Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Pisicut mie nu de la stomac mi-e rau, cand am crizele astea, am niste crampe oribile la burta, insotite cu usoare stari de greata e drept, dar burta e problema grea Ce fel de analize ai facut? Sanatate multa si tie!
Dede va pupam sa iasa dintisorul cu bine si repede. Andrei a avut o luna de zile scaune moi asa de ma speriasem dar era clar ca nu e altceva, nu earu insotite de nimic altceva. Si noaptea asa facea si el...
Nici acum nu doarme snur, si se mai trezeste si cu dimineata-n cap la 5 juma - 6 ufffff...la lapte...parca e pe vremea comunistilor la coada la lapte cu mosnegii

LA MULTI ANI RADU SI MATEI SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!!!

Tatiana nastere usoara si bebe sanatos, ca mai ai putin pana la prima intalnire! O sa iti intri uso-usor in propriul ritm cu imbracatul bebelui, asa cum iti va spune tie instinctul de mama (nici eu nu am crezut vreodata ca-l voi avea). Daca e cald in body cu manecuta scurta sau chiar fara maneca peste pampers si atat. Afara daca e f. cald, la fel. Daca e mai racoare sosetele si niste pantalonasi subtiri. Un pled subtire de bumbac e suficient acum.
Diana va pupam si ma bucur ca sunteti bine si era vb doar de un mic conflict si care s-a si finalizat cu bine.
Nicol_mada multam de urari esti o draguta Pai nu stiu ce altceva sa fie, sper ca doar asta, si nu mai mult, doamne ajuta!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc mult de tot, anis (apropo, in spaniola nick-name-ul tau inseamna lichior de anason, stiai?), mamini, corbioana...acum am emotii gindindu-ma la orice detaliu..cred ca ma intelegeti...sper sa ma descurc.
Va pup, sanatate la bebeii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

[quote]Originally posted by corbioana

Pisicut mie nu de la stomac mi-e rau, cand am crizele astea, am niste crampe oribile la burta, insotite cu usoare stari de greata e drept, dar burta e problema grea Ce fel de analize ai facut? Sanatate multa si tie!

Analizele pe care le-am facut: calcemie, magneziu, glicemie, colestorol, TGP, TGO, VHS si examen de urina.
Am sa vad cat de bine stau si ce imi recomanda doctorita. Prefer ceva natural, pe baza de plante.

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

LA MULTI ANI RADU SI MATEI SA FITI SANATOSI SA VA BUCURATI PARINTII!!!!

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Gata am scapat de examen si pot deveni si eu mai activa. Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI ! tuturor copilasilor ce au implinit un an si bebelusilor ce au adaugat o luna . Felicitari tutror puiutilor ce au plecat pe propiile picioare !
Mamici am citit acest capitol si sper sa citesc tot din urma cit mai curind. Am vazut ca ati scris cite ceva despre un gel cu aloe. despre ce este vorba si la ce e bun ? Va intreb pt ca am o mica problema cu David. in perioada calduroasa i-au aparut multe bubite de la transpiratie. Are si in cap mititelul si se scarpina cu mare zel atunci cind transpira. Dr mi-a un spray cu aerosoli care nu l-a ajutat mult iar eu il tamponez cu mixtura mentolata pt a reduce din mincarime. I-au mai trecut acum cind s-a mai racorit afara dar ma gindesc cu groaza la zilele calduroase ce vor veni cu siguranta.
Am vazut pozele corabioarei acum si mi-a placut micul chelios. L-am admirat ce bine sta in picioare iar cu baticutul albastru pe cap e mortal. Deasemenea am vazut o printesa cu ochelari de soare haiosi. Ma refer aici la fetita Dianei. E tare frumusica!
Yasmari cind ai timp trimite-mi si mie cartea pe adresa valentina.campan@metro.ro si iti spun sarumina anticipat.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara tuturor!!!!!

Nicoll-mada- multumim mlt de tot pt uraru si pupici! Va dorim si noi numai bine, sanatate si fericire!!! Si va pupam si noi dulce!

Monica_Elena- am inteles! Intrebam unde stati ca la noi s- simtit si in casa frigul zilele astea! Si nu intelegeam unde este asa de cald si soare! Felicitari si voua pt petrecerea reusita si pt globuletul de aur care stie ce vrea in viata! (vezi....aur la aur trage!!!!) Pupici si distractie placuta in continuare la munte daca va intoarceti acolo!

Cristina- multi dintisori inainte!!!!! Noi avem 6 iesiti bine si dna dr la ultimul control a spus ca mai sunt 6 gata sa iasa dar cu mancarea.... El nu mesteca deloc si chiar vomita daca simte ceva mai mare! Si am tot incercat dar degeaba!!!! Asta e, poate cand va fi mai mare si va intelege ca tb sa mestece.....Pana atunci, cum e si vb...rabdare si tutun, dar in cazul meu, rabdare si blender! Pupici!

Acusor - felicitari pt examene si mult succes si la ultimul!!!! Sa scapi cu bine de sesiune!!!! Am vazut pozele cu grasunelul blondin si frumusel si cu voi la plimbare! F frumoase! Felicitari!

Mergi la inceput

Buna seara tuturor!!!!!

Nicoll-mada- multumim mlt de tot pt uraru si pupici! Va dorim si noi numai bine, sanatate si fericire!!! Si va pupam si noi dulce!

Monica_Elena- am inteles! Intrebam unde stati ca la noi s- simtit si in casa frigul zilele astea! Si nu intelegeam unde este asa de cald si soare! Felicitari si voua pt petrecerea reusita si pt globuletul de aur care stie ce vrea in viata! (vezi....aur la aur trage!!!!) Pupici si distractie placuta in continuare la munte daca va intoarceti acolo!

Cristina- multi dintisori inainte!!!!! Noi avem 6 iesiti bine si dna dr la ultimul control a spus ca mai sunt 6 gata sa iasa dar cu mancarea.... El nu mesteca deloc si chiar vomita daca simte ceva mai mare! Si am tot incercat dar degeaba!!!! Asta e, poate cand va fi mai mare si va intelege ca tb sa mestece.....Pana atunci, cum e si vb...rabdare si tutun, dar in cazul meu, rabdare si blender! Pupici!

Acusor - felicitari pt examene si mult succes si la ultimul!!!! Sa scapi cu bine de sesiune!!!! Am vazut pozele cu grasunelul blondin si frumusel si cu voi la plimbare! F frumoase! Felicitari!

Mergi la inceput

Ioana-

quote:
Simona o sa vezi ca intr-o zi se apuca de mers si nu se mai lasa! Si atunci sa te tii, lasa toate la timpul lor, ca nu are 18 ani o sa mearga si o sa pape mancarica obisnuita cand o avea el chef, asa-s baietii, mai puturosi, deh...si peste 3 ani ne zic sa nu-i mai pupam ca le e rusine

Pai de asta imi e cel mai teama! Ca va creste repede si ca nu ma va mai lasa nici sa-l tin de mana pe strada ca ii e rusine cu mine.... Ehe, asta inseamna sa fii mama de baiat!!! Cu mersul...merge bine de manuta si am vazut ce inseamna ca se duce numai pe unde nu are voie...stiu ca sunt mai puturosi baieteii.... dar cu mancarea ma cam ingrijoreaza si este si mai greu ca daca ar manca si el si zdrobit cu furculita as putea pleca si eu cu el pe undeva...asa imi e tare greu mai ales ca si la borcanase mancarea mai complexa este mai mare...Asta e daca e puturos ce sa-i fac? E al meu si il iubesc si asa! Pupicsi si voua si va multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Mai am o intrebare acum ce ma framinta : Motul trebuie taiat musai inainte de a implini un an ? Asa e traditia sau ce ? Explicati-mi va rog caci eu aveam de gind sa-i tai motul la o zi dupa ce face un anisor si nu vreau sa fac ceva nepotrivit.
Si acum sa-mi laud si eu puiul caci nu v-am mai scris de mult despre el. Face distincita clara acum intre mine caci ma striga mama si bunica lui pe care o striga baba. Se mai intimpla insa sa ne spuna mama la amindoua dar eu nu ma supar caci bunica lui e chiar o MAMA pt el. Sa-mi triasca mama caci ma ajuta tare mult iar eu stau linistita la servici pt ca isi da tota silinta sa-i fie bine lui David. Azi a reusit puiul meu sa se ridice singurel in picioare tinindu-se de tocul usii. E un mare maestru la mersul de-a busilea si dejaa experimentat mersul de-a busilea prin iarba. Se joaca cu placere in nisip si e tare bucuros cind ma dau cu el in leagan. Nu i-a mai aparut nici un dintisor are 4 dinti de la 8 luni si vad ca nu are de gind sa-i mai apar vreunul. Papa tot ce i se da. Molfaie piinica, rontaie biscuiti, pulpe de fructe. In perioada in care a fost tare cald in Bucuresti nu a mai papat asa bine decit iaurt si lapte vroia. Acum a inceput sa pape si pireul de fructe dar refuza pireul de legume. Sper sa pape si legume curind.
Ma retrag si eu la culcare. Noapte buna copilasi frumusei si parinti buni !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Albinutzza- am incercat toate variantele!!!! Intr-o manacrica pasata toata daca simte o bucatica de mancarica o idee mai mare vomita!!!! Si daca ii mai dau in cont asa mai vomita iar si apoi urla cat il tine gura si nu mai papa deloc!!! Si cand zic mai mare, ma refer de ex la br de vaci facuta de mine care e pasata dar nu facuta chiar spuma. Deci daca simte papica si pasata fin dar ceva mai aspru...acelasi lucru! Ba mai mult! Daca e pasata fin si mai tare, groasa, la fel face! Tb sa fie spuma si f moale sa alunece direct in gat sa nu cumva sa faca el nici cel mai mic efort!!! Putoare mica ce am eu.... Multumim si pupici!!!

Ioana- era sa uit: Multa sanatate si sper sa iti treaca repede de tot!!!!! Am avut si eu problema asta de vreo 3 ori de o luna si jum incoace si tare greu trecea! Nu stiu ce o fi! Acum vad ca de ceva timp nu am mai avut probleme dar si eu sper sa fi fost intamplator, sa nu mai patesc asa de des! Pupici multi si ai grija de tine!

Ema.nu.ela- multumim mult de tot! In concediu as fi vrut sa merg la mare dar am inteles ca oricum nu e prea rec pt copilasi asa de mici mai ales cand sunt ca al meu asa de albi si el oricum s-a ars rau pe fata in aprilie cand nu era soarele ca acum. La munte mai vad daca o sa ma duc ca oricum acum stau la curte si e iarba verde si aer curat si aici si nu e chiar asa de imperios necesar sa plec. Mai e pana la sf verii, cine stie, poate voi pleca.... Multumesc mult oricum! Pupici fetei frumoase sa-i treaca repede durerile de dintisori si sa scape iasa repede sa nu o mai chinuie!

Sorel- la multi ani inca o data, sa va traiasca! Imi pare rau ca ai avut o zi asa proasta si ii transmit multa sanatate soacrei tale, sa-si revina repede! Si voua distractie placuta si timp frumos sambata! Aaaa, si eu tot din 2000 am permisul. Sa verific mai des benzina? Ma paste si pe mine? Pupici multi!

Anis- multa sanatate!!! Imi amintesc si eu cu drag de per asta cu toate arsurile si greturile, tot frumoasa mi se pare!!!! Iar Ingrid.... o fi fost bun, mai stii? Imi imaginez ce fata ai facut cand ai vazut-o! Pupici!

Mergi la inceput