Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Buna fetelor, ma bag si eu in subiectul vostru cu o intrebare: urmeaza sa vina in curind bebitza si la noi (DPN e 4 august) si voiam sa va intreb pe voi care aveti mai multa experienta: in ce ati tinut imbracati bebeii nou-nascuti anul trecut pe vremea asta cind banuiesc ca era la fel de cald?
Adica mi-e teama sa il infofolesc prea mult, dar nici frigut sa nu ii fie, caci mecanismul de autoreglare terminca la bb mici inca nu e activat...
Noaptea ii inveleati cu patura? subtire-groasa?Dar la plimbare, in carut ce puneati? cum ati facut?
Sper ca nu va stresez cu intrebarile mele...
Tatiana, , 35 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara tuturor!

Motivul disparitiei mele temporare nu mai exista, am avut un mic "conflict" cu cineva care s-a incheiat din fericire cu bine . Totusi v-am citit si admirat pozele din umbra .

Ma asteapta ultimul examen din acest an, pediatria, joi si vineri, asa ca dupa el voi reveni.

Pana atunci va las sa va uitati, daca vreti, la niste poze noi cu Iulia .

Va pupam pe toti!

Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mamePuiul meu iubit e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Taty...o tii cat mai dezbracata.Intr-un body cu maneca scurta, atat.Nu o infofoli ca moare de cald.

Diana bine ca s-a rezolvat.

Mamini
, ce frumos ai aranjat pozele, pe luni.Pupici pt printesa mica si frumoasa.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Taty,Revin ca vad ca ai mai multe intrebari.
La peste 30 de grade afara eu o scoteam in carut,landou in body cu maneca scurta atat si picioarele goale.Asa o tineam afara.Noaptea nici atat nu o inveleam cu ceva, chiar dadeam drumul in living la AE.
In spital mi-au tinut-o in fundul gol sau doar in pampers, ca era f cald.

Acum ce sa-ti zic, decat sa te ghidezi dupa tine, daca tie iti e cald si bb ii e cald.Eventual seara ii pui un scutec ceva f subtire.
Nu te ghida dupa mainile reci ale bb etc, nu sunt un indiciu bun, asa sunt ei pana la 3-4 luni cand isi regleaza una alta.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by anis

Taty...o tii cat mai dezbracata.Intr-un body cu maneca scurta, atat.Nu o infofoli ca moare de cald.

Diana bine ca s-a rezolvat.

Mamini
, ce frumos ai aranjat pozele, pe luni.Pupici pt printesa mica si frumoasa.

AniS

multam, mamico. le-am pus pe luni ca le-am pus repede, cite una-doua din fiecare folder, cum le am salvate in calculator...pupici si pt motzata ta mincatoare de "delicii".

Taty, eu sunt pe aici, dar degeaba iti raspund, ca a mea e nascuta in august, dar in Finlanda era destul de rece, ii dadeam un costumas din ala cu totul.fara patura. si in spital la fel,plus patura,dar aerul conditionat mentinea temperatura la 18 grade. nastere usoara si bebe sanatos!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna seara,buna seara,iata ca mi-am facut aparitia si vreau sa mai recuperez!
Steaua bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca baietelul!!!
Simona am vazut ca Mamini te sfatuia sa-i dai ceva de imunitate lui Mario.Eu i-am dat Codrutei Imunobaby si am fost foarte multumita.Din martie si pana acum nu am avut nici mucisori,tuseli sau alte chestii din astea.Din aceeasi gama ii dau acum calmababy,are un somn destul de agitat,cred ca de la dinti.dar si aici se vad imbunatatiri.Am uitat sa-ti spun ca toate produsele din gama Baby sunt 100% naturale.Pupicei la zambaret!
Yasmari multumiri pt carticica si multi la fetita si mamica!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Ioana admirat si restul de poze,e un super cheliuta al vostru.Si foarte bine arati i tu!
Monica-Elena ne bucuram ca va e bine la munte si distractie placuta la nunta!
Ella !!!
Cristina eu am inceput de mai mult de o luna lapte de vaca Codrutei.Si desi stiam ca nu e bine sa-i dau din prima cat vrea a baut fata mea 200ml si nu a avut nici o problema.Tot din acela consumam,totul e ok.Multumim pt felicitari.
Yasmari multam frumos pt gandurile tale;oi fi cetit tu,dar ai cetit bine.sa-ti spun reactii ale domnisoarei mele?Cand vine tataie,adica tata,care nu are curajul sa miste in front la ce vrea ea,e super fericita,striga,topaie etc;daca vin mami si tati,zambeste sagalnic in coltul gurii...Ca sa vezi,ce zici?
Andatudor multumim pt felicitari!
Dede nu cred ca e cazul sa-ti reprosezi tie ceva si esti consrienta de asta si din esenta mesajului,hai,un zambet pt puii tai,poate sunt ei mai sensibili!

MMN

Mergi la inceput

Fetele....am terminat prima mea dulceata de caise!!!Taaare buna!
Mamini multumim pt felicitari!E greu fara zana mea,dar sunt constienta ca e cel mai bine pt toata lumea!Zi Veve te ajuta la curatenie folosin "mopul"?Pupam fata dulce!Am vazut pozele,m-am indragostit de Veve!
Simona si tie multumiri!Mai si inca un pt cat ne-a fost de dor de voi!
Pisicut si pt voi multumiri!
Acusor vazut pozele bucalatului mic si imi plac ochisorii: ca doua mure!Concediu placut!
Ioana sanatate,ia vezi tu,chiar indigestie sa fie?
Sorel sper ca restul zilei a fost mai bun,sanatate soacrei!
Diana ...mmm ce mult va place si voua la baita!!!Pupam fata cu palariuta si ochelari de soare!

MMN

Mergi la inceput

Fetele hai ca bantui singura pe aici,fug ca a inceput semifinala Germania-Italia.Nici nu stiu cu cine sa tin,poate Italia.Cat despre titlul mondial imi plac portughezii,dar parca si francezii ar merita.Cum dracu oi fi reusit sa-mi placa doua echipe ce se infrunta intre ele in semifinala?
Hai fete microbiste,va bagati la un pronostic?

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Din pacate nici restul zilei nu a fost mai bun.
Am constatat ca defapt nu ramasesem fara benzina ci pur si simplu pierdusem o "bucata" din masina intr-o groapa probabil ... si inca una din mator nu o bucata oarecare.. Va dati seama ce naspa. Parca mi-am pierdut picioarele. Noi eram tot timpul in masina. Soacra insa nu are mana rupta ... doar fisurata din umar.
Referitor la meci .... cred ca pierde germania. O seara placuta tuturor.
La multi ani Matei!!! (bebestrunfitza)

Mergi la inceput