Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 20
Dianami spune:
Buna seara!
Am vazut poze cu pui frumosi
.
Ioana, Andrei chiar ca pare mai...baietel
cu frizura cea noua. E tare sugubat, iar petrecerea de 1 anisor se vede ca a fost f. frumoasa
. 
Mamini, de Veve nu am decat cuvinte de lauda, are niste ochisori superbi
. Merge cu hamul?
A, mi-a placut tare mult curcubeul acela, parca e ireal...voi puteti dormi in noptile astea albe?
Acusor, vazui mult-laudatele falcute ale lui Teo
. Pupam si noi baietul bucalat
.
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Puiul meu iubit e atat de mare
Dianami spune:
Anis, Mamini, Emanuela, si mandra mea baga in gura tot ce prinde, trebuie sa fiu numai cu ochii pe ea. Cea mai noua isprava: isi ia ghetutele si sandalele din dormitor, vine cu ele in maini, de-a busilea, pana la bucatarie, si le pune in galeata de gunoi
...cred ca vrea altele
.
Mada, Simona, Vali, Corina, multumim ca v-ati uitat la pozele noastre. 
Tatiana, eu am tinut-o destul de dezbracata pe Iulia, am facut cum am simtit eu ca e bine, in ciuda sfaturilor de a-i pune caciuli vara s.a.m.d venite de la cei din jur. Pana acum nu a avut nici o problema de sanatate. Nastere usoara!
Yasmari, poti sa joci in continuare tontoroiul
. Multumesc de grija, ma simt bine, am pus juma' de kg in 2 saptamani, dar am mancat bine
ca am de invatat. Oricum nu se vede, ca am dat destul jos, dar mai am
. Nu mi-ai luat nici un drept de autor, cartea nu e scrisa de mine
, am primit-o si eu de la altii si tot asa. Succes la dezvatatul de rasfat
! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Emaaimee, mersi frumos, am probleme cu YM, nu ma pot loga si nici nu pot descarca o alta versiune. Astept sa termin cu examenul si poate il repar. Felicitari pt. maselute! E primul copilas cu masele, nu
? 
Simona, eu ii sterilizez suzetele la 2 zile, ca doarme cu ele, iar biberoanele, castronasele si restul o data pe saptamana. Jucariile doar le spal la masina. 
Anis, datele le iei tu de pe prima pagina? Sau trebuie sa iti trimit PM? Ti-am vazut burtica
, pare sarcina maricica. ![]()
Ioana, incearca sa invelesti degetul in foi de varza, cica ar ajuta...Maseaza cu un unguent sau gel antiinflamator ca mai atenueaza durerea. Iti da farmacista ceva. Distractie placuta la cumetrie
!
Dianami spune:
Nu e nimeni pe aici...ma intorc la invatat, savurez si o cafea
.
Somn usor ingerasilor! 
Simonaci79 spune:
Buna seara cu intarziere va urez si eu!!
Yasmari- imi pare rau ca iti face mandra ta problemute dar la felul cum povestesti nu pot sa-ti plang de mila ca ma amuza ce zici! In privinta scarilor stiu si eu mai nou din pacate/(fericire ca stau la casa) cum e ca si la noi baia si dormitorul sunt sus si livingul jos si daca nu am facut la gimnastica.... dar tot degeaba ca kg bine asezate nu se dau batute cu una cu 2!!! Multumesc pt rasp despre bibe, o sa o intreb si pe dna dr ce zice. Eu castronelele nu le sterilizez ca am stricat vreo 2 asa, iar linguritele o data pe zi. Bibe...dupa fiecare utilizare! Mai vad eu ce voi face! Cartea nu am apucat inca sa o citesc dar o am acolo!!!
Nicoll_mada- multumesc mult de tot, esti o draguta! Eu nu mai pot sa-ti urez succes la tribunal ca e cam tarziu acum...dar sper din suflet ca a fost bine. Nici nu stiam ca ai probleme, ce s-a intamplat?
Ioana- pai asa ne trebuie daca avem baieti cu personalitate! Si eu ma uitam la al meu ca in fiecare zi ia parca din ce in ce mai mult fata de baietel, copilas, nu mai are nici o treaba cu moaca de bebelus pe care o avea! Sper ca esti deja mai bine si ca nu ai mai avut probleme azi!!!
Cristina- si eu spal bine de tot cu detergent si clatesc bine de tot dar le si sterilizez si ma si gandeam cu jucariile care le baga in gura de pe jos.... dar are el bibe sterile? Are!! Multumesc mult si tie pt rasp. O sa o intreb pe dna dr sa vad ce zice! Eu cand avea praslea 3 luni am intrebat-o pe o prietena cu o fetita cu un an mai mare si a zis ca i-a sterilizat pana la un an si apoi tot le mai steriliza o data pe sapt. Sa vedem.... Pupici!
Simonaci79 spune:
Anis- pai ne cam luam de mana! Si eu de 2 zile am niste cosmaruri ciudate, dar eu nu sunt gravi, tu ai avea motive...Nici eu nu stiu de la ce sa zic ca e dar ma trezesc cu niste dureri de cap dupa visele astea urate.... Tu cum te mai simti? Greturi, ceva? Sper ca sunteti bine! Iar cu dormitul in pat...pai Mario numai asa adoarme si ziua si noaptea! Si cum adoarme pot sa-l mut fara probleme in patul lui. Si eu am incercat sa-l tin pana i se inchid ochii si cum il pun in pat e in picioare si ma striga! Eu sper ca atunci cand va fi putin mai mare si va intelege sa pop sa-i explic ca tb sa se culce singur si el sa ma asculte... cred ca sunt cam optimista dar sper sa nu-l adorm eu pana la 18 ani!!! Pupici!
Albinutzza- si tu cu vise... sper sa visati frumos de acum si sa va visati bebeii din burtici! Sanatate multa! Si succes la dezvatatul bondarelului!!!!
Plec si eu acum ca e tare tarziu si imi e cam somn. Mai intru maine si promit sa recuperez. Acum am ramas la mesajul Ema.nu.elei care am vazut ca e mai lung asa ca il citesc maine! Va pup dulce pe toate si va doresc noapte buna si fara vise urate!!!!!! Pupici dulci!
Ella2000 spune:
Anis, te rog din suflet sa - mi treci la listutza doar numele printesei!
Diana, am vazut pozele Iuliei! ce frumusica e!
Mamini, pupam Veve cu ochi superbi!
Simona,Albinutza,Yasmari, Emaaimee, Emanuela, Palmyrah, Nicoll, Hristina, cusor, Andre_ea,Cryna, Corbioana...sper ca nu am uitat prea multe eu va salut si va doresc tot binele din lume. sunt tare ocupata ar va citesc!
ella2000 si printesele
andre_ea spune:
Anis, ma gandesc ca ar fi frumos ca, macar la unele persoane care activeaza pe la alte forumuri, sa le dai un PM in care sa le intrebi daca vor sa ramana in listuta noastra. Eu chiar daca as fi activa prin alte parti, tot mi-ar placea ca Tudor sa ramana in listuta.
In alta ordine de idei, date se mai pot completa si ulterior?
Eu sunt prinsa cu plecatul in vacanta, apoi poate plecam la tara, vine ziua lui Tudor. Cred ca abia dupa asta ma mai linistesc si eu.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005 POZE
Raspunsul la MA-MA este TA-TI
acusor spune:
Neata!
Fetele (mai cu seama Diana ca e in domeniu
), stiti vreun dermatolog bun?
Fetitei vecinei mele i-au aparut niste pete mari rosii pe fata si se si descuameaza. Din ce am citit pe DC, eu zic ca e dermatita atopica. In plus, de pe la 4 luni are niste pete la incheietura mainilor si la fel si la picioruse.
Cand a intrebat-o la 4 luni, pediatra ei i-a dat un raspuns de nota 10. Cica n-are nimic, are doar piele de categoria a II-a. 
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
corbioana spune:
Diana multumim frumos va pupam si noi, am vazut pozele cu Iulia, o scumpica 
Petrecerea a fost asa ceva in familie ...multa papa in schimb buuuun dar multe calorii
Merci de sfat, uite cu un anti inflamator o sa ma dau, varza nu am prin casa. O sa mor de ciuda daca nu pot dansa. 
Simona asa e, avem baietei deja nu mai sunt bebei, deja devin nostalgica, de parca asta nu ar fi un lucru bun. Cred ca ii lasa parul mare la loc sa ma mai mangai putin. Sunt mai bine cu stomcaul dar ma doare rau degetul de la picior cand calc...si nu stiu cum ma voi incalta cu pantofii maine seara varfuri din alea...rachete...
Ella pupici si voua 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos