Copiluti de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
monu spune:
Ola fetelor,
acum ne-am adunat si noi de prin parc unde ne-a tarat maimutza fara somn. si e o vantoasa!!! pe mine ma apuca somnul din ce in ce mai des si o foameeee din 2 in 2 ore. ceva de groaza!
Saryta, bravo pentru curaj.
Elisor, eu fac pojghita alba pe buze si se descuameaza cand imi este sete. acuma nu stiu daca este si cazul la Bibi.
Bube - ne merge mai bine de cand cu solutia de la farmacie. insa pielea arata jalnic. ca de gaina batrana. sper sa se refaca repere.
7+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ioanailincam spune:
Vai de mine, Androix, exista o asemenea varianta? Mi-a sarit inima numai cand am citit asa ceva
. Nu as aplica aceasta solutie extrema macar pentru faptul ca dupa ce trece examenul voi fi iar libera (teoretic). Si oricum, faptul ca nu ai cont nu te impiedica sa citesti, nu-i asa, si numai eu stiu cate ore se duc cu textul: sa mai citesc si subiectul asta ca pare interesant
.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
Am uitat sa va zi ca dau in extrema ailalta si devin parano..
de cand am aflat ca nu pot face la copil ROR si mai ales ca eu nu am facut rubeola, parca imi este frica sa mai merg la petrecerea cu copii mai ales ca nu ii cunosc - cu exceptia sarbatoritului care a fost totusi bolnavior. imi este atat de frica sa nu patesc ceva, gen rubeola, si sa trebuiasca sa fac doamne fereste intrerupere!
7+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
mygirl spune:
Sa dau si eu un semn de viata pana nu ma puneti cu semnul intrebarii. Rusinica sa-mi fie, credeti-ma ca va citesc, dar cand tb sa ma apuc de scris intervine cate ceva sau....
mi-e lene
. Dar sa sa stiti ca sunt in zona
.
Alex face numai prostioare (acum de ex ca sa stea linistita o las sa ude cu bibe de apa pe jos, oricum tb sa spal), asa cum am mai citit pe la voi are crize de nervi, se incordeaza si strange din dinti, arunca, tranteste....dar in rest e copil cuminte. A...am uitat ca-si da palme peste fata si se trage de par cand nu-i convine ceva
.
E plina de bubite de la caldura, pe spate in zona pampersului s-au facut uratele, dar am vazut ca se usuca si trec destul de repede cu pudra de talc de la Nivea. Face in continuare kk de 3-4 ori pe zi, dar nu ma ingrijorez ca nu are alte simptome, am inteles ca e ceva normal vara.
Am fost ieri la un botez si am vazut un bb asa mic si cuminte....cand au fost si ai nostri asa? Eu sincer am uitat...si mi-e asa dor de burtica, de bb care sta lipit de tine...gravidutelor, va invidiez, dar deocamdata tb sa mai astept, pana se intoarce sotzul de la cursuri, poate la anul...
Saryta, bine ai venit si FELICITARI, esti o mamica curajoasa si ai o familie atat de frumoasa...
Gusta, parca azi mergi la spital? Sanatate multa, sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine si peste asta si sa se termine o data cu necazurile la tine
.
gata.. a "stat cuminte" suficient, acum trage de mine...iesim din nou afara, noroc ca s-a mai racorit. Poate mai reusesc sa ma mobilizez sa scriu vreo 2 randuri. Va pup pe toate.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
ioanailincam spune:
Saryta - am vazut si eu pozele. Andra e marisoara, am avut impresia ca e mai mica initial, cum a primit-o pe surioara ei, ca mai avem pe aici fete de varsta ei care au fost geloase. Dar acum, cu bb 3?Oricum, sunt amandoua niste scumpe. Iar biata Sara a avut deja varicela?
Of, nu am chef de nimic. Nici treaba nu ma inghesuie, dar totusi... Voi pe unde sunteti? Hai, Loreen, te asteptam la raport ca se vede ca nu mai dai trezirea de dimineata sa mobilizezi poporul
.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Saryta frumoasa povestea, nicidecum nu ne-ai plictsit, pareti o familie fericita. Sara e o scumpa cu cartaboase si ochisori albastri, Andra ta are varsta lui Andreas al meu. Sa-ti traiasca fetele si sa dea domnu sa ai un baietel, dar asa cum spuneai tu sa fie ce-o fi dar sa fie sanatos. Cate saptamani ai? Pune si tu la semnatura sa stim si noi.
fetelor
Monu asa ma gandeam si eu ca ar fi de la deshidratare, dar bea si daca nu-i dau eu are grija sa ma atentioneze, zilele astea si-a bagat manutele intr-un lighean cu apa, multumesc de rsapuns, daca ti-e teama si sunt suspiciuni mai bine nu mergi, lasa ca or mai fi si altele
Ioana bravos pentru
, sa inteleg ca te gandesti la bb2?
Oana ai descris-o pe Bibi, si ea se trage de par cu atata incrancenare si nu vreau s-o tund, se uda cu biberonul, apasand varful tetinei si intetionat o face sa vada cum iese, apoi se balaceste in apa (cazul fericit) si si-o intinde peste tot, cel putin se racoreste
Androix ce lapte e portocaliu?! Uht, cumva? Te-am intrebat de lapte gandindu-ma ca probabil ii dai formula antidiareica
primisi pozele de la nunta au ba?
Andutzy vazut Dragoselu, pune baiatu' la treaba, i-a uite la el cum sta ca un belferoi si mami impinge, am vazut si pozele de la nunta (ai fost foarte slaba, rectific: ai aratat superb, dar acum esti o femeie implinita)
Mai am o restanta la pozele Evei (OanaC) si astept poze de la petrecerea Mariei
Fetele vin caldurile din nou????
I-a uitati o mamicuta in devenire de-a v-ati ascunselea va speriu
Noi:A+B+C+D+E
andutzy spune:
Eli, ma lasi sa ma dau putinel mare ca si acum intru in rochia de la nunta????
Treaba e ca nici atunci si nici acum nu sunt multumita de formele mele, asta e....
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Androix spune:
Hn-ul ala e portocaliu ca are morcov.
Chiar azi ma gandeam la pozele de la nunta, o sa=l bag pe mihai in priza si daca nu se prezinta cu ele in dinti il mananc cu blana cu tot!
Am trimis si eu poza pentru slide show.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
loreen spune:
Buna ziua la fete...
Incepusem de dimineatza sa va zic cate o vorbulita doua,insa Delia a avut ceva contra asa ca a trebuit sa renunt...Asta pe langa faptul ca s-a prins care-i treaba cu plecatul si a inceput sa faca mofturi,cu plansete si brate in exces,dupa ce noaptea imi serveste treziri fara motiv,inclusiv asta noapte...mi se rupe sufletul de ea mititica si-mi voi blestema zilele ca nu am fost tare pe pozitie si sa stau pana la 2 ani acasa cu ea.
Si ca sa fie totul cat se poate de groaznic astia de la mine de la personal m-au anuntat ca nu scrie nicaieri ca beneficiez de program redus de munca pana la doi ani...Sa cada cerul pe mine,am simtit ca nu am aer sa respir...caut io repede in legislatie si dau de vestita OUG 96/2003,unde scrie la art.17 ca beneficiezi dar pana la un an ...am zis ca mor...totusi si azi am plecat la 14 pe raspunderea mea chiar mai ales cand mi-a zis femeia ca Delia a bocit dupa mine...
Si acuma stau si tot caut ceva de care sa ma leg ca sa pot sa-mi induplec seful...ceea ce nu voi reusi sigur la cum il cunosc...
Saryta felicitari pentru curaj si hotarare...as vrea sa am si eu putin din hotarea ta ...deocamdata ma multumesc cu cele doua fete...
am vazut si pozele si pot sa-ti zic ca asa bebe buflei nu am vazut pana la Sara...exact pe gustul meu si cu niste ochi dementiali...ce mai esti o mamica implinita ...si sa nu uit...sarcina usoara in continuare...
Elisor am avut in intentie sa-i dau parmalat,dar au tot aparut greve de foame care mai de care si am ramas la Humana praf...
Cu bubitele si pielea de gaina(cur sau fund cum s-o zice in limbaj decent) eu am reusit sa o aduc pe Delia la un aspect normal cu Avene,Cold Cream...este foarte hidratanta si nutritiva...dar si foarte scumpa...ce-i drept o folosesc doar in cazuri extreme...in rest o spal cu sapunul de la Avene tot Cold cream sau Mustela Hidra-Gel...
Cuscra hai ca m-ai bagat in groaza cu liliecii...eu am la mine in geam ca sa nu zic in fata blocului copaci si cred ca as face infarct sa vaz oarece animale din alea hidoase...
Ce lapte portocaliu ai tu ?!Ca asta de la Humana pentru diaree este normal si la culoare si la gust...adica are aroma de banane dar este bun si Delia il apreciaza in aceeasi masura ca si celalalt...
Dar daca zici ca sunteti reglati scauneste atunci no problem...
Ioana pai stai sa ma vezi pe mine cand mi-oi trage net la munca cat de dependenta voi fi...azi am aflat ca poci sa am net da pe calculatorul meu...asa ca nu mi se va parea greu sa-mi car scula zilnic la munca...pentru o cauza nobila ce nu face omu'
...
Insa ceea ce priveste partea cealalta tu stii mai bine...
Daniela pai mai asculta mama draga si tu de copil daca el tot cicci si asigura-i conditii optime
...scapati mai repede de pampersi...
Monu rubeola este pojarelul si stiam eu ca doar rujeola este periculoasa pentru sarcina,indiferent de varsta sarcinii...dar daca doftoru a zis pas vaccinare atunci stie el ce-o sti...
In rest papa si fa nani cat poti ca peste 7 luni o sa vrei si n-ai sa poti...![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Florentina G spune:
Salutare!
Olga M - pe Maya am trecut-o direct pe lapte de vaca din comert pe care nu mi l-a baut simplu de nici un fel. A mai baut cate o cana cu gris sau cu cereale, in rest... pauza. Azi insa i-am luat Milumil Junior si se pare ca nici asta nu-i place. Sper totusi sa fie din cauza ca o incearca o raceala si este maraita rau, nu vrea de nici unele.
De filmulet o sa ma apuc de vineri asa ca fac apel la toate mamicile care nu au trimis poza sa o faca! Si tot vineri o sa-i trimit pozele Gustei daca mai este dispusa sa faca colajul! Am primit poze nu numai portret asa ca puteti trimite orice poza va place!
Vroiam sa scriu mai multe dar tocmai ce mi-a adus-o pe Maya care arde toata. Am fugit!
Tina
15+ si
Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an