Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 13
pisicut spune:
Corbioana, si eu de vreo 2 saptamani am patit ca si tine. Rau si orice mancam scoteam afara (ca atunci cand eram gravida). Doctorita mea a zis ca e de la fiere. Si am inceput sa beau ceai de galbenele si de urzica. Acum ma simt bine si astept rezultatele la analize.
Sper sa nu fie si la tine la fel. Cel mai bine la medic.
sa te faci bine.
mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete
sorel spune:
Multumesc pt. urari. Intradevar flacaul meu face un an azi .... e baiat mare de acum. Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut anul!!! Aseara imi aminteam cu placere despre aceasi zi dar cu un an in urma. Noi motul il taiem sambata ... sper sa fie cald si soare pt. ca am organizat o petrecere in aer liber.
Ziua de azi a inceput cam prost dar speram sa se remedieze situatia. Am fost cu copilul si cu bunicile la biserica sa-l impartasim pe praslea apoi in pita si la intoarcere am facut "pana prostului" adica am ramas fara benzina ... prima oara de can am carnet (2000). Soacra m-a ajutat sa imping masina pe troctuar (eram cu mama, soacra, bunica si copilul + porbagajul plin de cumparaturi) ... de nu se putea intampla cand sunt singura!!!!!!!!! Deci cum va spuneam soacra ma ajuta sa imping masina si ... cade ..... si-a rupt mana ... din umar. Acum e la spital inca. Si avea o gramada de musafiri azi ..... naspa inceput de zi....
Va las si revin cu amanunte diseara. Multumim inca odata si La multi ani si pt. ceilalti copii nascuti azi ... de ziua Americii.
mamini spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei!
Andreea(Acusor) e un scump baiatul tau, cu obrajori buni de muscat...cum te abtii?![]()
Ema, asteptam pozici de la eveniment, sa va fie de bine! si salutari si Irinei, mi-e dor de ea si de optimismul ei.
Nicoll_mada, le scosesem de la public, le pun iar pt citeva zile:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/my_photos
M
anis spune:
LA multi ani bb din ultimele zile si celor de astazi.
Eu am rams fara mama de 1 sapt si e tare greu, acum au revenit si arsurile...si..asta e..
Ingrid e bine inca ii e frica sa-si dea drumul la mers, dar o las cand o vrea ea.A luat si ea o cazatura mai urata ,dar nu foarte.azi in schimb am prins-o mancand pamant de flori ![]()
Mamini am cautat poze cu voi..si n-am gasit...da-mi o mana de ajutor!
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Ioana pai tocmai am vazut si eu bine al doilea dinte de sus care e gata sa sparga si azi noapte a marait din juma in juma de ora, deci clar ca e de la dinti. Azi a avut scaun bunicel sper sa fie bine si in continuare. Scuze dar inca nu am vazut pozele, o sa ma uit deseara, acum citesc doar in fuga ca am treaba.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Cristina, de 4 zile ii dau Smecta cate un pliculet pe zi.
Il bea cu placere spre uimirea mea, doar ttrebuie sa fie un pic caldut.
Gel cu aloe inca nu dau la nic unul. O sa ii dau la Adi dar inca nu am primit flaconul, ei vreau sa ii dau Imunobaby, cu gelul de aloe mai astept desi stiu ca se zice ca se poate da.
Simona, Pisicut si poate am uitat pe cineva, multumesc de incurajari.
Problema mea e ca Adi nu a fost pana in primavara asta de loc bolnavicios, dar primavara asta si deja vara tot intr-o raceala o tine. trebuie sa mergem la ORL sa vad ce ne zicede polipi.
Poze
mamini spune:
Anis, am pus linkul in mesajul precedent.
mortala si Ingrid cu pamintul de flori...sa creasca mai bine...
a luat si o gurita de apa dupa? ca mi-am adus aminte de Maria Emanuelei cum bea apa de mare cu lopetica si papa grisine cu nisip...
fie-mea lingea parchetul aseara, era ceva acolo, apa sau nu stiu...sosese limba si "dadea cu mopul"
si in bucatarie da si covorul la o parte ca sa caute frimituri pe sub el...parca as tine-o nemincata!
si noi nu stim cum sa mai sterilizam si dezinfectam totul in jurul lor...
M
delia grozav spune:
La multi ani!

RADU (SOREL)

MATEI (BEBESTRUMFITZA)
Poze
acusor spune:
Anis, Mamini, chiar ca mortale fetele voastre. Ce-o mai manca si al meu cand o sa inceapa sa mearga.....
Mamini, ma abtin cu greu sa nu-l musc.
L-am muscat odata si m-a muscat si el de fata. Am avut semn 2 zile.
Nu stiu daca ti-am mai zis, Veve e superba. Vorba cuiva (sorry ca nu mai stiu), am si uitat cat de frumoasa e. O sa rupa multe inimi.
Mi-am adus aminte. Pe jumate de dintisor s-a dus pata galbena. Da' il frec seara cu tifon tare de tot. Plange, dar n-am ce sa-i fac. Saru'mana de sfaturi.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
mamini spune:
Multumesc, Andreea, creste inima in mine...
ma bucur ca se rezolva cu pata aia. cred ca iti e greu, clar se trezeste "canibalul" in tine cu obrajorii aia...eu am muscat-o pe a mea o data putin, de popou, prin scutec, dar tot s-a speriat si a plins ingrozitor. m-am simtit criminala...dar asta nu inseamna ca nu imi vine... si ea ma musca de degete si de picioare, cind ma prinde...
daca te apuci sa ii dai fluor lui Teo, verifica sa nu fie fluor si in apa de baut(apa plata, daca ii dai, ca in cea de la robinet nu cred ca e). sub 3 ani/14-15kg se da 0.25 mg fluor pe zi, numai cind e mai putin de 0.4mg/l(fluor in apa).
M