Copiluti de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Cornelia-sa-ti traiasca Maria, sa fie cuminte si sa-l iubeasca pe fratiorul ei. Ce probleme ai avut cu ea?

Clara-sanatate multa partenerului tau (asa se zice in State cand nu esti casatorit cu cel cu care stai :)). Si sotul meu a avut ceva asemanator si stiu ce rau este. vorbaretei.

Newmami-adresa mea de e-mail parca o aveai, dar ti-o mai dau odata omustata la yahoo. Astept poze.

Oana C-frumoase poze si frumoasa sarbatorita. Dar si la tine m-am imbolnavit cand am vazut-o mozolita cu tort. Oricum, stiu ca americanii gandesc altfel decat noi la capitolul asta.

babygirl, Androix-lilieci??? Eu mor de frica lor. Cred ca as innebuni sa fiu in locul vostru.

Flori-scuze, nu am retinut. Tu acum ii dai lapte de vaca Mayei in locul celui de san? Il bea? In alta ordine de idei, eu nu prea am nici o poza cu Maya singura la 1 an, care sa-mi placa. Si nu mi-ai spus daca trebuie sa fie portret.

Tdi-bine ai venit din vacanta si asteptam amanunte, mai ales ca zici ca a fost frumos.

Laura-daca a inceput sa cedeze la antibiotic sigur era infectie. sanatate multa.

Andutzy-simpatic Dragoselul. Cum mai merge cu scoala de soferi?

Saryta-bine ai venit!

Mai voi vorbiti de bb3 si eu abia fac fata cu unul. Dati-mi si mie reteta, fetelor care va descurcati fara ajutor. Eu ma simt depasita de problema si nici nu visez macar la bb2, ce sa mai vorbesc de bb3.

Incet, incet Maya isi da drumul la mersul pe lateral tinandu-se de ce apuca. La inceput a avut incredere numai in patutul ei, dar acum vad ca are incredere si in gardul din parc. Dar tot nu se ridica singura in fundulet sau in picioare.

Azi am vazut niste poze cu mine de cand eram bebelus si asemnarea dintre mine si ea este izbitoare. Insa ce m-a socat mai mult este ca eu aveam poze la 7 luni pe olita, Maya inca nici nu a vazut cum arata asa ceva. Insa eu sincer o astept sa faca alte chestii, sa recupereze ramanerile in urma si de olita vorbesc cu ea dupa aceea.

Va pup ca mi se inchid ochii de somn.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Monicica, Gabitzam mii de scuze in graba mare am dat adresa cu @yahoo.com in schimb de itancabarna@yahoo.ca . Mare nauca mai sunt .
Monicica tie ti-am trimis deja invitatia la poze, sper ca ai primit-o si n-am mai facut alta boacana caci inca sunt in deplasare pana maine si tot in graba mare.

Florentina, poza lui Patrick am trimis-o pe adresa buna - parol verificat din nou, cine stie ... Nu-i nimic ca o mai trimit o data maine seara cand ajung acasa. Pana una alta trimis invitatie la albumul lui Patrick.

Elisor, cand e party-ul ca trimit eu baloane cu heliu cu tot daca in Ro numai persoanele autorizate detin asa ceva. Fac colet urgent.

Loreen, din pacate mama nu mai vine asa curand - adica nu pana la anul. Legea e ca trebuie sa stea 6 luni in tara pana poate sa primeasca viza din nou
Delia e o scumpa si jumatate asa ca are voie sa-si faca de cap din cand in cand. Cu bb2 nu mai prea convins .

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

New mami, da linkul aici si intram noi si le vedem... Numai sa-l faci public, albumul!

beatrice, albumul lui Patrick e private si nu vreau sa-l fac public. Am si eu un pitic pe creier. Dar nu e nici o problema sa trimit invitatie mamicutelor carora li s-a facut dor de noi si vor sa ne vada.

L-am trimis pe Patrick acasa cu tati iar eu mai stau pana maine in deplasare. Mi-e deja dor de baietii mei .

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Newmami multumesc am vazut pozele, cat e de scump Patrick sa il mananci nu alta si tu arati foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

la multi ani pentru maria, cornelia!!!

florentina, spune-ne daca sunt bune pozele sau trebuie sa trimitem altele mai clare sau mai motzate.

bun venit, saryta! asteptam pozici si detalii despre voi!

ce povestiti voi fetelor de lilieci??? nici nu stiam ca sunt prin Ro!!!

intru sa va zic ca de ieri bate din palme si mandrutza mea la "bravo"!

din cauza oboselii am luat lapte, lamai, dar iaurt... ioc!!! data viitoare cand fac cumparaturi scriu pe lista, ca vad ca m-am ramolit. (asta era "branza legendara" episodul 6). in curand o sa fac si un rezumat al episodului precedent!

reteta pentru bb3 v-o dau eu: asteptam ca bebele nostru sa aiba 18 ani, apoi ii facem un surior sau o fratioara si i-o dam in grija.

... si puiuta 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Astept sa se scoale gaza sa-i dau penicilina, of, chinul de pe lume, sa ti un copil cu forta si sa-i vari pe gura tot cu forta mi se pare inuman , apropo Ada tot un sfert de pastila ii dadeai?

No, ce ne mai amintim...

Saryta bun venit in gasca noastra si sarcina usoara!

Anca ba de la inceput aveam de gand sa renovam la greu, dar ce n-am stiut a fost faptul ca va dura atat de mult, daca stiam dinainte ce si cum va fi cred ca ma orientam spre niste insule exotice, dar asta e, daca am intrat in hora vom merge pana la capat (al banilor), dar n-am mai lua-o de la capat pentru nimic in lume, cu toate ca ne bate gandul sa-l vindem si sa luam un jaf cu 4 camere, dar in aceeasi zona si...sa o luam de la capat. In orice caz aventura renovarii ne-a mancat si consumat nervi, rabdare, stres si timp.
Ma bucur ca iti vad mesajele mai dese pe-aici, mi-ai lipsit...imi place la nebunie poza cu Patrick pe balansoarul de lemn, poza de epoca, mutrita il tradeaza ca apartine vremurilor noastre, in rest ai zice ca e o poza cu bunicul.
Sa-ti traiasca nasicul, micul Nicholas si sa se faca repede marisor...
Cum s-a acomodat Patrick dupa plecarea lui Buni? El ca el, dar si in sufletul tau ce-o fi...

Laura nix Humana junior, te auzeam mai demult ca i-ai dat de la parmalat, no, din ala e

Multumesc de raspunsuri (Androix, Cloreta, Simona, Ioana, Anca, Florentina) si de oferta, cred ca ma las pagubasa sau voi incerca pe la vreo firma, chestia e ca am un plasoi de baloane si imi vomit plamanii umfland atata. Si piscina someaza, i-a sa-l pun pe Dan cu pompa, cu plamani cu ce-o stii.

Vad ca bubele isi cam fac veacul prin gasca noastra, nici noi nu facem exceptie, Bibicu mic are la fundulet, la pasa si nu ca o iritatie obisnuita sunt zgrunturoase, iar de cand a avut reactia aia bubonica la antibiotic i-au ramas amintire si bubitele, pielicica nu mai e asa de fina se simt si pe alocuri se si vad.

Tamar sanatate multa, mi s-a strans stomacul cand ai pomenit de tiroida, ca-mi sufla si mie-n ceafa boala asta. Asa are si Bibi genunchii si piciorusele, pline de vanatai de la mersul in 4 labe, dar eu de la ce le-oi fi avand.

Androix ce-ti face arcada? Mai da' e horor cu liliecii, tu albeai eu faceam stop, la locul de munca acum cativa ani cand am deschis o usa mi s-a parut ca am auzit niste gheare frecand cimentul (in gand imi spuneam ca nu se poate, dar s-a putut) si cand am vazut soricania am inlemnit pe loc si am inceput sa urlu, ala in loc sa fuga s-a cocotat pe mine, un domn dragut s-a oferit sa-l kilareasca, dupa ce ca eram in stare de shoc am mai vazut si sangele ala imprastiat peste tot...
Ce fel de lapte ii dai lui Filipache cu kk astea? Sunt cam multisoare zilele de cand spui ca le are moi (kk), nici o imbunatatire?

Bianca are buzele albe, ca un fel de pojghita, daca n-as stii ce-i dau sa pape, as fi zis ca a mancat sarat din cale-afara, stiti care o fi cauza, a mai patit careva?

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tot io...
Ioana piscine au si la Brico pe la 25-30 lei de 120-122, nu de mult am incheiat eu capitolul "chei uitate in masina" si-l redeschizi tu?

Daniela bravo Isei! daca primesti asa semnale evidente ar fi si pacat sa nu profiti

Pisik bravo si Oliviei! Iti creste inima la cel mai mic progres, desi asta nu e mic deloc...vad ca esti perseverenta cu branza

Flore cand consideri intarcarea terminata? Cred ca ti-e foarte greu sa rezisti tentatiei de a-i da Mayei sanul, de mititica ce sa mai zic?

OlgutaM nu mai e mult pana se va ridica in fundulet, si Bibi la fel a fost, intai a inceput sa mearga tinandu-se de patut si abia apoi a venit momentul ridicarii, inati timid de credeam ca n-o sa-l mai reppete si uite ce experta e acum, curand, curand ne vei spune ca o face si pe asta, apoi o vom face sefa de promotie ca invata cel mai bine din grupa

Tedi si mie mi s-a parut ca te-ai intors repede sau nici nu ne mai dam seama cum zboara timpul, ei cum a fost, v-a priit?

Margott va asteptam cu forte proaspete...ca a cam trecut o luna

Lucas, OlgaT ati disparut...Stefania nici un semn?

Sa va spun ce vorbeste Bibi: "ogli-ogli", "budi-budi" habar n-am ce inseamna, dar e atat de soada cand imi intinde palma (cica imi da bataita) si si incepe pledoaria mai sus amintita.

Aaaa si eu am remarcat revenirea Gustei si a Marutului pe listuta si m-am bucurat sa le vad, era si timpul

Toate cele bune!

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Olga, ai pomi in fata blocului? Atunci ai toate sansele sa ai si tu lilieci. Ia stai nitel pe geam dupa ce se face intuneric si vezi daca nu cumva zaresti soareci care zburatacesc in cerc.
Cat despre bb3, am citit un subiect la parintii intreaba "cine vrea 3 copii?" si majoritatea mamicilor de 3 copii au zis ca trecerea de la 2 la 3 este muuuuult mai usoara decat de la 1 la 2. Asa ca cine se incumeta la 2 poate linistit si 3. Eu daca o sa gasesc o metoda sa fac ceva bani fara sa fiu nevoita sa merg la serviciu si o sa ne facem si casa aia la curte pe care o tot visez sigur fac 3.
Elisor, mi-e rau! Ca-n desenele animate, soriketele s-a suit pe tine si nenea a sarit cu bata tot pe tine. brrrrr...
Cu baloanele, vezi poate gasesti in carrefour la raionul de baloane si coifuri si confeti, o pompa speciala de umflat baloane. Arata ca una de bicicleta dar mai mica.
Cu laptele, de cateva zile ne-am intros la lapte de vaca. Sa nu-mi ziceti ca nu fac bine ca eu lapte d-ala portocaliu nu mai cumpar. Basca jumate l-am aruncat la canal ca fi-miu nu l-a apreciat deloc. Asa macar mananca. O imbunatatire s-a intamplat, asta e cert: ieri a avut doar 2 scaune, fata de 7 in perioada naspa (care perioada n-au fost de fapt decat 2 zile ca apoi a scazut la 4 scaune). Acum in ceea ce priveste consistenta, aici sunt derutata. Are un scaun moale, de culoarea mustarului care miroase destul de dubios si unul complet normal din toate punctele de vedere.
Ioana, cu dependenta de DC, e naspa rau situatia. Exista leac dar e unul foarte "extremist": ceri inchiderea contului direct la admin si apoi cica nu mai ai posibilitatea tehnica sa-ti faci alt cont. Asa ca ramai for ever pe dinafara. Ca in cazul oricarei dependente solutia cea mai sigura este taierea raului de la radacina.
Si eu tot vreau s-o las mai moale, nu de alta dar nu-mi mai ajunge timpul pentru trebile mele si e cam nasol sa se adune toate si tu sa nu te dezlipesti de pisiu, nu mai zic ca ma simt vinovata ca nu stau destul cu Filip.
Cornelia, cu intarziere o pup si eu pe Maria! Sa creasca mare si sa aiba parte de noroc si fericire!

Sa aveti o zi frumoasa!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, imi culeg fata in cioburi din cana de cafea si incerc sa ma reculeg. Iar s-a trezit Mogaldea cu chef de viata cu noaptea-n cap, spre marea noastra disperare, iar aseara ne-a apucat focul pasiunii asa ca ne-am culcat tarziu de tot (barbatului i-a fost frica sa-mi spuna cat era ceasul).

Elisor - si bubele Anei sunt zgrunturoase, parca era mai bine de dimineata, dar am rugat-o pe femeie sa fie atenta daca se intetesc peste zi si de la ce anume.

Cornelia - chiar voiam sa te intreb cum mai e Maria, mai ales ca a facut 3 anisori si teoretic varsta furtunoasa a trecut. Oricum, acum ca a crescut Stefan, ca merge si se poate juca cat de cat cu el, probabil e mai bine...

Loreen - sunt convinsa ca si drogatul isi zice la fel, decat sa ma chinui in sevraj, mai bine mai iau o doza, ce rau poate sa-mi faca? Mai in gluma mai in serios, de luarea acestui examen depinde o slujba cu un salariu gras si oricat de lepra as fi, nu pot ramane indiferenta la acest tip de stimulent. Inchipuie-ti cate bodyuri/jucarii pentru Mogaldea si cate bluzite pentru mine inseamna asta. Asa ca voi incerca sa intru mai mult de la birou si mai putin de acasa.

Florentina - m-a induiosat faza cu Maya si tzitzi. Pup fetita desteapta. Chiar asa, acum bea cu bibe? Si de care lapte?

Gata, nu pot sa-mi adun creierii obositi de pe pereti si pace. Sper sa imi revin dupa pranz. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multumesc fetelor pt. primire si urari.Hai sa va spun cite ceva despre mine - la aproape 20 de ani am nascut-o pe Andra bb nr.1 o scumpete de fetita, dar mi-a fost destul de greu pt. ca eram in primul an de facultate cu sot si cu bb dar mami a mea a avut grija sa ma ajute(mii de multumiri pt. asta). Eu fiind singura la parinti am dorit intotdeauna multi copii si dupa vreo 4 ani in 2003 am incercat iar dar din diferite motive cunoscute sau nu bb a avut o malformatie de cord si astfel la 27 de sapt. am nascut(avort terapeutic) tot o fetita care a trait doar 12 ore au fost cele mai cumplite zile din viata mea nu mai vroiam nimic, nu mai eram eu dar dupa o perioada mi-am revenim mi-am zis ca viata merge inainte, asa a fost sa fie stie el DD ce face.Apoi mai cu frica mai cu optimism am ramas iar insarcinata in 2004 si fara nici o problema s-a nascut micuta SARA o minunatie de fetita.In martie anul acesta spuneam la toate prietenele mele "hai mai faceti un bb ca e asa frumos" si ele nu au facut dar, am ramas tot eu (spuneam ca o sa mai fac un bb mic dar dupa vreo citiva ani sa mai creasca si SARA un pic).Cu o sapt inainte de ciclu s-a intimplat , eu am fost un pic disperata dar sotul meu a zis "lasa mami ca stie el DD ce face" si uite asa a aparut si al treilea membru in fam. noastra.Acum sper ca totul va fi ok si speram sa fie baietel dar daca nu e nu e tot al nostru e.Va multumesc ca ati avut rabdare sa-mi cititi povestea. Pa mai vb.
Va pun citeva poze cu noi toti si apoi numai cu SARA.

poze fam.

Mamicuta de printese-Andra si Sara.

Mergi la inceput