Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Pisicut- multumesc mult de tot!!!!!! Adresa mea este simonaci79@yahoo.com. Multumesc mult mult de tot ca nici nu stiam de la cine as putea sa cer!!! Pupici multi!

Mergi la inceput

Urez si eu cu intaziere La multi ani cu sanatate si fericire, bucurii si impliniri pt Mateias scateias!!!!!!! Sa fii sanatos si sa umplii sufletul lui mami numai cu bucurii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

vreau si eu carticica Mari,adresa mea e cea de la poze
tati al nostru drag dupa ce n-a facut surpriza si a venit din Irl la noi pt ziua fetei,a plecat azi.deja mi-e dor tare de el...
draga mea s-a jucat f frumos cu Ioana,fetita Irinei Bungau.avem pozici cu ele amandoua jucandu-se.o sa le pun zilele astea.
avem si varsta schimbata la cat suntem de mari

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Si ca tot sunt la capitolul asta....... sa urez si pe cei de maine in avans, cum va obisnuisem.....

LA MULTI ANI, SANATATE SI FERICIRE PT RADU (Sorel) si MATEI (bebestrumfitza). Sa fiti sanatosi, voiosi si fericiti!!!!!!!

Mergi la inceput

Ema- pupici sa treaca dorul si supararea!!! Lasa ca imediat trece luna iulie si va vedeti iar!!! Abia asteptam sa vedem poze! Irina ce mai face? Pupici multi!!!

Plec si eu acum, vad e liniste pe aici...... Va pup si mai vb maine!!! Noapte buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Matei, sa cresti mare, sanatos sa-i bucuri pe parinti!
Mada, felicitari Codrutei pt primii pasi!
Dede, imi pare rau ca Adi si Medeea sunt raciti, multa putere si rabdare ca trece si asta.

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Yasmari, multumesc pentru carticica!

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

La Multi Ani Marilor si Micilor sarbatoriti de zilele astea : Oana si Matei + toti bebeii care mai adauga o lunisoara zilele astea. SA cresteti mari si norocosi si sa va bucurati mamicile si taticii!!!

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
Poze cu noi

www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

AAA...am scris ditamai mesajul,il trimit si cand colo nu eram logata.Voi raspunde cat mai scurt pt ca trebuie sa plec la serviciu!
Simona multi pt tine si Mario ranjitul.Ma bucur enoem ca sunteti bine si ca totul este in regula.Sa dea Dumnezeu sa iti continui viata asa cum iti doresti!
Cami,Sorel ma bucur ca atti avut concedii reusite,sper ca si Codruta sa se adapteze atunci cand vom merge.
Mamini noi nu am putut sa o admiram pe Veve,spune ca albumul nu e public...
Kasi spor la invatat,sa aveti bafta!
Yasmari daca nu te superi as dori si eu cartea.Adresa este nicoll_mada@yahoo.com.Multumiri anticipate!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI,FRUMOSI SI NOROCOSI PT COPILASII CE AZI ANIVERSEAZA PRIMUL ANISOR:
RADU-sorel
MATEI-bebestrumfitza

La multi ani si pt cei care mai adauga o luna!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput