Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 16
Simonaci79 spune:
Dede- imi pare rau ca ai avut o noapte grea! Sa iasa repede dintisorul fetei si sa nu o mai chinuie atata!!! Pupici si sa treaca toate greutatile! Iar cu Adi...e si vremea asta de asa natura ca nu mai stii cum sa-i imbraci, nu vezi ca e cand cald de mori cand frig? Poate si de la asta sa fie! sanatate multa si sa se faca repede bine copilasii tai frumosi!
mamini- hai ca ai fost si tu tare cu parchetul.... iar faza cu apa de mare si nisipul nu o stiam, poate ca a pov inainte sa revin eu! Si ca tot ai adus vb de asta...voi mai sterilizati bibe? Ca eu da, dar jucariile dupa ce da cu ele de pamant si in casa si afara i le dau direct asa ca imediat le arunca iar, dar mai greseste si le mai baga si in gurita. Iar castronelele si linguritle nu le sterilizez. Mai are sens la bibe in cond astea? Si ca tot te-am prin...sper ca nu te superi, dar am si eu o intrebare in domeniul tau..... Mario am vazut ca aproape si-a ciuntit un dintisor din fata! E putin ciobit pt ca el roade tot ce prinde si cel mai tare grilajul de lemn de la pat si toate jucariile de plastic cu care mai incearca si sa-i scoata din gurita ca daca tot nu mesteca cu ei...la ce sa-i foloseasca... si ii mai si scrasneste ingrozitor de dim pana seara! Am vreo solutie pt a scapa de asta? Calciu are suficient, nu se la asta cred eu ca s-a rupt! Sau merg pe principiul ca oricum ii schimba si la urmatorii o sa stie ca nu tb sa faca asa? Hai ca am pus si eu o intrebare.... Multumesc mult! Pupici!
Simonaci79 spune:
Mamini- ca mi-am amintit! Eu il musc pe al meu de mic, si avand in vedere ca asa l-am obisnuit il mai musc si acum si rade de nu mai poate! Il musc de burtica, de fund, de peste tot! Plange doar daca e obosit si marait si n are chef de joaca!
Tatiana- pai eu l-am tinut in body cu maneca lunga si pantalonasi lungi 2 sapt dupa care am trecut la body cu maneca scurta sau maieu si in jos nimic! De invelit il inveleam cu un finet, ca cica se simt mai protejati cand sunt inveliti, nu pt caldura...asa numai de forma. Si afara costumas intreg din bumbac subtire. Fara caciulita in casa si afara numai daca batea vantul una subtire de tot. Desi eu fata de fetele de pe aici l-am imbracat gros! nastere usoara si sa fiti sanatosi!!!!!
Simonaci79 spune:
Diana- bine ai revenit!!!! Mi-am vazut nora frumosa si grasunica, cocheta tare cu rochita frumoasa iar cu ochelarii de sore...m-a dat gata! Si vad ca mi-ai arata-o si la baita sa stie baiatul cu cine are de-a face! Pupici multi de tot pt amandoua!!!!!!!!!!!
Simonaci79 spune:
Nicoll_mada- multumesc mult de tot pt sfaturi! Am vb si eu cu dna dr, si a zis ca vara sa nu-i dau nimic pt imunitate si ca o sa-i dea la toamna. Cu somnul stam bine, doarme de pe la 10-10 si ceva pana pe la 7-8 dim f bine si linistit, asa ca nu are sens sa-i dau acum ceva, si sper sa fie bine si sa nu mai raceasca de multe ori pana la toamna! Multumim mult de tot! Felicitari pt dulceata! Sa o mancati sanatosi!!! Si multumim pt pupici, va transmitem si noi multi!!! Ma bucur ca v-a fost dor de mine, sper sa nu va plictisesc iar cu cat scriu eu, dar si mie mi-a fost tare dor de voi!!!! Pupici multi de tot!!!!!
Sorel- offf, una calda si una rece. Nu e soacra ta asa de rau dar e masina! Imi pare rau! Sa iti faci repede masina, sa iti recapeti "picioarele" (ca stiu si eu cum e, nici eu nu mai am de ceva vreme si imi iau luna asta masina noua, abia astept!) si soacra sa ti se faca repede bine!!! Pupici!!!
Vali- bine ai revenit! Ma bucur ca ai scapat cu bine de examene!!!! Cu bubitele de la transpiratie cam toate am avut probleme, e drept ca Mario desi era plin la un mom dat nu l-am mancat! Sper sa scape si David de ele repede si usor! Pupici!
Simonaci79 spune:
Vali- ma bucur ca ai cazut la pace cu mama ta si ca te ajuta asa de mult! Pupici multi papaciosului mic si haios, si felicitari p "plimbarici". Eu stiu ca traditia este de a se taia motul inainte de a implini 1 an si daca nu ai putut asa se mai poate inainte de a implini 3. Nu stiu daca e asa sau nu, dar mai multa lume stie la fel. Va pupam si va uram distractie placuta la petrecere!
Simonaci79 spune:
Vad ca am ramas singura pe aici... asa ca plec si eu la culcare! Va pup si va doresc o noapte buna, linistita si fara dureri de dintisori care vor sa iasa la lumina pana dim! Sa mai iasa si ziua nu numai noaptea!!!! Pupiic tuturor!!!
Yasmari spune:
Azi fii-mea a avut o dispozitie de macelar. sa fie oare iar vreun dragalas de dinte? vad eu o galma care parca tot evolueaza....sau poate e reactia ei imediata la delicata mea tentativa de a lasa mai moale cintatul in struna. O rasfat prea tare si i s-a urcat complet la cap, nu pot face chiar nimic ca maraie si ma vineaza peste tot, vrea atentia mea exclusiva; cred ca deja e timpul s-o invat usurel sa-si mai ocupe timpul singurica. Basca, sa v-o pirasc, si cind sint cu tati, umar la umar pe trotuar iar mindra n-are chef de carut, nu sta frate la domnul in brate, miorlaie si-si face vint spre mine, saracu' barbata-miu e nitel ranit in amorul de tatic. Or poate e o conspiratie, astia doi comploteaza sa ma albeasca de tot
De vreo sapt ma speteste la urcat scarile interioare(aici asa-s toate casele), cum o iau la plimbare de minute pusca acolo ma conduce. Azi a urcat si scarile de la topogan.
Nu mai zic nik de mincat, propun doritoarelor de varsat naduful sa ne imprejmuim un loc separat de dat cu capul
, sa nu deranjam bunul mers al comunitatii de bebei ascultatori.
La multi ani Matei!!!, sa cresti mare si frumos.
Simona, eu sterilizez bibe, linguritele si castroanele, nu dupa feicare masa dar odata pe zi sau la 2 zile.Jucariile nu.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
Yasmari spune:
Diana, multumesc c-ai aparut, eram ingrijorata din pricina ta, mai cu seama ca te stiam la cura de slabire.
In lipsa ta, am jucat tontoroiul pe masa si am raspindit cartea ce mi-ai dat-o (saru'mina), sper sa nu te fi suparat ca ti-am furat drepturile de autor![]()
Da' chiar asa, fetelor, nu ziceti nimic despre continut, ati apucat sa rasfoiti ceva, o considerati instructiva?
"May you live every day of your life!"- J. Swift
Monica-Elena spune:
Nicoll_mada gama din care fac parte calma baby si imunobaby este ERBAVITA. Noi am folosit inca d ela 14 zile colic baby si calma baby si am fost f multumita, iar acum mai asteptam putin dupa vacin inca o sapt si ii dau imunobaby.
nicoll_mada spune:
LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI NOROCOSI PT COPILASII CE AZI MAI ADAUGA O LUNISOARA:
EMA ANDREEA-Katink
JULIA-cipcipcip
ANA MARIA-brianamica
LAURA STEFANIA-bAly
Fetele azi am putut intra mai tarziu pt ca merg la proces cu aia de la munca,azi avem recursul.Sa-mi tineti pumnii,m-am saturat de tribunale...
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN