ca se impacienteaza cand nu doarme copilul si s-apuca sa-l legene. dar eu n-o mai legan de la 6 luni. noroc ca nu face asta prea des ca mi-ar sabota munca de pana acum.
hai ca tare mult am mai scris nu stiu ce-mi veni.
mamica de maria, 11 luni