Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 12
Monica-Elena spune:
Simona pe calea vacaresti stam mama dar bate soarele mereu in apart si deci peretii sunt super incinsi, deci in casa este f cald cam 30 de grade. Invatati cu racoarea de la munte iti dai seama....
Cat despre vacin l-am trecut cu bine chiar nu a plans deloc acum sper sa nu aiba nici efecte adverse.
Si noi ne-am taiat motul pe 24 iunie si pe 25 iunie cand am implinit anul am suflat in tort si ne-am batut cu frisca
. Noi am ales cheile de la masina, aur(un lantisor cu cruciulita si verigheta lui mami odata amandoua) si banii. In treacat am mangaiat si cartea si am pus mana pe pix dar l-am scapat
.
palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI !
Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata,sa fiti sanatosi,fericiti si iubiti!
Cristina,Rares
nazdravan de 1 an si Mihnea
sugubatz fara pereche
palmyrah2002 spune:
Delia ,ai incercat smecta?
Lui Rares ii merge bine,dupa 1 pliculet sau 2 se regleaza scaunul.In carti am renuntat sa ma mai uit fiindca mai rau ma sperii!
A,ii dai si ei Gel de aloe?Cind am inceput sa-i dau lui Rares a avut scunele un pic mai moi,dar in timp nu au mai fost probleme.
Simona, pupicei lui Mario!Si Rares adora mincarea pasata,dar am inceput de doua saptamini sa o fac mai mare la blender ,ba chiar sa ii dau cartofii sfarimati cu furculitza in ciorba.
La inceput a fost mai greu,dar sper sa se adapteze,mai ales ca abia are doi dinti perfect iesiti,un al treilea aparut de 3 sapt.cam micut si al patrulea care a spart de 1 sapt.
acusor spune:
Neata!
Urez si eu cu intarziere
LA MULTI ANI!
copilasilor nascuti pe 1, 2 si 3.
LA MULTI ANI RADU SI MATEI!
Sa fiti sanatosi si cuminti!
Am avut 2 examene in week-end si mai am unul sambata si gata cu sesiunea asta. Trec in anu' 3! 
Ioana, l-am vazut pe Andrei. Ii sta bine si cu cheliuta dar era frumos si cu par. Si eu vreau sa-l tund pe Teo dupa ce ii iau motul dar nu f. scurt.
Eu ma pregatesc sufleteste de concediu la mare. Sper sa fie bine.
Dupa povestile fetelor de la malul marii, mi-au mai trecut emotiile.
Lenesul meu a inceput sa ia pozitie de mers in 4 labe. Cu mersul sta binisor, dar doar tinut de manute.
Am mai pus niste si niste poze noi.
Yasmari, vreau si eu carticica, please. eavoicu@yahoo.com.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
vreau si eu carticica Mari,adresa mea e cea de la poze
tati al nostru drag dupa ce n-a facut surprizasi a venit din Irl la noi pt ziua fetei,a plecat azi.deja mi-e dor tare de el...
draga mea s-a jucat f frumos cu Ioana,fetita Irinei Bungau.avem pozici cu ele amandoua jucandu-se.o sa le pun zilele astea.
avem si varsta schimbata la cat suntem de mari
Emma ne bucuram ca tati va facut surpriza, chiar meritati doar sunteti fetele lui
Asteptam poze, iar varsta e super...ce frumos suna...Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
7+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
corbioana spune:
Neata tuturor! Stau si eu pe aici cu cafeaua desi mi-a fost tare rau azi-noapte. E a treia oara in decurs de 2 sapt cand fac (cred) indigestie si mi se face rau groaznic...zau nu stiu de ce...
Simona
o sa vezi ca intr-o zi se apuca de mers si nu se mai lasa! Si atunci sa te tii, lasa toate la timpul lor, ca nu are 18 ani
o sa mearga si o sa pape mancarica obisnuita cand o avea el chef, asa-s baietii, mai puturosi, deh...si peste 3 ani ne zic sa nu-i mai pupam ca le e rusine 
Acusor, multumim frumos
si va dorim concediu placut. Asa e, si mie imi placea cu par, dar stii ce repede creste? deja a crescut putin si trebuia sa se uniformizeze ca era tot alandala. Mai ales dupa ciunteala de la motz. Si e baiat, nu-i bai. Ooooh, am vazut poze cu Teo, mai mai, mai ce grasunel frumusel ai acolo.
Un voinicel scump. 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Albinutzza spune:
Monica, bine ati revenit, hai ca acum parca e mai bine, mai putem respira. Felicitari pt alegeri, se pare ca avem multi
printre noi. Distractie plakuta la nunta.
Simona, si Luca vomita cum simtea o bucatika mai mare. EU am facut asa: am inceput cu un sfert de cant de mancarica am sfaramat-o cu furculitza, si restul al blender. Apoi am amestecat cate putin din cea facuta la blender cu cea facuta cu furculita, si asa aluneca mai bine pe gat. Incearca si asa. Se face ca se inneaca, vomita, dar se obisnuieste. Noi am reusit sa mancam si mai mare. Acum de ex ii dau ciorbitza, si daca sunt cartofior ii sfaram cu furculitza, si restul legumelor asa cum sunt, prin razatoare, asa le manaca. Sunt hoti, si smecherasi, treb doar sa ai tu rabdare si sa nu te sperii
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
7+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Tethys spune:
BUNA!
"LA MULTI ANI!"
1 ANISOR: RADU [Sorel], MATEI [bebestrumfitza].
"La multi ani!"
11 luni: REBECA [Diu], MARA [bebec07].
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005Cat suntem noi de mari!!!
ema.nu.ela spune:
simonaci,
bine ai revenit. ma bucur ca sunteti amandoi bine. ar fi bine daca ai putea sa mergi eventual cu o prietena sau ruda si tu un pic in concediu pt mario ca-i va placea tare mult.
ioana,
cand mai ai indigestie asa nasoala ia imodium si incearca macar 3-5 zile sa tii regim ca sa-si revina stomacul. ca e posibil sa fie un gen de enterocolita care nu trece asa usor. in general de la asta te simti f rau.
aseara dupa ce a baut laptele si s-a foit prin patut si a inceput sa urle i-am dat cu dentinox pe gingie si in 10 min a adormit. si-a dormit tun pana la 7 asa ca azi sunt fresh :) vorba unei prietene "sa mai simt si eu ca am copil" ca cica pana acuma n-am stiut.
mamica de maria, 11 luni
corbioana spune:
Emanuela multumesc frumos pt sfat, fix la asta ma gandeam si eu acum, ca e un soi de enterocolita si ma gandeam sa fac niste cercetari pe net despre cum se manifesta. In viata mea nu am avut pb digestive nu pricep ce se intampla...probabil cu varsta...Normal ca pap usor sa imi revin, paine prajita, branza, etc. Ce ma tem e sa nu fie ceva permanent de care sa ma feresc...
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos