Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Raspund si eu la 1-2 mesaje, ma duc sa-i dau lui praslea sa pape si revin!!!

Nicoll_mada- felicitari puiutei tale pt primii pasi!!!! Multi ianite si sa fie sanatoasa! Iar tie pupici multi sa treaca macar putin dorul de fata!!! Lasa ca vine ea repede acasa. Si spor la treaba! Dupa cum vezi, am revenit si eu in forta si iti multumim mult si pt pupici!!! La fel si voua!!

Dede- multumesc mult pt informatii! Asa am crezut eu dar am vb azi cu dna dr si nu ii da de fapt gamaglobulina ci Bronhovaxon, eu eram in urma rau.... Multumesc mult!!! Sper sa aiba efect!

Ioana- am vazut poze frumoase!!! Felicitari pt Andreiutul tau plimbaret!!!!! Am vazut ce bine sta in picioruse si merge nu ca puturosul meu!!! Si ma bucur ca ai deschis sub de mot, tocmai voiam sa intreb eu pe aici ca am crezut ca voi fi singura cu taiatul la un an!!!! Restul fetelor, nimeni nu a mai taiat mot/rupt turta??
Multumim pt urari si va pupam si noi cu drag! Si felicitari pt primul anisor!! Multa sanatate si fericire, bucurii si noroc!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multumim mult de urari
la multi ani Matei
la multi ani si tuturor bb care au mai implinit o luna

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Multumesc mult fetele de aprecieri pentru fetele mele jucause.

Intr-adevar serbarea a fost si cu poezii si cu dansuri, iar mirunei se pare ca i-au priit la fix dansurile pe care le face si in plus. A fost zambitoare tot timpul si s-a simtit in apele ei. Iar Cristina e innebunita dupa ea, acum e inca si mai fericita ca stau amandoua acasa ziua.

Cristina e tot mai nazdravana pe zi ce trece, a inceput sa mearga repede ture-ture intre mine si tati, se catara pe scunele, masuta joasa etc si deci tb supravegheata tot timpul. spune mama mai mereu si tata foarte rar (sac) spre deosebire de sora-sa care nu voia sa zica mama cu nici un chip.

Va dmir mult, fetele, ca reusiti sa tineti pasul cu scrisul, eu nici macar cu cititul nu mai sunt la zi.

Va pup pe toate si abia astept sa fiu mai libera sa mai palavragim ca pe vremuri.

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

alte poze noi cu noi -iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Yasmari
Hristina, super tema zic io, desi nu-s in ea (tema); din cunsotinte vagi si generale, probabil Radu Gyr e unul din discutati, am rasfoit o poezie,doua.

Wow, felicitari!
Nu multa lume a auzit de Radu Gyr! E muscelean de'al meu!
Pe langa el, mai tratez Vasile Voiculescu, Nichifor Crainic, Virgil Carianopol, Sandu Tudor, probabil Arghezi, Andrei Ciurunga,etc

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

yasmari, scuze, am uitat pe PM sa-ti dau mailul:
bogdana_mitu@yahoo.com

Merci

Mergi la inceput

Simona, si eu ii rup turta Cristinei la un an. Mai bine zis, va fi in WE dinainte (22 sau 23 iulie). Inca n-am habar ce si cum vom face, mi se pare o vesnicie pana atcuni . Cred ca eu gandesc in functie de cate mai am de facut pana atunci

Offf...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Yasmari, saru-mana mult pentru aprecieri. Am si filma pe video tot ce a mosmondit el acolo, iti inchipui, E adevarat, e un haios si un omulet in toata regula maine-poimaine imi spune sa nu-l mai pup ca i-e rusine.....
Aldebaran multumim frumos pt aprecieri si voua! Si Andrei doarme in stilul asta de ceva timp si ma dipsera dimineata...
Caterina multumi frumos se poate sa aiba si de la mine cate ceva ca doar sunt mama lui nu? desi mai toti il lauda pe tati
Cristina, asemenea si tie pt aprecieri, multumim frumos. Ma bucur ca voi vedeti asemanarea si cu mine, desi eu nu ma supar nici un pic daca seamana numai cu tati. Daca e, ok, daca nu, iar ok. Nasul lui l-a tuns zero cu masina pe Andrei, pe care i-a facaut-o si cadou de altfel de iuza lui
Anda multumim mult Da, pai e cheia pe care a ales-o prima de pe tava cu minuni. E hotarat clar se pare. Eu zic ca nu are nimic daca faceti treaba cu motul cu putin timp inainte, nu vad ce problema ar putea fi.
Dede sa stii ca asa am patit si eu cu Andrei cam 2-3 sapt. cu scaune moi, si a naibii treaba sa stii ca a coincis cu sosirea dintilor de sus (al doilea si al treielea de sus). Cu regim cu tot (mar copt, orez, piept pui, banana, lapte cu praf de orez tot moi el facea). Si au trecut abia incoace de vreo sapt si ceva 2 de la sine. Nu stiu ce sa zic....Va
Cryna multumim pentru urari
Magda
Simona multi si pt voi. Mario va merge si el cand va avea chef, sa vezi tu, ca odata isi iau avant, ca in general si Andrei a fost puturos pana acum si la mers de-a busilea, si la sprijinit, etc. Dar toate la timpul lor, ce sa ne facem noi griji? Au tot timpul Da, noi i-am taiat motul lui Andrei, l-am lipit pe un euroi cu ceara si apoi l-am pus sa aleaga de pe tava cu minuni si apoi i-am facut freza cheliuta.
Bogdana felicitari pt Cristinuta care merege repejor

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Am revenit si eu! L-am culcat pe Mario si am venit repede sa citesc in continuare!

Monica- bine ati revenit si distractie placuta la nunta! Dar unde stai tu de e caldura ca la noi a venit un frig.... Sper sa se mai incalzeasca un pic ca nici asa nu imi place! E drept ca si caldurile care au fost sapt trecuta.... Succes la vaccin sa nu aveti efecte neplacute!

Ella- ma bucur sa aud vesti de la tine!!! Noi suntem bine, am mai zis eu, am si terminat divortul si acum sunt cu praslea al meu la mama. Nu stiu cat de fericita sunt dar cu siguranta mult mai linistita!! Sper sa ne fie din ce in ce mai bine de acum! Pupici multi pt tine si fetele tale frumoase!

Cristina- eu nu am dat inca si nici nu stiu cum tb combinat!

Sorel- nu cred ca e prea devreme, de la un an se poate incepe. Pt afte este f buna glicerina cu stamicina, o pastiluta de stamicina la o sticluta de glicerina daca nu gasesti gata preparata. Pupici si sa-i treaca repede baiatului aftele!! Si pofta buna in continuare!

Anda- pai motul se ia oricum inainte de a implini un an. Eu i-l iau cu o sapt inainte dar nu cred sa fie probleme daca i-l tai cu 3 mai devreme! Distractie placuta la mare si timp frumos!

Dede- imi pare rau ca iar ti-au racit puii!!! Stai linistita ca nu gresesti cu nimic numai ca tu il ai pe Adi care este mai mare si ia mult mai usor orice boala pe care i-o da si Medeei! Pupici si sa le treaca repede si pupam si fata sa se faca repede bine si sa scape de regimul cu orez! Poate chiar e de la dinti, sau de la caldura?? Sanatate multa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

quote:
Originally posted by Simonaci79

Pisicut- daca nu te superi pe mine am si eu o intrebare!!! Cum ti-ai facut adresa de gmail? Tb neaparat invitatie? Ma poti ajuta te rog si pe mine ca as vrea si eu sa-mi fac!!! Multumesc mult de tot anticipat!!!

Simona mamica lui Mario-Gabriel, praslea cel vesel si voinic - 22.07.2005
Poze Mario Gabriel

Adresa de gmail se poate face doar cu invitatie. Am sa-ti trimit si tie o invitatie, am nevoie doar de adresa de mail.

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Ema.nu.ela- ce frumos povestiti voi de concedii.... Pupam fata sa nu se mai trezeasca noaptea, sa o tina pe mama ei la joaca!

Boga- pupam fetele frumoase! Felicitari Mirunei pt serbare si Cristinei pt "alergari" si "mama". Si abia asteptam sa vii mai des pe aici, sa vb mai mult!!! Tu unde ii faci petrecerea pt turta Cristinei? Noi o facem la o terasa ca vom fi vreo 25 de pers si abia am gasit locuri azi si la 1 mil tacamul de pers! Noi facem pe 16 iulie ca pe 22 e ziua lui si e sb si tb facuta inainte! Distractie placuta fetei!!!! Si voua!!!!

Ioana- multumesc pt pontul cu lipitul pe ban, nu stiam!!! Mario... puturos nevoie mare!!! Si cu mancatul si asta e mai rau decat ca nu merge ca de mers merge f bine tinut de manute sau la el in tarc singurel dar pe jos ii e frica. Si daca merge pe jos imediat se apleaca sa caute ceva si o ia in 4 labe....Toate la timpul lor dar cu mancarea ma omoara ca nu mi se pare normal sa mai vomite de la orice faramita milimetrica care nu e pasata f fin!!! Asta e, el sa fie sanatos ca ii pun daca e cazul si la scoala mancarea pasata in borcanel.... fac si eu haz de necaz!!! Pupici multi!

Mergi la inceput